Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
tatusindo написа:И като включим и това,че Каут беше единствения дето минаваше центъра през по-голямата част от двубоя - разликата се видя в халфовата линия..... Нито Есиен,нито Лампард,за Микел не ми се коментира.... Не са във форма завалийчетата.... Защо снощи не игра РамирешНаказан ли е бил,защото не знам да е контузен....
Както и да е - било каквото било - борим се за зона ШЛ(не че се съмнявам че отбор без никакъв манталитет като Тотнъм ще ни изместят, но ние за друго нямаме сили) и Фа Къп и Шампионска лига(макар че с тази Барса
) ...... Сезона не е свършил и нищо не е приключило..... Зора е един път Ел Ниньо да се разиграе
ChelseaTheBest написа:През лятото трябва да се направи сериозна чистка.Наложително трябва да се махнат Босингва,Ферейра,Анелка,а защо не Малуда,Микел и Дрогба също.На тяхно място Ван дер Вийл,Хазард и Санчес и отбора става екстра плюс Ганзо или Хамшик.Анчелоти и той може да хване пътя ако Хидинк се съгласи да се върне.Ако не да се пази Анчелоти и да взимат някой свестен асистент-манагер който знае добре английски че на Анчелоти като му слушам английския в две изречение повтори една дума 4 пъти!Любимите му думи са able to и ability.Толкова ме дразни с тоя дървен английски че не знам.
ChelseaTheBest написа:През лятото трябва да се направи сериозна чистка.Наложително трябва да се махнат Босингва,Ферейра,Анелка,а защо не Малуда,Микел и Дрогба също.На тяхно място Ван дер Вийл,Хазард и Санчес и отбора става екстра плюс Ганзо или Хамшик.Анчелоти и той може да хване пътя ако Хидинк се съгласи да се върне.Ако не да се пази Анчелоти и да взимат някой свестен асистент-манагер който знае добре английски че на Анчелоти като му слушам английския в две изречение повтори една дума 4 пъти!Любимите му думи са able to и ability.Толкова ме дразни с тоя дървен английски че не знам.
pepino_po написа:sslevski написа:mironi88 написа:Доброто победи злото. Пошлостта и позьорството загубиха ! Впрочем останах потресен като разбрах, че Челси са домакини. Цял мач се чуваше Коп-а и мислех, че е просто правописна грешка, че е написано Челси-Ливърпул. След този мач мога само да цитирам текст от "Fields of Anfield road":
King Kenny play, AND GOOD HE PLAY !
Да живее Ливърпул !!!
Оуууууу невероятно изказване!!!Явно не сме гледали един и същ мач.Жалко!!!Жалко за теб!!!
Дано спиш спокойно поне днес.Защото аз си лягам спокоен ние сме в четворката а вие къде сте???
Ние сме на 6 точки от вас. Сега и Юнайтед като ви изплющят и идваме на 3. А пък и си мисля, че ще загубите и още доста точки. И тогава пич, може ако искаш изобщо да не си лягаш!!!
tatusindo написа:ChelseaTheBest написа:През лятото трябва да се направи сериозна чистка.Наложително трябва да се махнат Босингва,Ферейра,Анелка,а защо не Малуда,Микел и Дрогба също.На тяхно място Ван дер Вийл,Хазард и Санчес и отбора става екстра плюс Ганзо или Хамшик.Анчелоти и той може да хване пътя ако Хидинк се съгласи да се върне.Ако не да се пази Анчелоти и да взимат някой свестен асистент-манагер който знае добре английски че на Анчелоти като му слушам английския в две изречение повтори една дума 4 пъти!Любимите му думи са able to и ability.Толкова ме дразни с тоя дървен английски че не знам.
Кой е тоя Ганзо ???????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта