Челси-Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Челси-Ливърпул

Мнениеот Ballancee » 07 фев 2011 15:03

Ето я и схемата на Ливърпул която ясно подчертава схемата 5-3-2 , която в течение на мача се прехвърли на 3-5-2 заради трайноото включване на двата им бега Джонсън и Кели. От тук Ливърпул взе надмощие , понеже имаше числено предимство от халфовата линия която включваше Микел- (който имаше ранен жълт картон и сякаш не смееше да влиза много във единоборства)- Есиен и Лампард. 5-ма от Ливърпул срещу 3-ма от Челси. В защита същата работа. Когато Джонсън и Кели се прибират Ливърпул отново има числено предимство. От това дойде цялата работа. Защото ,ако Челси беше излезал със традиционната формация с един нападател и двете крила си мисля ,че Ливърпул щеше да има далеч повече трудности макар ,че тима си дойде за равенство но му се откри възможността да спечели мач и разбирасе не го пропусна.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 07 фев 2011 15:12

И като включим и това,че Каут беше единствения дето минаваше центъра през по-голямата част от двубоя - разликата се видя в халфовата линия..... Нито Есиен,нито Лампард,за Микел не ми се коментира.... Не са във форма завалийчетата.... Защо снощи не игра Рамиреш :? Наказан ли е бил,защото не знам да е контузен....
Както и да е - било каквото било - борим се за зона ШЛ(не че се съмнявам че отбор без никакъв манталитет като Тотнъм ще ни изместят, но ние за друго нямаме сили ;) ) и Фа Къп и Шампионска лига(макар че с тази Барса :roll: ) ...... Сезона не е свършил и нищо не е приключило..... Зора е един път Ел Ниньо да се разиграе ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Pride of London
Контакти:

Мнениеот Pride of London » 07 фев 2011 15:18

tatusindo написа:И като включим и това,че Каут беше единствения дето минаваше центъра през по-голямата част от двубоя - разликата се видя в халфовата линия..... Нито Есиен,нито Лампард,за Микел не ми се коментира.... Не са във форма завалийчетата.... Защо снощи не игра Рамиреш :? Наказан ли е бил,защото не знам да е контузен....
Както и да е - било каквото било - борим се за зона ШЛ(не че се съмнявам че отбор без никакъв манталитет като Тотнъм ще ни изместят, но ние за друго нямаме сили ;) ) и Фа Къп и Шампионска лига(макар че с тази Барса :roll: ) ...... Сезона не е свършил и нищо не е приключило..... Зора е един път Ел Ниньо да се разиграе ;)

Дано да е така , както го описваш , иначе и аз се очудвам за Рамирес , за мен трябваше задължително да е титоляр .. Микел .. тоя кво праи на терена нз..

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 12 фев 2011 22:27

През лятото трябва да се направи сериозна чистка.Наложително трябва да се махнат Босингва,Ферейра,Анелка,а защо не Малуда,Микел и Дрогба също.На тяхно място Ван дер Вийл,Хазард и Санчес и отбора става екстра плюс Ганзо или Хамшик.Анчелоти и той може да хване пътя ако Хидинк се съгласи да се върне.Ако не да се пази Анчелоти и да взимат някой свестен асистент-манагер който знае добре английски че на Анчелоти като му слушам английския в две изречение повтори една дума 4 пъти!Любимите му думи са able to и ability.Толкова ме дразни с тоя дървен английски че не знам.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 12 фев 2011 23:24

ChelseaTheBest написа:През лятото трябва да се направи сериозна чистка.Наложително трябва да се махнат Босингва,Ферейра,Анелка,а защо не Малуда,Микел и Дрогба също.На тяхно място Ван дер Вийл,Хазард и Санчес и отбора става екстра плюс Ганзо или Хамшик.Анчелоти и той може да хване пътя ако Хидинк се съгласи да се върне.Ако не да се пази Анчелоти и да взимат някой свестен асистент-манагер който знае добре английски че на Анчелоти като му слушам английския в две изречение повтори една дума 4 пъти!Любимите му думи са able to и ability.Толкова ме дразни с тоя дървен английски че не знам.

Кой е тоя Ганзо ???????
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 фев 2011 15:03

ChelseaTheBest написа:През лятото трябва да се направи сериозна чистка.Наложително трябва да се махнат Босингва,Ферейра,Анелка,а защо не Малуда,Микел и Дрогба също.На тяхно място Ван дер Вийл,Хазард и Санчес и отбора става екстра плюс Ганзо или Хамшик.Анчелоти и той може да хване пътя ако Хидинк се съгласи да се върне.Ако не да се пази Анчелоти и да взимат някой свестен асистент-манагер който знае добре английски че на Анчелоти като му слушам английския в две изречение повтори една дума 4 пъти!Любимите му думи са able to и ability.Толкова ме дразни с тоя дървен английски че не знам.

Мхм... за новите увентуални попълнения съм съгласен, но Дргогба и Малуда не трябва да ги продавате. Анелка също има място в отбора ;) Нека да видим как Челси ще играе в понеделник... дали пак ще играят тримата нападатели, или ще се предпочете 4-4-2 ...

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 22 фев 2011 13:37

pepino_po написа:
sslevski написа:
mironi88 написа:Доброто победи злото. Пошлостта и позьорството загубиха ! Впрочем останах потресен като разбрах, че Челси са домакини. Цял мач се чуваше Коп-а и мислех, че е просто правописна грешка, че е написано Челси-Ливърпул. След този мач мога само да цитирам текст от "Fields of Anfield road":
King Kenny play, AND GOOD HE PLAY !
Да живее Ливърпул !!!

Оуууууу невероятно изказване!!!Явно не сме гледали един и същ мач.Жалко!!!Жалко за теб!!!
Дано спиш спокойно поне днес.Защото аз си лягам спокоен ние сме в четворката а вие къде сте???

Ние сме на 6 точки от вас. Сега и Юнайтед като ви изплющят и идваме на 3. А пък и си мисля, че ще загубите и още доста точки. И тогава пич, може ако искаш изобщо да не си лягаш!!!

Дори Юнайтед да ни "изплющят" и да загубим още точки до края на сезона,едва ли вие ще сте безгрешни!До преди 3 месеца изпадахте сега малко се съживихте и вече направо шампиони ще ставате.

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 22 фев 2011 13:40

tatusindo написа:

Кой е тоя Ганзо ???????

Ганзо или Гансо играе в Сантос.

Върни се в “Челси”