Когато Левски изостана с 16 т. зад ЦСКА и Мъри Стойлов и Наско Сираков бяха уволнени възникна следния въпрос във феновете на отбора - кой беше главния виновник за Кризата в Левски ? Мъри беше сърдит на Батков,защото му обещал едно,пък станало друго ! Батков пък почна да хули Стойлов наляво и надясно,обвинявайки го за слабите резултати и прочее ! Днес,две години по-късно отговора на този въпрос беше даден - неадекватните решения на г-н Тодор Батков доведоха до резила който трябва да изтърпят и преживеят сините фенове ! Какво стана в Левски преди мачовете с Тампере ? Какво стана с "Онзи отбор на Левски" та изостана 16 т. зад вечния съперник ? Защо след като бе обявен План 2009 той не влезна в действие ? И най-важния въпрос : Защо нищо не се променя ? Какво може да се каже за наследниците на Стойлов и Сираков освен,че Велев найстина е Левскар,но не става за треньор,а Боримиров две думи на кръст не може да върже,а какво остава за да взима управленски решения ? Батков инвестира в Отбора на Мъри Стойлов и резултатите бяха на лице,но след това какво стана...и той май не осъзнава !
Все въпроси без отговор 
Не е проблем,че Левски загуби - проблем е,че загуби без да се бори ! Тези момчета който днес носеха свещената Синя фланелка въобще не им се играеше...или поне на повечето !Локото е силен отбор,но не чак толкова,че да направи това което днес се случи ! Железничарите играха сърцато (аплодисменти за което) - нашите момчета обаче НЕ ИГРАХА ! Но да беше така само този мач...добре,ама не е ! Въпреки това Левски ще го има и рано или късно пак ще мачка ! Въпросът сега е какво да се направи,за да излезне Левски от Кризата и да радва милионите,отдали сърцата си за този отбор ? Дали ще вземем титлата или не,все тая ! Въпрос на статистика

Ако трябва да съм честен,Локото в момента е отбора който заслужава да е шампион,но това е друга тема ! ЧЕСТИТА ПОБЕДА - САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА НА ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ ! Това което ме вълнува мен и всички Левскари е какво ще стане занапред с отбора и ще бъде ли Левски онзи Левски който радваше феновете си ???
П.П. Моля,модераторите да не трият темата ми,ако е близка по смисъл с друга тема ! И също така,ще помоля освен Левскари,да пишат хора който не злобеят ! Благодаря предварително !