Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Кой е сульо и кой е пульо ?

Мнениеот garfild8 » 11 апр 2009 21:16

pfaff написа:
Sole написа:Батков: "Позор, подиграха се с най-известния отбор в България-Левски"
08 април 2009 18:41
Батков:"Знаете, че Левски има стотици хиляди активни фенове и милиони, които го подкрепят. Още не съм решил какво ще направим с феновете пред сградата на БФС. Дали ще е протест или нещо друго"
Батков шокира България: "Вадя Левски от "А" група, бутат ЦСКА към титлата"
09 април 2009 10:47
:mrgreen:

След този мач кои фенове ще отидат пред БФС...[/
whitesnake написа:
pfaff написа:След този мач кои фенове ще отидат пред БФС...

Как кой ? Сульо и Пульо... :D
quote]
Батков,ела на себе си и отиди на психиатър.После заведи феновете на Левски пред централата на Европейския съюз в Брюксел и се оплачи от лошите терени в България,от БФС,от НАТО иТАТО,извънземните и мизерията в българската политика.Да не забравиш,да покажеш декларацията си в Брюксел.Може и да хване дикиш.Тук нещо не те вземат насериозно,но ти иди се оплачи пред ЕС.Нека и те да се посмеят на свещената ти простотия. :P :P :D
Само Черно море.

Потребителски аватар
al_ex1

Re: Левски - били ... Гонзо и Петков

Мнениеот al_ex1 » 11 апр 2009 21:18

Така можеш да си пишеш до утре и отговор няма да получиш!Аз питам къде са изявените форумджии BlueS и Smash Of Red! Хаа...хаа...хаааааа!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 11 апр 2009 21:26

al_ex1 написа:Така можеш да си пишеш до утре и отговор няма да получиш!Аз питам къде са изявените форумджии BlueS и Smash Of Red! Хаа...хаа...хаааааа!!! :lol: :lol: :lol:

Купонясват по случай, бетонирването за калъфката ;)
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот L_Messi » 11 апр 2009 21:36

Истината е, че играхме слабо и ни вкараха 3 гола от много груби индивидуални грешки. Поздравления и за хубавата им игра на Локото. Не съм виждал скоро наш отбор да играе толквоа опростено и приятно за окото. Сапунки за Мъри, Наско и Батков не ми се четат, щом ви е интересно - коментирайте си ги. Аз предпочитам да коментирам футбол, а не да сменям собственици и треньори или да гоня играчи. Искам да попитам онези дето имат навика да гонят този и онзи - нали не искате Бистрон? Е, щом не го искате нека ни вкарват смешни голове след центрирания.

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 11 апр 2009 21:40

yasennn написа:pRI MAIKA TI PRAVQT TI BRAT4E

ТИ СИ МНОГО ГЛУПАВ БЕ :o
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
ЦCKА
Контакти:

Мнениеот ЦCKА » 11 апр 2009 21:58

Ми след другия кръг и Гонзо и Петков ще са в Израел!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 апр 2009 22:05

Ах вие цскари злобейте-като ви дойде мача с Локото ние ще злобеем и ще видим с колко ще ви отнесат :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Горе главите!

Мнениеот Kobra666 » 11 апр 2009 22:06

itelim написа:Мислех да пусна тема от сорта "Аутодафе или сериозен размисъл", но заглавието на тази тема ми хареса , ясно е,че няма да си гориме членските карти, греди също нама да режеме. Подкрепяхме отбора до края. Сигурно е - обичаме "Левски".
Но, уви едно е ясно - днес ни биха, при това лошо, сините не са падали на Герена с такъв резултат от 18 септември 1974 г. от "Дожа Уйпещ". И тогава и днес можехме до поднем с повече, а и да сведем разликата до 1 гол. Да, но бяхме надиграни по всички показатели! Това е лошото, "Лъсна дупето" и за съжаление, това не е моментна снимка, по-скоро тенденция от началото на сезона. Горе главите - да, моята винаги е горе, защотото съм от "Левски", но след днешният мач ми е доста трудно!!!
П.П. Честито на "Локомотив", за статистиката - това е втората им победа с разлика от три гола, първата е 1952 г. отново с 3:0.

Като гледам как се джаска топката безцелно напред без никаква идея , как от 11 човека 1 Бензукан , Гонзо и Гошо Петков се раздават , а другите се разхождат, как публиката пее цял мач , но те си остават все същите бездушни некадърници / начело с треньора/ няма начин главата ми да е вдигната в 80-тата минута :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Въпроси без отговори !

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2009 22:07

Когато Левски изостана с 16 т. зад ЦСКА и Мъри Стойлов и Наско Сираков бяха уволнени възникна следния въпрос във феновете на отбора - кой беше главния виновник за Кризата в Левски ? Мъри беше сърдит на Батков,защото му обещал едно,пък станало друго ! Батков пък почна да хули Стойлов наляво и надясно,обвинявайки го за слабите резултати и прочее ! Днес,две години по-късно отговора на този въпрос беше даден - неадекватните решения на г-н Тодор Батков доведоха до резила който трябва да изтърпят и преживеят сините фенове ! Какво стана в Левски преди мачовете с Тампере ? Какво стана с "Онзи отбор на Левски" та изостана 16 т. зад вечния съперник ? Защо след като бе обявен План 2009 той не влезна в действие ? И най-важния въпрос : Защо нищо не се променя ? Какво може да се каже за наследниците на Стойлов и Сираков освен,че Велев найстина е Левскар,но не става за треньор,а Боримиров две думи на кръст не може да върже,а какво остава за да взима управленски решения ? Батков инвестира в Отбора на Мъри Стойлов и резултатите бяха на лице,но след това какво стана...и той май не осъзнава ! Все въпроси без отговор :!: Не е проблем,че Левски загуби - проблем е,че загуби без да се бори ! Тези момчета който днес носеха свещената Синя фланелка въобще не им се играеше...или поне на повечето !Локото е силен отбор,но не чак толкова,че да направи това което днес се случи ! Железничарите играха сърцато (аплодисменти за което) - нашите момчета обаче НЕ ИГРАХА ! Но да беше така само този мач...добре,ама не е ! Въпреки това Левски ще го има и рано или късно пак ще мачка ! Въпросът сега е какво да се направи,за да излезне Левски от Кризата и да радва милионите,отдали сърцата си за този отбор ? Дали ще вземем титлата или не,все тая ! Въпрос на статистика ;) Ако трябва да съм честен,Локото в момента е отбора който заслужава да е шампион,но това е друга тема ! ЧЕСТИТА ПОБЕДА - САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА НА ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ ! Това което ме вълнува мен и всички Левскари е какво ще стане занапред с отбора и ще бъде ли Левски онзи Левски който радваше феновете си ???

П.П. Моля,модераторите да не трият темата ми,ако е близка по смисъл с друга тема ! И също така,ще помоля освен Левскари,да пишат хора който не злобеят ! Благодаря предварително ! :)
Изображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот Kobra666 » 11 апр 2009 22:16

L_Messi написа:Четох до там, където казваш, че Вили Вуцов е щял да отстрани БАТЕ и Жилина и спрях.

Щял ... с Гонзо халф :0 Не , че Велев може да ги научи на отборна игра ...Вуцов или Влевел все тая.Не мисля , че футболистите са лоши , просто няма кой да им каже как да играят.Както е направил Окука с Локото , Хидинк с Челси / онзи Челси дето не можеше 2 паса да върже със същите футболисти/ . За момента сме трагедия , още ,когато гледах на Герена 3:2 срещу Вихрен беше ясно ... :) САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”