Продажбата на Маркиньос

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zavinagicska
Контакти:

Продажбата на Маркиньос

Мнениеот zavinagicska » 08 фев 2011 13:44

Моля модераторите ако могат да оствят темата да е отделна от темата за селекцията.
Продажбата на Маркос означава че при нас всичко е отписано аз невиждам кой може да го замени направо нямам думи за политиката на титан, централен нападател нямаме сега и единствения ни креативен футболист продаваме очаквани поредния грозен сезон начело с ТИТАНИТЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Продажбата на Маркиньос.

Мнениеот PFC Litex » 08 фев 2011 13:46

Какво по-различно ще се пише в тази тема от темата за селекцията на ЦСКА? :)
Изображение

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 08 фев 2011 13:50

[quote="PFC Litex"]Какво по-различно ще се пише в тази тема от темата за селекцията на ЦСКА? :)[/quo

Ами според мен е различна става въпрос за ключов наш футболист, а не просто измислената ни селекция.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 08 фев 2011 13:52

Да се надяваме, че на мястото му ще бъде привлечен Гъргоров

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 08 фев 2011 13:53

поредното доказателство, че пернишките боклуци не възприемат ЦСКА, като футболен клуб, който би следвало да се развива и да побеждава, а като търговска борса, от която можеш да си купиш всичко стига да имаш парите. Едва ли има друг футболен клуб с толкова малоумно ръководство........

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 08 фев 2011 13:55

lothar_matthaus написа:Да се надяваме, че на мястото му ще бъде привлечен Гъргоров

Те бадема и Вальо искат да дойдат ама г-н Борисов неизтрезнява май. Незнам Костадинов и Радуканов поне един път немогат ли да скръцнат със зъби егати.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 08 фев 2011 13:56

IOTUR4O написа:поредното доказателство, че пернишките боклуци не възприемат ЦСКА, като футболен клуб, който би следвало да се развива и да побеждава, а като търговска борса, от която можеш да си купиш всичко стига да имаш парите. Едва ли има друг футболен клуб с толкова малоумно ръководство........

Представи си, че имат уговорка с Гъргоров. Двамата няма как да играят заедно.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 08 фев 2011 13:57

мда бях пуснал такава тема ама я махнаха. да оставят поне тази защото това наистина е важно. като изключиме спас това ни беше другия футболист които можеше да вкара гол или да подаде точно. а те го продават.. не стига че сме 5ти и се очаква да се подсилиме ние си продаваме водещите футболисти и докарахме четката и станко... много много тъмно бъдеще ни чака с тези двамата малоумници. 3та година с калъфката ще си останеме а дори може и европа да не видиме. изтърпяхме всички гафове на любо и точно когато почна да съживява отбора го изгониха... после взимат дочев и казват че ще му се даде време 1 година после обаче му водят футболисти контузени посредата на първенството и след 3 мача го гонят и него... купуват по 10 играча на трансферен прозорец. абе изобщо всичко ми мирише много лошо. става нещо. да плащат стари задължения разбираме го това ама да не излизат в същото време и да казват че ще ставаме шампиони пък после купуват четката. нещо не ми се връзва... ако наистина е толкова зле положението оставено от томов да кажат 2-3-4 години ще плащаме задължения ще играеме с по-скромни футболисти ще залагаме на юноши и на евтин треньор докато оправиме нещата... а те нашите хем нямат пари да плащат хем правят такива идиощини на трансферния пазар че ми се плаче направо. дано ГА не се окаже прав че просто искат да съсипят клуба и за т'ва са тези техни действия за да неможе ЦСКА да се продаде после или да се спаси..

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 08 фев 2011 14:13

lothar_matthaus написа:
IOTUR4O написа:поредното доказателство, че пернишките боклуци не възприемат ЦСКА, като футболен клуб, който би следвало да се развива и да побеждава, а като търговска борса, от която можеш да си купиш всичко стига да имаш парите. Едва ли има друг футболен клуб с толкова малоумно ръководство........

Представи си, че имат уговорка с Гъргоров. Двамата няма как да играят заедно.

Каква уговорка бе братле - те ако въобще мислеха да вземат Бадема той вече щеше да е с отбора и да тренира - същия филм като с Иван Стоянов и Иван Иванов....сега тепърва ще се търсят заместници, ако въобще се търсят, че ще ги чакаме да се обиграват, че и да почнат да вкарват. Не знам - за мен това е безумие, което се случва.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 08 фев 2011 14:18

zavinagicska написа:
lothar_matthaus написа:Да се надяваме, че на мястото му ще бъде привлечен Гъргоров

Те бадема и Вальо искат да дойдат ама г-н Борисов неизтрезнява май. Незнам Костадинов и Радуканов поне един път немогат ли да скръцнат със зъби егати.

Бадема не ви ли съди ? Иначе се радвам ,че продавате тоя,беше ви единствения по-читав играч. :twisted:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Върни се в “ЦСКА”