Моля модераторите ако могат да оствят темата да е отделна от темата за селекцията.
Продажбата на Маркос означава че при нас всичко е отписано аз невиждам кой може да го замени направо нямам думи за политиката на титан, централен нападател нямаме сега и единствения ни креативен футболист продаваме очаквани поредния грозен сезон начело с ТИТАНИТЕ.
Продажбата на Маркиньос
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Продажбата на Маркиньос.
Какво по-различно ще се пише в тази тема от темата за селекцията на ЦСКА? 

-
- Контакти:
[quote="PFC Litex"]Какво по-различно ще се пише в тази тема от темата за селекцията на ЦСКА?
[/quo
Ами според мен е различна става въпрос за ключов наш футболист, а не просто измислената ни селекция.

Ами според мен е различна става въпрос за ключов наш футболист, а не просто измислената ни селекция.
-
Да се надяваме, че на мястото му ще бъде привлечен Гъргоров
поредното доказателство, че пернишките боклуци не възприемат ЦСКА, като футболен клуб, който би следвало да се развива и да побеждава, а като търговска борса, от която можеш да си купиш всичко стига да имаш парите. Едва ли има друг футболен клуб с толкова малоумно ръководство........
-
- Контакти:
lothar_matthaus написа:Да се надяваме, че на мястото му ще бъде привлечен Гъргоров
Те бадема и Вальо искат да дойдат ама г-н Борисов неизтрезнява май. Незнам Костадинов и Радуканов поне един път немогат ли да скръцнат със зъби егати.
-
IOTUR4O написа:поредното доказателство, че пернишките боклуци не възприемат ЦСКА, като футболен клуб, който би следвало да се развива и да побеждава, а като търговска борса, от която можеш да си купиш всичко стига да имаш парите. Едва ли има друг футболен клуб с толкова малоумно ръководство........
Представи си, че имат уговорка с Гъргоров. Двамата няма как да играят заедно.
мда бях пуснал такава тема ама я махнаха. да оставят поне тази защото това наистина е важно. като изключиме спас това ни беше другия футболист които можеше да вкара гол или да подаде точно. а те го продават.. не стига че сме 5ти и се очаква да се подсилиме ние си продаваме водещите футболисти и докарахме четката и станко... много много тъмно бъдеще ни чака с тези двамата малоумници. 3та година с калъфката ще си останеме а дори може и европа да не видиме. изтърпяхме всички гафове на любо и точно когато почна да съживява отбора го изгониха... после взимат дочев и казват че ще му се даде време 1 година после обаче му водят футболисти контузени посредата на първенството и след 3 мача го гонят и него... купуват по 10 играча на трансферен прозорец. абе изобщо всичко ми мирише много лошо. става нещо. да плащат стари задължения разбираме го това ама да не излизат в същото време и да казват че ще ставаме шампиони пък после купуват четката. нещо не ми се връзва... ако наистина е толкова зле положението оставено от томов да кажат 2-3-4 години ще плащаме задължения ще играеме с по-скромни футболисти ще залагаме на юноши и на евтин треньор докато оправиме нещата... а те нашите хем нямат пари да плащат хем правят такива идиощини на трансферния пазар че ми се плаче направо. дано ГА не се окаже прав че просто искат да съсипят клуба и за т'ва са тези техни действия за да неможе ЦСКА да се продаде после или да се спаси..
lothar_matthaus написа:IOTUR4O написа:поредното доказателство, че пернишките боклуци не възприемат ЦСКА, като футболен клуб, който би следвало да се развива и да побеждава, а като търговска борса, от която можеш да си купиш всичко стига да имаш парите. Едва ли има друг футболен клуб с толкова малоумно ръководство........
Представи си, че имат уговорка с Гъргоров. Двамата няма как да играят заедно.
Каква уговорка бе братле - те ако въобще мислеха да вземат Бадема той вече щеше да е с отбора и да тренира - същия филм като с Иван Стоянов и Иван Иванов....сега тепърва ще се търсят заместници, ако въобще се търсят, че ще ги чакаме да се обиграват, че и да почнат да вкарват. Не знам - за мен това е безумие, което се случва.
- Синя Гордост
- Контакти:
zavinagicska написа:lothar_matthaus написа:Да се надяваме, че на мястото му ще бъде привлечен Гъргоров
Те бадема и Вальо искат да дойдат ама г-н Борисов неизтрезнява май. Незнам Костадинов и Радуканов поне един път немогат ли да скръцнат със зъби егати.
Бадема не ви ли съди ? Иначе се радвам ,че продавате тоя,беше ви единствения по-читав играч.

Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест