Арсенал Шампион!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Арсенал Шампион!!!

Мнениеот durex » 06 фев 2011 13:40

ivo82 написа:Още е рано,като гледам как изпускаме такъв резултат 4-0,4-4 и непоказваме от най-доброто в играта на всеки мач...

Исками се,но не виждам как ще станеме шампиони..

Иво,говориш така все едно ти е любимия отбор,а за аватар с и сложил за Барса.На мач на Интер съм забелязъл,че и тях подкрепяш :mrgreen:

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 06 фев 2011 13:44

Ballancee написа:Колкото и да ни промиват мозъците със твърденията за изразстването в Арсенал и изхабените състави на Челси и Юнайтед снощи за сетен път се оказа ,че не е така. Арсенал няма стабилност и просто е престъпление Арсенал да се надява на титла след вчерашният резил защото това найстина е голям резил. За първи път от създаването на ''Премиършип'' един отбор наваксва пасив от 4 попадения. Замислете се дали Англия заслужава такъв шампион , пълен със деца.

+1,напълно съм съгласен с теб, без последното изречение в мнението ти..а съм фен на Арсенал от над 20 години
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 06 фев 2011 13:54

B__A__N__DA__TA написа:
Ballancee написа:Колкото и да ни промиват мозъците със твърденията за изразстването в Арсенал и изхабените състави на Челси и Юнайтед снощи за сетен път се оказа ,че не е така. Арсенал няма стабилност и просто е престъпление Арсенал да се надява на титла след вчерашният резил защото това найстина е голям резил. За първи път от създаването на ''Премиършип'' един отбор наваксва пасив от 4 попадения. Замислете се дали Англия заслужава такъв шампион , пълен със деца.

+1,напълно съм съгласен с теб, без последното изречение в мнението ти..а съм фен на Арсенал от над 20 години

Аз нямам нищо против Арсенал попринцип но след вчерашното им представяне си мисля ,че привържениците трябва сериозно да се замислят дали Арсенал ще успее защото неможе за едно полувреме 4 -гола да допуснеш независимо дали си с човек по-малко или не или пък съдията умишлено е свирил против тях (нещо което разбирасе не вярвам) , защото това е Арсенал не е Уигън и Арсенал не е водил с 1 гол да речем а със цели 4 , и не е приемливо при каквито и да е обстоятелства да допусне изравняване да не кажем ,че Нюкасъл имаше и шанс да спечели защото при 5:4 картинката щеше да изглежда напълно смешна не ,че сега не е. Но Арсенал няма стабилността , няма онзи характер който го имат Манчестър Ю и Челси , характер който е изграден през годините защото със сигурност те дори и да бяха с човек по-малко едва ли щяха да допуснат изравняване защото тези тимове знаят как да затварят такива мачове и да не позволяват да има интрига до края. А Арсенал позволи , даде шанс на Нюкасъл да върне гол , втори , трети и всичко придоби такъв вид ,че беше въпрос на време Нюкасъл да изравни чрез създалата се инерция и ,ако имаше още 10/15 минутки можеше и да победи. Конкретно вчерашният мач показа, че Арсенал още не е готов за шампион.

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 06 фев 2011 14:16

durex написа:
ivo82 написа:Още е рано,като гледам как изпускаме такъв резултат 4-0,4-4 и непоказваме от най-доброто в играта на всеки мач...

Исками се,но не виждам как ще станеме шампиони..

Иво,говориш така все едно ти е любимия отбор,а за аватар с и сложил за Барса.На мач на Интер съм забелязъл,че и тях подкрепяш :mrgreen:

Да,така е в Англия съм за арсенал в италия съм за интер...

Но барса си остава 1 място в сърцето ми..
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 06 фев 2011 15:21

арсенал ще е шампион, тия ли слабаци от ман. юн ли ще станат? :lol: :lol: :lol:
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 фев 2011 16:39

Ballancee написа:

Аз нямам нищо против Арсенал попринцип но след вчерашното им представяне си мисля ,че привържениците трябва сериозно да се замислят дали Арсенал ще успее защото неможе за едно полувреме 4 -гола да допуснеш независимо дали си с човек по-малко или не или пък съдията умишлено е свирил против тях (нещо което разбирасе не вярвам) , защото това е Арсенал не е Уигън и Арсенал не е водил с 1 гол да речем а със цели 4 , и не е приемливо при каквито и да е обстоятелства да допусне изравняване да не кажем ,че Нюкасъл имаше и шанс да спечели защото при 5:4 картинката щеше да изглежда напълно смешна не ,че сега не е. Но Арсенал няма стабилността , няма онзи характер който го имат Манчестър Ю и Челси , характер който е изграден през годините защото със сигурност те дори и да бяха с човек по-малко едва ли щяха да допуснат изравняване защото тези тимове знаят как да затварят такива мачове и да не позволяват да има интрига до края. А Арсенал позволи , даде шанс на Нюкасъл да върне гол , втори , трети и всичко придоби такъв вид ,че беше въпрос на време Нюкасъл да изравни чрез създалата се инерция и ,ако имаше още 10/15 минутки можеше и да победи. Конкретно вчерашният мач показа, че Арсенал още не е готов за шампион.

За какъв характер говорим? За този късметлийски мач срещу байерн 1999 година ли? Какво ще кажем за миналогодишното 3:0 3:2 тогава?Във футбола обратите са нещо нормално , или Кьолн имат онзи шампионски дух , понеже обърнаха вчера Байерн. Примери много , просто тези ми хрумнаха в момента. Челси е изградил шампионски стил? Челси е изградил толкова шампионски стил , колкото и Ман. Сити в следващите 1 2 сезона ще изгради... Всички коментирате "издънката" на Арсенал , но нека погледнем мача в детайли. За 9 минути резултата стана 0:3 , което го приемате за нормално. А Ви се струва странно , че Нюкасъл успя да изравни , макар и с 2 дузпи (едната пресилена според мен). От времето на Ширър харесвам Нюкасъл и винаги ще се радвам , когато препъват фаворитите , този сезон остана само Ман. Юнд. да бъде препънат , надявам се да ги сполети съдбата на Арсенал от 1-вия им мач с Нюкасъл! А шампион на Англия няма да прогнозирам , но искренно се надявам още от следващата година Ливърпул да направи чудото и да бъдето отново страшилището на Англия!За мен всички отбори в Англия са МИНИМУМ 1 класа под Барса!
ПП За Интериста , който се учуди от фенските пристрастия към няколко клуба. Фен съм само и единствено на Левски , но много харесвам Барса! И понеже следя доста първенства подкрепям също Интер , Нюкасъл , малко Байерн и отчасти дори Ливърпул. Но мога да се нарека единствено фен на Левски!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 06 фев 2011 19:29

След мача от вчера , просто няма как да го повярвам .
Арсенал винаги е бил посредствен тим . :oops:
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 06 фев 2011 19:31

На хокей може,с този хокеен резултат вчера,а и да изтървеш 4 гола преднина дори и с човек по малко незнам как ще стане шампион
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 06 фев 2011 19:59

Фен съм на Арсенал от 1998г. но по безхарактерен отбор като сегашният не съм виждал. Нищо не оправдава нашите разглезени футболисти-човек по-малко, две съмнителни дузпи, много слаб съдия...да, но водиш с 4 на 0 ....Манчестър, Челси и Ливърпул никога не биха допуснали това, сигурен съм!!! Плашещи се от твърди единоборства футболисти, липса на изявен лидер, който да поведе отбора(изключително слаб Фабрегас) и още ред други неща, ще ни попречат да станем шампиони, въпреки много слабият тази година Манчестър. Мисля, че ако имахме футболисти от рода на Виера, на Люнберг, на Беркамп, истински биткаджии, нещата нямаше да изглеждат толкова зле, колкото на мача с Нюкясъл. :!:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 06 фев 2011 20:55

clever_ написа:След мача от вчера , просто няма как да го повярвам .
Арсенал винаги е бил посредствен тим . :oops:

ИзображениеИзображениеИзображение По-добре си смени ник-а...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Върни се в “Арсенал”