Ballancee написа:
Аз нямам нищо против Арсенал попринцип но след вчерашното им представяне си мисля ,че привържениците трябва сериозно да се замислят дали Арсенал ще успее защото неможе за едно полувреме 4 -гола да допуснеш независимо дали си с човек по-малко или не или пък съдията умишлено е свирил против тях (нещо което разбирасе не вярвам) , защото това е Арсенал не е Уигън и Арсенал не е водил с 1 гол да речем а със цели 4 , и не е приемливо при каквито и да е обстоятелства да допусне изравняване да не кажем ,че Нюкасъл имаше и шанс да спечели защото при 5:4 картинката щеше да изглежда напълно смешна не ,че сега не е. Но Арсенал няма стабилността , няма онзи характер който го имат Манчестър Ю и Челси , характер който е изграден през годините защото със сигурност те дори и да бяха с човек по-малко едва ли щяха да допуснат изравняване защото тези тимове знаят как да затварят такива мачове и да не позволяват да има интрига до края. А Арсенал позволи , даде шанс на Нюкасъл да върне гол , втори , трети и всичко придоби такъв вид ,че беше въпрос на време Нюкасъл да изравни чрез създалата се инерция и ,ако имаше още 10/15 минутки можеше и да победи. Конкретно вчерашният мач показа, че Арсенал още не е готов за шампион.
За какъв характер говорим? За този късметлийски мач срещу байерн 1999 година ли? Какво ще кажем за миналогодишното 3:0 3:2 тогава?Във футбола обратите са нещо нормално , или Кьолн имат онзи шампионски дух , понеже обърнаха вчера Байерн. Примери много , просто тези ми хрумнаха в момента. Челси е изградил шампионски стил? Челси е изградил толкова шампионски стил , колкото и Ман. Сити в следващите 1 2 сезона ще изгради... Всички коментирате "издънката" на Арсенал , но нека погледнем мача в детайли. За 9 минути резултата стана 0:3 , което го приемате за нормално. А Ви се струва странно , че Нюкасъл успя да изравни , макар и с 2 дузпи (едната пресилена според мен). От времето на Ширър харесвам Нюкасъл и винаги ще се радвам , когато препъват фаворитите , този сезон остана само Ман. Юнд. да бъде препънат , надявам се да ги сполети съдбата на Арсенал от 1-вия им мач с Нюкасъл! А шампион на Англия няма да прогнозирам , но искренно се надявам още от следващата година Ливърпул да направи чудото и да бъдето отново страшилището на Англия!За мен всички отбори в Англия са МИНИМУМ 1 класа под Барса!
ПП За Интериста , който се учуди от фенските пристрастия към няколко клуба. Фен съм само и единствено на Левски , но много харесвам Барса! И понеже следя доста първенства подкрепям също Интер , Нюкасъл , малко Байерн и отчасти дори Ливърпул. Но мога да се нарека единствено фен на Левски!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]