aisogludingfioler написа:Липсват качествени попълнения в защита. Единственият що-годе кадърен централен защитник е Дани Агер. Шкъртел в началото ме излъга, че има хляб ама си е тролей. Кара е пред отказване и реално остава Сотирос Кириякос, който е по-добре да не коментирам...
За Кончески, Поулсен и Йованович съм съгласен, че изобщо не стават за отбор като Ливърпул. Все пак Кончески временно не е в отбора и надали бъдещето му е свързано с Пуул. За Макси обаче не съм съгласен. Според мен си е доста добър, просто не му дават достатъчно шансове за изява и се опасявам да не стане като с Бабел, който също имаше заложби но търкаше пейката...
Това е то - на Ливърпул му липсва качествена защита и по-бодър дух у играчите.За второто съм убеден, че Кинг Кени ще го донесе.
Забрави да споменеш Мартин Кели който успешно заменя Карагър,Шкъртел не знам какво толкова не ти е харесало в играта му,а Кириякос направи много силен мач срещу Стоук(ама щом твърдиш обратното значи не си го гледал).Той като повечето футболисти подобри играта си значително след идването на Краля и имайки предвид за парите който беше купен - 1,5 милиона се представя доста добре.Повярвай ми има още живец Карагър и може да играе още 2,3 сезона на топниво.Ама аз продължавам да си задавам един и същи въпрос-с какво Лукас е по-добър от Макси,че втория стой на пейката за сметка на другия?