Анализ (ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ) за Ливърпул.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Re: Анализ (ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ) за Ливърпул.

Мнениеот El Pistolero » 05 фев 2011 17:02

aisogludingfioler написа:Липсват качествени попълнения в защита. Единственият що-годе кадърен централен защитник е Дани Агер. Шкъртел в началото ме излъга, че има хляб ама си е тролей. Кара е пред отказване и реално остава Сотирос Кириякос, който е по-добре да не коментирам...

За Кончески, Поулсен и Йованович съм съгласен, че изобщо не стават за отбор като Ливърпул. Все пак Кончески временно не е в отбора и надали бъдещето му е свързано с Пуул. За Макси обаче не съм съгласен. Според мен си е доста добър, просто не му дават достатъчно шансове за изява и се опасявам да не стане като с Бабел, който също имаше заложби но търкаше пейката...

Това е то - на Ливърпул му липсва качествена защита и по-бодър дух у играчите. ;) За второто съм убеден, че Кинг Кени ще го донесе. :)

Забрави да споменеш Мартин Кели който успешно заменя Карагър,Шкъртел не знам какво толкова не ти е харесало в играта му,а Кириякос направи много силен мач срещу Стоук(ама щом твърдиш обратното значи не си го гледал).Той като повечето футболисти подобри играта си значително след идването на Краля и имайки предвид за парите който беше купен - 1,5 милиона се представя доста добре.Повярвай ми има още живец Карагър и може да играе още 2,3 сезона на топниво.Ама аз продължавам да си задавам един и същи въпрос-с какво Лукас е по-добър от Макси,че втория стой на пейката за сметка на другия?
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 05 фев 2011 17:17

El Pistolero написа:
aisogludingfioler написа:Липсват качествени попълнения в защита. Единственият що-годе кадърен централен защитник е Дани Агер. Шкъртел в началото ме излъга, че има хляб ама си е тролей. Кара е пред отказване и реално остава Сотирос Кириякос, който е по-добре да не коментирам...

За Кончески, Поулсен и Йованович съм съгласен, че изобщо не стават за отбор като Ливърпул. Все пак Кончески временно не е в отбора и надали бъдещето му е свързано с Пуул. За Макси обаче не съм съгласен. Според мен си е доста добър, просто не му дават достатъчно шансове за изява и се опасявам да не стане като с Бабел, който също имаше заложби но търкаше пейката...

Това е то - на Ливърпул му липсва качествена защита и по-бодър дух у играчите. ;) За второто съм убеден, че Кинг Кени ще го донесе. :)

Забрави да споменеш Мартин Кели който успешно заменя Карагър,Шкъртел не знам какво толкова не ти е харесало в играта му,а Кириякос направи много силен мач срещу Стоук(ама щом твърдиш обратното значи не си го гледал).Той като повечето футболисти подобри играта си значително след идването на Краля и имайки предвид за парите който беше купен - 1,5 милиона се представя доста добре.Повярвай ми има още живец Карагър и може да играе още 2,3 сезона на топниво.Ама аз продължавам да си задавам един и същи въпрос-с какво Лукас е по-добър от Макси,че втория стой на пейката за сметка на другия?

е брат единия е флангови , а другият е вътрешен халф.В пул има 3ма добри вътрешни-джерард , мейрелеш и шелви :) а шелви е млад ,затова играе лукаш :)

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 05 фев 2011 18:37

Neftochimic1892 написа:
El Pistolero написа:

е брат единия е флангови , а другият е вътрешен халф.В пул има 3ма добри вътрешни-джерард , мейрелеш и шелви :) а шелви е млад ,затова играе лукаш :)

Е,извинявайте тогава за грешката :oops:
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 05 фев 2011 20:47

Кели го броя повече за бек. Няколко мача вече ги изигра като такъв. Кириякос наистина бележи някакъв прогрес, но просто не е за това ниво. Само го сравни с титулярните защитници на скъм, Челси и Тотнъм... Разликата е огромна...

А Шкъртел ми е леко тромавичък, но дано ме опровергае. Факт, е че трябва поне един класен централен защитник. Халфовата линия щеше да е прекрасна, ако го нямаше това недоразумение Лукас Лейва. :oops: А евентуално без него и без Поулсен реално отбора остава без дефанзивен халф тип разбивач. Като Масчерано. :roll:

6omba
Контакти:

Мнениеот 6omba » 05 фев 2011 20:52

Първо трябва да бием Челси и тогава да си правим планове за топ 4. Статистиките и бюджетите не ни дават голям шанс, но както съм казвал в някои от другите форуми - в такива мачове това не е от значение. Аз мисля да седна с 2-3 приятели да изгледаме мача да изпием по 2-3 бирички докато го гледаме да му се насладим, пък ако победим биричките няма да са 2-3, а повечко. ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 фев 2011 21:10

6omba написа:Първо трябва да бием Челси и тогава да си правим планове за топ 4. Статистиките и бюджетите не ни дават голям шанс, но както съм казвал в някои от другите форуми - в такива мачове това не е от значение. Аз мисля да седна с 2-3 приятели да изгледаме мача да изпием по 2-3 бирички докато го гледаме да му се насладим, пък ако победим биричките няма да са 2-3, а повечко. ;)

Какви глупости дърдориш? Бюджетите ни не давали голям шанс? Защо тогава Ливърпул буквално "владееше" трансферния пазар през месец Януари? В момента Ливърпул няма дългове към никого и както собствениците казаха, всяка стотинка ще отиде за закупуването на нов футболист. Е, явно, хората са честни и държат на думата си, защото ако не бяха те, щяхме да останем единственно със Суарез като покупа този транфер. Лошото е, че в крайния момент започнаха да се обмислят нещата по мащабно и трябваше да купуваме на пожар. Разбира се, Керъл, с цялото ми уважение не струва сумата, която заплатихме за него. Едно 20 милиона паунда са съвсем реална цена, иначе в бъдеще може да струва повече и от Торес, както се стичат нещата с неговия огромен успех във Висшата лига. Явно Чарли Адам гореше от желание да играе при нас, но изглежда остана неразбран от отбора си. Кесуке Хонда и Ашли Йънг също бяха спрягани, но като че ли с японеца нещата бяха нищо повече освен спекулации. За Йънг нещата бяха като че ли по-реалистични предвид преминаването му на Анфийлд, но Вила бяха категорични, че той не се продава. Същото стана с Торес, отрекохме сделката на Челси, но явно мръсните пари на Абрамович са замаяли главата на испанеца и го накараха да премине на Стамфорд Бридж. От моя гледна точка продаването на Торес беше по-добрата алтернатива, тъй като взехме от него доста добри пари, със същите пари пък покрихме цените за другите ни покупки и така собствениците са нито на червено, нито на зелено (доста добре обмислена стратегия). Няма просто никакъв смисъл от това да държиш един играч на скаймеката, нямащ желание да играе и по този начин да обременява ръководството със седмичната си заплата. Дано през лятото да не ударим отново на камък с закупуването на Адам, тъй като както някой по-горе спомена, ни трябва дефанзивен халф тип "разбивач" какъвто беше Масчерано.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 фев 2011 21:43

От както Краля се върна се вижда че Ливърпул се вдига нагоре.Още срещу Ман се видя че играем по добре с 10 човека и ощетени.В последните мачове много от играчите които играха трагично при Рой показват точно това което се иска от тях.Една победа утре ще вдигне настроението и духа в отбора , сега ще видим как ще се представим в оставащите мачове и не спирам да се надявам че успеем да влезнем в ТОП4.Тогава ще сме стъпало нагоре за играчи като Ашли Иънг и Чарли Адам (не че сега не сме , но тогава те ще направят всичко възможно да играят в Шампионска Лига).
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 05 фев 2011 22:24

Анализ е твърде рано да се прави. Има още 12 кръга до края на сезона. След мачовете ни с Челси, Ман Сити и Ман Ю ще разберем накъде сме тръгнали. Според мен ключове месец ще бъде март. Рано е да се говори за каквото и да било. По принцип на Ливърпул му липсват класен ляв бек, класен централен защитник и класен играч в халфовата линия, играч тип Масчерано. Един Чарли Адам можеше да ни свърши страхотна работа, но го нямаме. Дано да го вземем през лятото. И ако се вземат футболисти на тези постове, които изброих, Ливърпул ще бъде не само конкурент за Топ 4, а ще търси по-горно класирене, а защо не и титла. ;)

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 06 фев 2011 01:21

Според мен ни трябва едно крило- по възможност бързак,един дефанзивен халф и един централен защитник.Кели ми направи много добре впечатление-млад е,включва се,връща се и е хипер куче.Джонсън навлиза във форма.Дани Агер му трябват още няколко мача да навлезе в ритъм.Шкъртел и Кириякос...единият от 2-мата трябва да си тръгне като вземе и Лукас със себе си :) :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 06 фев 2011 12:38

Като се замисля. Няма значение мачовете с основните конкуренти. Да речем те са 4 отбора по 2 мача с всеки стават 8 мача. Общите мачове са 38 това означава че и да паднем в 8те мача а бием в останалите сме шампиони. Аз мисля че Кени ще цели точно това ако не си замине да печелим всеики мач от по малко ниво. Др мачове са без значение. Такаче отбор който бие над слабите той става шампион.

Върни се в “Ливърпул”