Всичко за подготовката на Локомотив в Испания

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: 05.02. 12:30 Локомотив Пловдив - Кубан Краснодар прогнози

Мнениеот noi » 05 фев 2011 09:53

lud написа:този с които играе локомтив в коя девизия играе?даите инфо малко

ФК Кубан и ФК Краснодар влязоха във Висшата лига този сезон. Кубан спечелиха първенството, а Краснодар бяха поканени да заместят отказалия се Сатурн.

loko2004
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Зенит Санкт Петербург прогнози и мнения

Мнениеот loko2004 » 05 фев 2011 09:57

Звездата на Зенит: Локо е много добър отбор

ДАНИ, футболист на Зенит, Дончо ДОНЕВ, пратеник на „Марица", 04 Февруари 2011; 21:17

Харесаха ми Златински и Сержиньо, твърди най-скъпия футболист в руското първенство Дани

Португалецът Дани е най-скъпият футболист в руското първенство. За него Зенит плати на Динамо Москва 30 милиона евро. Специално за Марица Дани сподели впечатленията си от Локомотив след контролата между двата отбора в Марбея

- С какви впечатления сте от мача с Локомотив?

- Стана здрав мач, но ние не показахме най-доброто, тъй като бяхме доста уморени от дългото пътуване до Испания. Въпреки това според мен се получи добра проверка и за двата отбора. Имаше почти всичко и най-вече много динамика.

- С какви впечатления останахте от българския отбор?

- Да си призная честно преди мача не бях чувал нищо за Локомотив. Сега вече знам, че това е един много добър отбор, съставен предимно от млади момчета, на които им предстои развитие. Те по нищо не ни отстъпваха и ни създадоха повече голови положения отколкото доста отбори от Висшата лига на Русия. Нямаше да бъде чудно, ако и те бяха спечелили мача, тъй като имаха всички шансове за това. Особено в последната минута, когато едно младо момче с гола глава (Пламен Крачунов) насочи топката в горния ъгъл и не знам как вратарят ни спаси.

- Харесаха ли ви някои от българските футболисти?

- Да. Най-много ми хареса - 16 (Христо Златински). Великолепен халф. Освен че спираше нашите атаки, бе в основата на всяка атака на Локо. Харесаха ми също така Сержиньо, когото познавам още от Португалия и Раймонди.

- Лесно ли е за един португалец в руското първенство?

- Руското първенство не е лесно за никого. Натоварванията и напрежението са големи и във всеки мач от всеки се изисква максимумът.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 05 фев 2011 10:07

3:1 За любимеца на Пловдив :) :) :)
Ние сме класа!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 05 фев 2011 10:20

Прогнозирам Х 1:1 или локото да бие

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 05 фев 2011 10:44

Победа за пловдивския любимец!
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 05 фев 2011 10:51

Ще ге бием канарчетата
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 фев 2011 11:00

Още час и половина! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ! ЛОКО, ЛОКО ПОБЕДА!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Локомотив Пловдив признат и на международно ниво

Мнениеот Boksiorcheto » 05 фев 2011 11:16

Днес докато разглеждах форума на lporala.net видях 1 интервю и една статия, които силно ме впечатлиха! Само, като видях как говорят в Русия за Локомотив Пловдив и не можах да се сдържа :twisted: . Знам, че почти всички локомотивци сигурно са ги прочели, но аз пак ще ги пусна. Ето интервю с най - скъпият футболист в Русия - Дани, който струва 30 милиона евро.
Звездата на Зенит: Локо е много добър отбор

ДАНИ, футболист на Зенит, Дончо ДОНЕВ, пратеник на „Марица", 04 Февруари 2011; 21:17

Харесаха ми Златински и Сержиньо, твърди най-скъпия футболист в руското първенство Дани

Португалецът Дани е най-скъпият футболист в руското първенство. За него Зенит плати на Динамо Москва 30 милиона евро. Специално за Марица Дани сподели впечатленията си от Локомотив след контролата между двата отбора в Марбея

- С какви впечатления сте от мача с Локомотив?

- Стана здрав мач, но ние не показахме най-доброто, тъй като бяхме доста уморени от дългото пътуване до Испания. Въпреки това според мен се получи добра проверка и за двата отбора. Имаше почти всичко и най-вече много динамика.

- С какви впечатления останахте от българския отбор?

- Да си призная честно преди мача не бях чувал нищо за Локомотив. Сега вече знам, че това е един много добър отбор, съставен предимно от млади момчета, на които им предстои развитие. Те по нищо не ни отстъпваха и ни създадоха повече голови положения отколкото доста отбори от Висшата лига на Русия. Нямаше да бъде чудно, ако и те бяха спечелили мача, тъй като имаха всички шансове за това. Особено в последната минута, когато едно младо момче с гола глава (Пламен Крачунов) насочи топката в горния ъгъл и не знам как вратарят ни спаси.

- Харесаха ли ви някои от българските футболисти?

- Да. Най-много ми хареса - 16 (Христо Златински). Великолепен халф. Освен че спираше нашите атаки, бе в основата на всяка атака на Локо. Харесаха ми също така Сержиньо, когото познавам още от Португалия и Раймонди.

- Лесно ли е за един португалец в руското първенство?

- Руското първенство не е лесно за никого. Натоварванията и напрежението са големи и във всеки мач от всеки се изисква максимумът.

Няма нужда какво да се допълва още,мача мина и чакаме следващите!

Сега и по какъв начин ни описва журналистът, който се занимава с мачовете на Кубан Краснодар.
Утре, нашият екип ще проведе втория си мач в предсезонната подготовка на испанска земя. Претендент в следващия мач за купа Марбея ще бъде български клуб Локомотив.

Следва да се отбележи, че при настоящите противници за контроли, това е третият противник Локомотив, който ще срешне Кубан. Въпреки това, настоящият враг е по-страшен противник от Москва както и казахстанската "формация".

Първият им мач от турнира на българите беше срещу шампион на Русия - Зенит Санкт Петербург. Ако се съди по резултата, една победа на руснаците не се удаде лесно. Разбира се, в рамките на контрола на играта на истинската сила на отбора не може да се определи, но ако имате поглед към класиране на националния шампионат, можете да видите по-обективна картина.

И това е, че "Локо" е сред лидерите на българския футбол. След първата половина на сезона Локомотив заема пето място, зад "Литекс" Ловеч, столичните съименници, "Левски" и "Черноморец" от Бургас. В 15 мача през този сезон, отборът от Пловдив има 26 точки и вкара 27 гола в същото време. Това е трета по сила атака на българския шампионат.

Ако разгледаме историята на нашия противник, се вижда, че е започнал през 1926 година. Най-високите етажи на успехи "Локомотив" е достигна през 2004 г., когато той става шампион и носител на Супер Купата на страната. Преди и след тази забележителен сезон "железничарите" са били силни между средните.

Имайте предвид, че в "Локомотив" играчи на национални отбори: да, халф Ненад Лукич е на националния младежки отбор в Сърбия.

Трябва да кажа няколко думи, и за град Пловдив, където е дома на отбора. Не много голям, в действителност, градът е един от най-старите в Европа. В България той притежава сребърен медал на културното и икономическото значение, на второ място след София.За гражданите на Русия, този град е известен, преди всичко защото тук се издига прочутия паметник на руския войник, известен като Альоша.

С една дума, следващия противник на "Кубан" не от обикновените. За жълто-зелено, предстои сериозна среща, което несъмнено ще е от голяма полза за нашия отбор в подготовката за сезона.
Източник: http://www.lportala.net

Какво да ви кажа? Силно съм впечатлен!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Локо Пловдив”