lud написа:този с които играе локомтив в коя девизия играе?даите инфо малко
ФК Кубан и ФК Краснодар влязоха във Висшата лига този сезон. Кубан спечелиха първенството, а Краснодар бяха поканени да заместят отказалия се Сатурн.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lud написа:този с които играе локомтив в коя девизия играе?даите инфо малко
Звездата на Зенит: Локо е много добър отбор
ДАНИ, футболист на Зенит, Дончо ДОНЕВ, пратеник на „Марица", 04 Февруари 2011; 21:17
Харесаха ми Златински и Сержиньо, твърди най-скъпия футболист в руското първенство Дани
Португалецът Дани е най-скъпият футболист в руското първенство. За него Зенит плати на Динамо Москва 30 милиона евро. Специално за Марица Дани сподели впечатленията си от Локомотив след контролата между двата отбора в Марбея
- С какви впечатления сте от мача с Локомотив?
- Стана здрав мач, но ние не показахме най-доброто, тъй като бяхме доста уморени от дългото пътуване до Испания. Въпреки това според мен се получи добра проверка и за двата отбора. Имаше почти всичко и най-вече много динамика.
- С какви впечатления останахте от българския отбор?
- Да си призная честно преди мача не бях чувал нищо за Локомотив. Сега вече знам, че това е един много добър отбор, съставен предимно от млади момчета, на които им предстои развитие. Те по нищо не ни отстъпваха и ни създадоха повече голови положения отколкото доста отбори от Висшата лига на Русия. Нямаше да бъде чудно, ако и те бяха спечелили мача, тъй като имаха всички шансове за това. Особено в последната минута, когато едно младо момче с гола глава (Пламен Крачунов) насочи топката в горния ъгъл и не знам как вратарят ни спаси.
- Харесаха ли ви някои от българските футболисти?
- Да. Най-много ми хареса - 16 (Христо Златински). Великолепен халф. Освен че спираше нашите атаки, бе в основата на всяка атака на Локо. Харесаха ми също така Сержиньо, когото познавам още от Португалия и Раймонди.
- Лесно ли е за един португалец в руското първенство?
- Руското първенство не е лесно за никого. Натоварванията и напрежението са големи и във всеки мач от всеки се изисква максимумът.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта