Ливърпул-Стоук Сити

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Re: Ливърпул-Стоук Сити

Мнениеот fearbless » 03 фев 2011 01:15

Хайде лека пичове! Петък мисля да пусна темаза за дербито с Челси,ако не ми се случи нещо де.. ! :lol: Лека и честита победа още веднъж! С нетърпение чакам тъндема Суарес-Керъл! Лека и LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 01:21

Gil-galad написа:И въпреки това според мен Спиъринг си е посредствен играч тип Лукаш.....Докато Шелви има много потенциал и може да е следащата ни голяма звезда един ден :) И аз да кажа, че това е лично мнение де :)

Е то на този етап няма как да сме сигурни в каквото и да било.Например навремето чичо Митко като наложи Бербатов,Чомаков,Томаш и т.н. аз лично за Чомаков и Томаш бях убеден че големи играчи ще станат,а то съвсем различно се получи.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 03 фев 2011 01:24

styopa написа:
Gil-galad написа:И въпреки това според мен Спиъринг си е посредствен играч тип Лукаш.....Докато Шелви има много потенциал и може да е следащата ни голяма звезда един ден :) И аз да кажа, че това е лично мнение де :)

Е то на този етап няма как да сме сигурни в каквото и да било.Например навремето чичо Митко като наложи Бербатов,Чомаков,Томаш и т.н. аз лично за Чомаков и Томаш бях убеден че големи играчи ще станат,а то съвсем различно се получи.

Чомака наистина си остана нереализиран талант, а определено национала имаше нужда от подобен играч, рядко има точно такива при нас, а за английски отбор щеше да е супер...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 03 фев 2011 01:38

Честита победа и от мен колеги! Да ни е честит и блестящия дебют на Луис :) Ако някой се е чудил защо толкова съм вманиачен от идеята Суарес да заиграе в Ливърпул (използвах и изречения от рода на предпочитам Суарес пред Меси...) мисля че вече е наясно с причината. Просто в момента притежаваме може би най-ефективния нападател в света. Такъв беше от първия му сезон в Аякс, такъв продължава да бъде и в Ливърпул... Дано да е така и занапред ;) Колкото до Краля и схемата, която избра за този мач - струва ми се че това показва още веднъж необятните качества, които Той има - за мен този състав с който излязохме, факта че много футболисти не играха на най-силните си постове и въпреки това доминирахме над съперника в 90 минути от мача ни показва че можем да бъдем спокойни независимо какви кадрови проблеми имаме... защото нашият мениджър, нашият Крал винаги намира правилното решение и вади по някой коз от ръкава си. Браво на момчетата и Краля за този мач!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 фев 2011 08:47

Добра победа, извоювана с добра игра ... след 35-та минута.
Май само един списващ тук беше споменал по-напред за добрата игра на Дани Агер, подкрепям - такъв мач отдавна не беше правил. Кели също беше на високо ниво, Мейрелеш явно навлиза във форма и съвсем справедливо беше заменен с оглед гостуването на "Моста" и съхраняването му. Капитана хвърли много усилия - респект. Гърчето също направи запомнящ се мач, Лукаш игра добре, отне много топки, е, обърка няколко паса, а също така все още не е научил че топката освен назад, може и да се подава напред ;) .
Дебютът на Суарес - перфектен, малко се спече в началото с оглед на топлото посрещане, но лека-полека навлезе в игрови ритъм и отбеляза (с помощ или без - все тая). Много голове му желая.
С една дума - тая вечер момчета в червено играха с НАСТРОЕНИЕ, заслугата за което е изцяло на КРАЛЯ.

Y.N.W.A. !!!

liverpool forever_95, и аз си го задавам въпроса за третата смяна от три кръга насам, но спрях - щом имаме победи, не е на дневен ред ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

sonor
Контакти:

Мнениеот sonor » 03 фев 2011 09:25

Честита победа !
Очаквана титулярна единисеторка.Личи си, че се опитваме да наложим стил на игра, като държим повече топката.Няма какво да се лъжем, липсва човек до Джерард, който да я разпределя с ляв крак (Чарли Адам), изключително липсва такъв играч, Аурелио се опитва да играе като него, но е класи по-слаб.Иначе интересна схема от 3-5-1-1, която се преливаше в 5-4-1.Кралят и Кларк, явно според всеки съперник ще налагат различна тактика.

Продължаваме напред !

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 03 фев 2011 12:21

Страхотна победа наистина.Добра игра на Ливърпул след 35 минута и заслужен успех.НО едно нещо немога да разбера.Защо Кени не пуска Джо Коул.Той е бърз техничен и като цяло страхотен играч.Според мен е по-добър от Макси и би давал по добри центрирания на Керъл.Впрочем Керъл от кога ще може да играе?

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 03 фев 2011 13:32

Dzheff написа:Честита победа и от мен колеги! Да ни е честит и блестящия дебют на Луис :) Ако някой се е чудил защо толкова съм вманиачен от идеята Суарес да заиграе в Ливърпул (използвах и изречения от рода на предпочитам Суарес пред Меси...) мисля че вече е наясно с причината. Просто в момента притежаваме може би най-ефективния нападател в света. Такъв беше от първия му сезон в Аякс, такъв продължава да бъде и в Ливърпул... Дано да е така и занапред ;) Колкото до Краля и схемата, която избра за този мач - струва ми се че това показва още веднъж необятните качества, които Той има - за мен този състав с който излязохме, факта че много футболисти не играха на най-силните си постове и въпреки това доминирахме над съперника в 90 минути от мача ни показва че можем да бъдем спокойни независимо какви кадрови проблеми имаме... защото нашият мениджър, нашият Крал винаги намира правилното решение и вади по някой коз от ръкава си. Браво на момчетата и Краля за този мач!

Една дума ми направи огромно впечатление, подкрепям казаната дума .. "Той".. Написа го с главна, това наистина показва обичта на феновете към Краля. :!:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 03 фев 2011 13:54

Честита 3-та поредна победа ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 03 фев 2011 14:23

sonor написа:Честита победа !
Очаквана титулярна единисеторка.Личи си, че се опитваме да наложим стил на игра, като държим повече топката.Няма какво да се лъжем, липсва човек до Джерард, който да я разпределя с ляв крак (Чарли Адам), изключително липсва такъв играч, Аурелио се опитва да играе като него, но е класи по-слаб.Иначе интересна схема от 3-5-1-1, която се преливаше в 5-4-1.Кралят и Кларк, явно според всеки съперник ще налагат различна тактика.

Продължаваме напред !

Да Аурелио е по слаб от Джерард но само на теория. Сигурно може и да се засегне някой но едва ли не Джерард направи най-слабия си мач ако ще играе така то по добре даже и Спиаринг да играе. Това е футболиста от който аз не съм доволен. За да защитя тезата си ще ви дам пример. Имаше 2 полужения в които Джерард можеше да подаде реши да играе сам и сбърка.Да той е лидера трябва импровизация но прекалява мн по лесно ще е просто да подава страхотно не да даржи топката а и не мисля че Джерард е най-добрия играч 1 на 1 силата му е в паса и Ливърпул губи когато не подава. Джерард е страхотен футболист но понякога не е себе си. Дано да навлезе и в форма

Върни се в “Ливърпул”