Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:И въпреки това според мен Спиъринг си е посредствен играч тип Лукаш.....Докато Шелви има много потенциал и може да е следащата ни голяма звезда един денИ аз да кажа, че това е лично мнение де
styopa написа:Gil-galad написа:И въпреки това според мен Спиъринг си е посредствен играч тип Лукаш.....Докато Шелви има много потенциал и може да е следащата ни голяма звезда един денИ аз да кажа, че това е лично мнение де
Е то на този етап няма как да сме сигурни в каквото и да било.Например навремето чичо Митко като наложи Бербатов,Чомаков,Томаш и т.н. аз лично за Чомаков и Томаш бях убеден че големи играчи ще станат,а то съвсем различно се получи.
Dzheff написа:Честита победа и от мен колеги! Да ни е честит и блестящия дебют на ЛуисАко някой се е чудил защо толкова съм вманиачен от идеята Суарес да заиграе в Ливърпул (използвах и изречения от рода на предпочитам Суарес пред Меси...) мисля че вече е наясно с причината. Просто в момента притежаваме може би най-ефективния нападател в света. Такъв беше от първия му сезон в Аякс, такъв продължава да бъде и в Ливърпул... Дано да е така и занапред
Колкото до Краля и схемата, която избра за този мач - струва ми се че това показва още веднъж необятните качества, които Той има - за мен този състав с който излязохме, факта че много футболисти не играха на най-силните си постове и въпреки това доминирахме над съперника в 90 минути от мача ни показва че можем да бъдем спокойни независимо какви кадрови проблеми имаме... защото нашият мениджър, нашият Крал винаги намира правилното решение и вади по някой коз от ръкава си. Браво на момчетата и Краля за този мач!
sonor написа:Честита победа !
Очаквана титулярна единисеторка.Личи си, че се опитваме да наложим стил на игра, като държим повече топката.Няма какво да се лъжем, липсва човек до Джерард, който да я разпределя с ляв крак (Чарли Адам), изключително липсва такъв играч, Аурелио се опитва да играе като него, но е класи по-слаб.Иначе интересна схема от 3-5-1-1, която се преливаше в 5-4-1.Кралят и Кларк, явно според всеки съперник ще налагат различна тактика.
Продължаваме напред !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта