Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес
Надявам се Торес да остане. Иначе реакцията трябва да е молба да остане. Няма футболист и човек, който да не се трогне от желанието на целия стадион да остане при тях и да ги радва. С негативно отношение няма да го задържат. Ще ми се да видя Торес и Суарес едновременно в атака за Ливърпул в поне един мач 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Liverpool _YNWA
- Контакти:
ее на тва му се вика мизерия !! цяло лято мрънка ,че няма класен нападател в пуул с който да си партнира сега дойде Суарес и той иска да се маха и ръководството ги върши едни та няма до къде ... ако Торес иде в Челси ще пропаднем още толко
то се вижда ,че с 1 нападател не става.

LIVERPOOL FROM ANFIELD!!
За мен трябва да го подкрепят с цяло гърло и да издигнат един плакат "остани" или нещо от сорта, но обаче за мен той трябва първо като излезе на Анфийлд, ако избощо излезе, да ръкопляска на феновете, а те да го подкрепят иначе няма да стане нищо ще продължи да бъде мизерник както е сега и дори да остане ще вкара макс 10 гола. Незнам просто ще ми бъде много интересно ако остане каква ще е реакцията.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
KingKenny написа:За мен трябва да го подкрепят с цяло гърло и да издигнат един плакат "остани" или нещо от сорта,
Няма как да стане това,мачът с дърварите от Сток е на 2-ри,а тогава трансферният прозорец ще е приключил.Вече ще се знае,дали Торес е останал.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Коп знае най-добре как да постъпи, смехотворно е ние да име даваме акъл, така че заглавието на темата трябва да е ''Каква ще бъде реакцията на Коп-а към Торес''
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Според мен да изчакаме и да видим как ще се развият нещата.На този етап 95% от мненията по английските форуми са крайно негативни по негов адрес.Просто хората се чувстват предадени.
Ако Торес ни предаде ще ми падне много в очите , а реакцията на КОП-а ще е същата защото са предадени.Но аз съм оптимист , купихме си нова звезда - СУАРЕЗ !!!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
ако шефовете на отбора искат да правят отбор, способен да се конкурира за титлата, трябва да оставят Торес (колкото и пари да дават за него ), да се види какъв тандем ще са с Луис Суарес и ако нещата куцат и след това, с парите за него да вземем например Серхио Агуеро.
Avrameca написа:Ако Торес ни предаде ще ми падне много в очите , а реакцията на КОП-а ще е същата защото са предадени.Но аз съм оптимист , купихме си нова звезда - СУАРЕЗ !!!
Е мислиш ли, че му пука дали ще ти/ви падне в очите?! А и това да отиде в по-конкурентно способен отбор НЕ Е предателство! Предателство ще бъде да премине в Евертън или по-лошо в МЮ! Всичко останало е защита на личният интерес! Все пак и Торес иска да спечели някой друг трофей! Даде предостатъчно на Пул и след като отбора не отговаря на неговите амбиции... най-нормланото е да го смени с друг, с по-големи МОМЕНТНИ възможности!
Торес не е продукт на школата на отбора, той е един НАЕМНИК! Него го вълнуват, парите и успехите! Не сте съгласни, защото бил казвал еди си какво?! Е то това е част от задълженията му да ги говори тези глупости, а заслепените фенове им вярват! То и Ибра като дойде в Барса още първият ден почна с клоунадата: целуваше емблемата, кълнеше се във вярност, обясняваше, че винаги е мечатал да играе в Барса и тн... и какво стана, като не успя да се наложи в състава?! Почна да мрънка, а откакто го пратихме в Милан под наем не спира да плюе по Гуардиола и отбора! Да, Торес не е толкова невъзпитан, но и той като Ибра си гледа личният интерес! Веднъж един играч напусне ли родният си отбор... от там насетне той е един наемник!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Искал е да напусне от една година , след раздялата със Бенитес и може би това е отговора защо по-вашите думи , Торес този сезон е слаб чисто като форма и голове. Та въпроса ми е много ли Ливърпул ще спечели ,ако остави играч на който мислите са само свързани със напускане