[offtopic]
Siegfried написа:Alex написа:Siegfried написа:Като истински националист няма как да не се възмутя от пълната помия, каквато е тази анкета !!!!!!!!!!!! НЯМА НАЙ-ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!!! НЯМА ТАКЪВ, КОЙТО НАЙ-МНОГО ДА МЕ Е ВПЕЧАТЛИЛ!!!!!!!!!!
КАТО ПАТРИОТИ НИЕ ТРЯБВА ДА ТАЧИМ ВСИЧКИ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ ПОРАВНО!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!
Като човек може ли да не ми казваш какво има, какво няма и какво ТРЯБВА да вярвам... имам мнение и толкова - не издавай заповеди какво ние ТРЯБВА да правим и не озурпирай думи като патриот, не мисля, че другите са по-малко патриоти

Естествено, че са по-малко!!!!!
Който си прави такава позорна гаргара с нашата история, определено е ПО-МАЛКО!!!!!!
Не можеш да определеляш кой е по-голям и по-малък патриот. Все пак историята е наша - на всички. И темата не е за това, че един е по-добър или не, а за това стилът на управление на кого ни харесва най-много. например Симеон и Иван Асен постигат сравними по територия успехи, но по страшно различен начин и с доста различна идеология. Това, че един човек намира методите на някого за сходни с неговото мнение, не означава, че е неуваженние към другите.[/offtopic]
TheBest007 написа:Asterix написа:Селянинът Ивайло

ако някой го помни ..
Ама разбира се! Единствения селянин-владетел. Жалко, че татарите не го оставят на мира

И с няколко дружини успява да се провъзгласи за цар и да убие тогавашния- Константин Тих Асен

не е едиствения

Той просто задава една тенденция, която в последния век набира страшна скорост