Анкета: Кой български владетел ви е впечатлил най много?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой български владетел ви е впечатлил най много?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Gil-galad
Контакти:

Re: Анкета: Кой български владетел ви е впечатлил най много?

Мнениеот Gil-galad » 28 яну 2011 23:49

Neron написа:Аз битка бих отличил най много след освободителната война битката при Одрин.Одринската крепост се опитват да я превземат германци англичани мисля и какви ли още не и никога не са успявали а цар Калоян го прави за няколко дена.

Той не я превзема....византийските аристократи го пускат вътре с цел да отблъснат латинците....дефакто той защитава крепостта от нападението на латинците.....след това естествено византийците се уплашват че е станал прекалено силен и пренебрегват съюза си с него и сключват такъв с Латинската империя :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 яну 2011 23:49

[offtopic]
Siegfried написа:
Alex написа:
Siegfried написа:Като истински националист няма как да не се възмутя от пълната помия, каквато е тази анкета !!!!!!!!!!!! НЯМА НАЙ-ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!!! НЯМА ТАКЪВ, КОЙТО НАЙ-МНОГО ДА МЕ Е ВПЕЧАТЛИЛ!!!!!!!!!!

КАТО ПАТРИОТИ НИЕ ТРЯБВА ДА ТАЧИМ ВСИЧКИ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ ПОРАВНО!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!

Като човек може ли да не ми казваш какво има, какво няма и какво ТРЯБВА да вярвам... имам мнение и толкова - не издавай заповеди какво ние ТРЯБВА да правим и не озурпирай думи като патриот, не мисля, че другите са по-малко патриоти :)

Естествено, че са по-малко!!!!!
Който си прави такава позорна гаргара с нашата история, определено е ПО-МАЛКО!!!!!!

Не можеш да определеляш кой е по-голям и по-малък патриот. Все пак историята е наша - на всички. И темата не е за това, че един е по-добър или не, а за това стилът на управление на кого ни харесва най-много. например Симеон и Иван Асен постигат сравними по територия успехи, но по страшно различен начин и с доста различна идеология. Това, че един човек намира методите на някого за сходни с неговото мнение, не означава, че е неуваженние към другите.[/offtopic]
TheBest007 написа:
Asterix написа:Селянинът Ивайло 8-) ако някой го помни ..

Ама разбира се! Единствения селянин-владетел. Жалко, че татарите не го оставят на мира :( И с няколко дружини успява да се провъзгласи за цар и да убие тогавашния- Константин Тих Асен :)

не е едиствения :) Той просто задава една тенденция, която в последния век набира страшна скорост ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 яну 2011 23:49

Siegfried написа:
Alex написа:
Siegfried написа:Като истински националист няма как да не се възмутя от пълната помия, каквато е тази анкета !!!!!!!!!!!! НЯМА НАЙ-ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!!! НЯМА ТАКЪВ, КОЙТО НАЙ-МНОГО ДА МЕ Е ВПЕЧАТЛИЛ!!!!!!!!!!

КАТО ПАТРИОТИ НИЕ ТРЯБВА ДА ТАЧИМ ВСИЧКИ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ ПОРАВНО!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!

Като човек може ли да не ми казваш какво има, какво няма и какво ТРЯБВА да вярвам... имам мнение и толкова - не издавай заповеди какво ние ТРЯБВА да правим и не озурпирай думи като патриот, не мисля, че другите са по-малко патриоти :)

Естествено, че са по-малко!!!!!
Който си прави такава позорна гаргара с нашата история, определено е ПО-МАЛКО!!!!!!

Момчето се е постарало и е направило хубава тема,която се харесва на всички тук. Също така,това,че някой е гласувал за Симеон,не означава,че не признава приносът на Борис да принадлежим към християнството или на Аспарух,като създател на нашата държава. Темата е много хубава, много патриотична и много българска. Хайде поне в една тема, да няма разделение и караници, става ли :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 яну 2011 23:49

Botevist_1912 написа: За жалост жена му е била тъпа куманка и го предава и му изневерява с Балдуин, но понеже е била много грозна и Балдуин се хвърля от кулата, в която е затворен и се самоубива.

Всъщност аз доколкото знам, жената на Калоян е харесала Балдуин, но той я отрязва, и за да си отмъсти, тя го набеждава пред Калоян, и така е убит; освен това е плетял интриги срещу цар Калоян :roll:
Изображение

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 28 яну 2011 23:50

Симеон!
[offtopic]Къде е Ивайло?! :lol:[/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 яну 2011 23:50

South_Park написа:
Gil-galad написа:
South_Park написа:Ако не сте чели , прочетете 5-те тома на Стефан Цанев "Български хроники" ;)

Не недейте :) Колкото учители съм имал по история всикчите са ми казвали да не ги чета :)

е какво искаш от комунисти - да ти кажат да четеш ли , там яко се плюе по комунизма

Ми не мисля че е било за това но както и да е...излишен спор е....всеки да чете каквото си реши :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 28 яну 2011 23:51

Viktor4o_Rs написа:
Botevist_1912 написа: За жалост жена му е била тъпа куманка и го предава и му изневерява с Балдуин, но понеже е била много грозна и Балдуин се хвърля от кулата, в която е затворен и се самоубива.

Всъщност аз доколкото знам, жената на Калоян е харесала Балдуин, но той я отрязва, и за да си отмъсти, тя го набеждава пред Калоян, и така е убит; освен това е плетял интриги срещу цар Калоян :roll:

Така, така :) Мръсна долна куманка :x :oops: :evil:
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2011 23:51

За мен е Борис! Симеон е имал прекален крайни виждания и раязбирания , отделно, че е бил с прекалено големи амбиции...
Докато Борис първо е светец и факта, че в момента сме християнска държава, а не се кланяме на Тангра или Перун се дължи на него!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 яну 2011 23:52

Изображение
България над всичко!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 28 яну 2011 23:52

Също и Иван Шишман , но той " ни го бивъ " и пада доста бързо ;)

Върни се в “Свободна зона”