fantom написа:. Кажи ми от къде идват милионните приходи на Батков , с които издържа клуба. Какъв е този бизнес , с който налива всяка година по няколко милиона ? Такъв , момчето ми , няма ...
ТИТАН (по техни думи) са вложили в ЦСКА повече от 20 милиона (за 27 се говореше), за 2 години.Техните пари откъде са?Сигурно са започнали бизнеса си преди 20 години, с една ръчна количка да извозват боклуците на съседите, от крайните квартали, срещу заплащане?
Би ли казал , О ти, знаещият нещата, дали е имало поне един офицер от БНА, че дори и свръхсрочно служещ сержант, който не е бил член на БКП?А дали е имало поне един спортист(без значение от спорта), който да се е състезавал за ЦСКА (с всичките им имена през годините), който да не е бил с чин от БНА?Това не прави ли автоматично всички спортисти, минали през ЦСКА преди 1990-а комунисти?А какво трябва да прави един комунист, ако не да защитава партията, държавата.. и донякъде Родината.
Знае ви главата на вас какво е била ДС.Ииии............ ще съм страшно благодарен на този, който ми посочи държава, която няма тайна полиция(служба за сигурност и разузнаване).
ПП-Някой би ли ми казал защо Чарли Чаплин от средата на 50-е години на миналия век живее в Европа и умира в Европа?!?