СИНИ МАШИНИ написа:Решението е просто.Максимум 10 отбора в "А" група.От тях 4 отиват за евротурнирите/значи се борят 6/и 3 отпадащи.Стига толкова простотия.Левски това го искат поне от 7-8 години.Тогава сателитите си заминават.....
Евала!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
СИНИ МАШИНИ написа:Решението е просто.Максимум 10 отбора в "А" група.От тях 4 отиват за евротурнирите/значи се борят 6/и 3 отпадащи.Стига толкова простотия.Левски това го искат поне от 7-8 години.Тогава сателитите си заминават.....
david_villa написа:The deacon написа:Много ме сърбяха пръстите още след първото полувреме да напиша какво мисля за мачовете на Сливен с отборите, които следващия кръг срещат цдна!!! Е, започнаха здраво да се пооливат така наречените четвърти от САЩ 94!!! Че са си приятели - ясно, че се излагат като ръководители ясно, че си бъркат по дупките също ясно, но нека да не ни правят на прошляци нас - хората, които обичат тази игра!!!! Докога ще продължи изключително уникалната схема "Лечков на нас, а ние следващия кръг не се напъваме срещу цдна-то"!!! Време е да спрат с тези простотии, защото мачовете се дават по кабелните и всеки може да си направи заключението как, някои се разхождат, докато чакат края на мача.... Тъжно, много тъжно! С тази система нищо добро не чака българския футбол! Да му е честито на Лечков - решил е да прави Пенев-младши шампион и дано спи нощем спокойно, нещата се подреждат добре..... Жалък си, Кмете, жалък.........
Имаш предвид схемата "в следващия кръг лягаме на лидера"? Това познато ли ти е?
Черноморец - Миньор 1:1
Миньор - Левски 0:2
Черноморец - Локо Мз 1:1
Локо Мз - Левски 0:1
Черноморец - Вихрен 1:3 (есента)
Левски- Вихрен 3:2 (п-во)
Вихрен - Левски 0:2 (купа)
hlucho написа:yasen написа:Гол в началните 5-10 минути и след това хаотично блъскане на топката! И странно защо Лечков не уволнява треньора, след като уволни Симонович заради една загуба. Лечков е доволен при това положение, а то е шеста или седма поредна загуба. Не е мазохист, едва ли е това! Значи остава да е дупедавец на ЦСКА. Няма друго обяснение това полягване на Сливен срещу отбори, които в следващия кръг правят същото на страдащия от несправедливост тим на Армията.
Жаклине, Жаклине!
brossy написа:Дано някой вземе точка на армията.Защото на вън няма как да стане.Когато Литекс стана шампион поне имаше някое и друго истинско гостуване.Не може да падаш от Пирин да се мъчиш със Славия, а да биеш леко в Пловдив,Варна и Петрич.Но все пак се надявам Ч.Море и Литекс да играят честно,но се съмнявам.Есента си мислех ,че това е най-интерестното първенство от 10г.но уви разочарован съм.Дано не съм прав аз съм от Перник и се надявам Миньоро да направи нещо срещу ЦСКА,Те все още имат шанс да играят в Европа,колкото и странно да звучи.Финал срещу Левски ги праща в УЕФА(ако помогнат на Левски)
СИНИ МАШИНИ написа:brossy написа:Дано някой вземе точка на армията.Защото на вън няма как да стане.Когато Литекс стана шампион поне имаше някое и друго истинско гостуване.Не може да падаш от Пирин да се мъчиш със Славия, а да биеш леко в Пловдив,Варна и Петрич.Но все пак се надявам Ч.Море и Литекс да играят честно,но се съмнявам.Есента си мислех ,че това е най-интерестното първенство от 10г.но уви разочарован съм.Дано не съм прав аз съм от Перник и се надявам Миньоро да направи нещо срещу ЦСКА,Те все още имат шанс да играят в Европа,колкото и странно да звучи.Финал срещу Левски ги праща в УЕФА(ако помогнат на Левски)
Така е.Колкото повече отбори имат шанс да се доберат до Европа-толкоз по-добре.И затова смятам че нито Черно море,нито Литекс ще легнат на чорбата.И двата отбора могат да се прецакат с едно полягане.А що се отнася до Миньоро-ЦСКА,след днес....трябва да си голям оптимист че перничани ще скочат
brossy написа:СИНИ МАШИНИ написа:Така е.Колкото повече отбори имат шанс да се доберат до Европа-толкоз по-добре.И затова смятам че нито Черно море,нито Литекс ще легнат на чорбата.И двата отбора могат да се прецакат с едно полягане.А що се отнася до Миньоро-ЦСКА,след днес....трябва да си голям оптимист че перничани ще скочат
Да не забравяме че Цска гостува в Ловеч предпоследен кръг и ако всичко е ясно за Ловеч.Знаем как ще свърши мача
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта