Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: За схемата Лечков на нас - ние на цдна и още нещо

Мнениеот peho » 06 апр 2009 19:03

СИНИ МАШИНИ написа:Решението е просто.Максимум 10 отбора в "А" група.От тях 4 отиват за евротурнирите/значи се борят 6/и 3 отпадащи.Стига толкова простотия.Левски това го искат поне от 7-8 години.Тогава сателитите си заминават.....

Евала!!!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 06 апр 2009 19:04

Дано някой вземе точка на армията.Защото на вън няма как да стане.Когато Литекс стана шампион поне имаше някое и друго истинско гостуване.Не може да падаш от Пирин да се мъчиш със Славия, а да биеш леко в Пловдив,Варна и Петрич.Но все пак се надявам Ч.Море и Литекс да играят честно,но се съмнявам.Есента си мислех ,че това е най-интерестното първенство от 10г.но уви разочарован съм.Дано не съм прав аз съм от Перник и се надявам Миньоро да направи нещо срещу ЦСКА,Те все още имат шанс да играят в Европа,колкото и странно да звучи.Финал срещу Левски ги праща в УЕФА(ако помогнат на Левски)

RedForever
Контакти:

Re: Типичната схема за уговаряне на мач

Мнениеот RedForever » 06 апр 2009 19:05

Искам да ми отговорите на един простичък въпрос. Според схемата Сливен няма да вземе и точка до края и Левски ще падне в дербито понеже ще е победил Сливен предният кръг?

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 06 апр 2009 19:06

david_villa написа:
The deacon написа:Много ме сърбяха пръстите още след първото полувреме да напиша какво мисля за мачовете на Сливен с отборите, които следващия кръг срещат цдна!!! Е, започнаха здраво да се пооливат така наречените четвърти от САЩ 94!!! Че са си приятели - ясно, че се излагат като ръководители ясно, че си бъркат по дупките също ясно, но нека да не ни правят на прошляци нас - хората, които обичат тази игра!!!! Докога ще продължи изключително уникалната схема "Лечков на нас, а ние следващия кръг не се напъваме срещу цдна-то"!!! Време е да спрат с тези простотии, защото мачовете се дават по кабелните и всеки може да си направи заключението как, някои се разхождат, докато чакат края на мача.... Тъжно, много тъжно! С тази система нищо добро не чака българския футбол! Да му е честито на Лечков - решил е да прави Пенев-младши шампион и дано спи нощем спокойно, нещата се подреждат добре..... Жалък си, Кмете, жалък.........

Имаш предвид схемата "в следващия кръг лягаме на лидера"? Това познато ли ти е?
Черноморец - Миньор 1:1
Миньор - Левски 0:2

Черноморец - Локо Мз 1:1
Локо Мз - Левски 0:1

Черноморец - Вихрен 1:3 (есента)
Левски- Вихрен 3:2 (п-во)
Вихрен - Левски 0:2 (купа)

Така е това са факти.Сега имам големи съмнения , отборът на ЦСКА прави същото.Аз лично не искам да гледам такива мачове.Обаче почти винаги съм на стадиона. :oops: Дано да се оправим.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Типичната схема за уговаряне на мач

Мнениеот peho » 06 апр 2009 19:10

hlucho написа:
yasen написа:Гол в началните 5-10 минути и след това хаотично блъскане на топката! И странно защо Лечков не уволнява треньора, след като уволни Симонович заради една загуба. Лечков е доволен при това положение, а то е шеста или седма поредна загуба. Не е мазохист, едва ли е това! Значи остава да е дупедавец на ЦСКА. Няма друго обяснение това полягване на Сливен срещу отбори, които в следващия кръг правят същото на страдащия от несправедливост тим на Армията.

Жаклине, Жаклине!

Георги , Георги.Или може би другарю.

Потребителски аватар
СИНИ МАШИНИ
Контакти:

Мнениеот СИНИ МАШИНИ » 06 апр 2009 19:10

brossy написа:Дано някой вземе точка на армията.Защото на вън няма как да стане.Когато Литекс стана шампион поне имаше някое и друго истинско гостуване.Не може да падаш от Пирин да се мъчиш със Славия, а да биеш леко в Пловдив,Варна и Петрич.Но все пак се надявам Ч.Море и Литекс да играят честно,но се съмнявам.Есента си мислех ,че това е най-интерестното първенство от 10г.но уви разочарован съм.Дано не съм прав аз съм от Перник и се надявам Миньоро да направи нещо срещу ЦСКА,Те все още имат шанс да играят в Европа,колкото и странно да звучи.Финал срещу Левски ги праща в УЕФА(ако помогнат на Левски)

Така е.Колкото повече отбори имат шанс да се доберат до Европа-толкоз по-добре.И затова смятам че нито Черно море,нито Литекс ще легнат на чорбата.И двата отбора могат да се прецакат с едно полягане.А що се отнася до Миньоро-ЦСКА,след днес....трябва да си голям оптимист че перничани ще скочат :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 апр 2009 19:21

каквото и да си говорим мача днеска беше уреден- гол в 4 минута и после безцелно ритане на топката до края ;)

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 06 апр 2009 19:25

СИНИ МАШИНИ написа:
brossy написа:Дано някой вземе точка на армията.Защото на вън няма как да стане.Когато Литекс стана шампион поне имаше някое и друго истинско гостуване.Не може да падаш от Пирин да се мъчиш със Славия, а да биеш леко в Пловдив,Варна и Петрич.Но все пак се надявам Ч.Море и Литекс да играят честно,но се съмнявам.Есента си мислех ,че това е най-интерестното първенство от 10г.но уви разочарован съм.Дано не съм прав аз съм от Перник и се надявам Миньоро да направи нещо срещу ЦСКА,Те все още имат шанс да играят в Европа,колкото и странно да звучи.Финал срещу Левски ги праща в УЕФА(ако помогнат на Левски)

Така е.Колкото повече отбори имат шанс да се доберат до Европа-толкоз по-добре.И затова смятам че нито Черно море,нито Литекс ще легнат на чорбата.И двата отбора могат да се прецакат с едно полягане.А що се отнася до Миньоро-ЦСКА,след днес....трябва да си голям оптимист че перничани ще скочат :lol:

Да не забравяме че Цска гостува в Ловеч предпоследен кръг и ако всичко е ясно за Ловеч.Знаем как ще свърши мача

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 06 апр 2009 19:33

brossy написа:
СИНИ МАШИНИ написа:Така е.Колкото повече отбори имат шанс да се доберат до Европа-толкоз по-добре.И затова смятам че нито Черно море,нито Литекс ще легнат на чорбата.И двата отбора могат да се прецакат с едно полягане.А що се отнася до Миньоро-ЦСКА,след днес....трябва да си голям оптимист че перничани ще скочат :lol:

Да не забравяме че Цска гостува в Ловеч предпоследен кръг и ако всичко е ясно за Ловеч.Знаем как ще свърши мача

Ще си правят бебе, както последните 6 години. Гришата знае как.:D Жалко за Мъри, че трябва да участва в този цирк, но кво да се прави, като Батков го изгони и е подчинен на Гришата...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 апр 2009 19:40

СИНИ МАШИНИ написа:Решението е просто.Максимум 10 отбора в "А" група.От тях 4 отиват за евротурнирите/значи се борят 6/и 3 отпадащи.Стига толкова простотия.Левски това го искат поне от 7-8 години.Тогава сателитите си заминават.....

Факта, че само Левски искат намаляване на отборите е достатъчно показателен.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”