Как да напълнея

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Re: Как да напълнея

Мнениеот VraTar4o » 26 яну 2011 22:28

Синият Болярин написа:Всичко е до ген. Не се притеснявай- няма шанс да останеш толкова. Аз почнах пубертета много рано и на 12-13 години бях 180. Скоро ставам на 22 и съм ....... 181. За близо десетилетие съм мръднал с 1 сантиметър ако изобщо съм пораснал. В началното даскало имаше само един колкото мен. В гимназията половината момчета, над които стърчах с една глава, ме задминаха :) Имах трима съученици като теб и единият стана към 175, другият е колкото мен някъде, а третият е по средата.

Относно килограмите, 47 не са малко за твоя ръст. Рязко качване от порядъка на 7-8 кила за 2 месеца ще ти докара само разпуснат корем и излишни мазнини. Килограми се качват чисто с висок прием на въглехидрати и достатъчно белтъчини. Само на месо е супер скъпо и освен това просто щя ти се яде и друго. Препоръчвам ти да тръгнеш на фитнес, защото покачването на тегло има смисъл само при добре оформено тяло. Ако имаш въпроси пиши на лично и ще ти кажа какви упражнения да правиш.

Относно ускоряването на растежа, може да започнеш да скачаш всеки ден по 100-200 пъти или да играеш баскетбол. Яж богати на протеин храни, защото е важно да си го набавяш в организма. Повечето ми познати правеха точно това и си пораснаха хората. Не станаха по 190, но никой не остана нисък.

Мисля, че си харесал някое готино момиче и се притесняваш да не те отреже заради ръста. Не влизай във филми само. Ако е така, бъди уверен, дръж се мъжки и не си създавай комплекси за неща, на които ще се смееш след 1-2 години.

плюс 1

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 26 яну 2011 22:54

Аз също си мисля ,че си е до ген ,ако родителите ти са средно на килограми ти няма как да очакваш да си 80,90 килограма.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 26 яну 2011 23:02

Всеки ден по каса бира и всичко ще е ток :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 01:29

storm написа:Можеш да почнеш и фитнес.. Добре ще ти се отрази ,а и ще заякнеш

фитнеса спира растежа какви глупсоти ми говориш на момчето? Понеже фокусира растежа на мускулите за сметка на ръста на човек! Точно обратното- ако иска да порастне малко= баскет, волейбол, плюс упражнения за разтягане- всеки ден по 10 минути... И въпреки всичко, ако гена ти е да си дребен повече от 5 санта едва ли ще пораснеш.
За храната не се надявай- имам приятел, който яде като свиня, но е 54 килограмна от 8 години...
Ако метаболизмът ти е да хабиш всичко което си погълнал- сори...

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 27 яну 2011 01:31

Има едни хапчета,казват се "кюфтета" по десетина на ден и ще си "ок" ако ти приседне притиквай ги с бира,може и с винце :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 02:12

ficho17 написа:Абе хора вие ме шашкате аз съм на 13 и съм 73 кг и 1,79 м. :) Иначе спри да спортуваш и яж много вредни храни (мазни бургери,пици и т.н.) и ще качиш много килограми..

ти си мутант бе човек :shock: :lol:

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 27 яну 2011 02:49

MORSKI написа:
ficho17 написа:Абе хора вие ме шашкате аз съм на 13 и съм 73 кг и 1,79 м. :) Иначе спри да спортуваш и яж много вредни храни (мазни бургери,пици и т.н.) и ще качиш много килограми..

Има тракийска жилка ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 27 яну 2011 11:19

Виж-аз съм горе/долу на твойте години имах същия проблем .. започнах да спортувам доста усилено - ходих на тренировки по футбол и по баскетбол ( преди обяд на тренировки следобяд на училище - или обратното) ...имаше ефект-наддадох с ок. 5-6 кила и 5 см. за около 3 месеца... ДАНО ДА СЪМ ПОМОГНАЛ :)

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 27 яну 2011 17:36

MORSKI написа:

Интересното е ,че повечето момчета от випуска ми са горе-долу толкова :)
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 яну 2011 18:38

Огледай майка си, огледай баща си. Всичко е генетика. Ти онаследяваш техните признаци, ако те не са високи няма как ти да си, ако те са слаби няма как ти да си дебел.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”