Как да напълнея
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: Как да напълнея
Всичко е много просто. Просто приемай повече калории отколкото изразходваш. Може би спортуваш по цял ден, а не ядеш много, аз поне бях така. Повечко бавни въглехидрати яж - кафяв ориз, многозърнест хляб, спагети, макарони и ядки
- vladitol
- Контакти:
emarkon написа:А за ръста моментално отивай да тренираш баскетбол.
Тренирам Волейбол

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- krum_futbolista
- Контакти:
vladitol написа:emarkon написа:А за ръста моментално отивай да тренираш баскетбол.
Тренирам ВолейболИ жалко,че не съм от София
![]()
Ти ли беше дето пита къде да тренираш волейбол,но да не е в ЦСКА ?

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

- vladitol
- Контакти:
krum_futbolista написа:vladitol написа:emarkon написа:А за ръста моментално отивай да тренираш баскетбол.
Тренирам ВолейболИ жалко,че не съм от София
![]()
Ти ли беше дето пита къде да тренираш волейбол,но да не е в ЦСКА ?Иначе аз съм на 14 и съм 1.70 52кг
[offtopic]Бъркаш се нещо,не съм от София за да питам къде да тренирам:lol:[/offtopic]
Support Stan!
е, то аз съм на 18, 1.80м и тежа 50 кила... ама ти за ръста си си добре... така че се погрижи за него... плуване или баскетбол... или и двете... даже ти препоръчвам плуването горещо, ще ти помогне и за "отварянето" на апетита, ако си злояд като мен на твоята възраст... друг е въпросът вече какъв ти е гена, щото аз ям наравно с баща ми, почти колко него съм висок пък килата са ми на половина...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
- Neron
- Контакти:
Аз съм на 17 и тежа 50 кила и 170 см явно някои растем на височина първо после настрани при други е обратното при трети и двете на веднъж.Всичко е до гените.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Противно на това, което мислите, спортът не помага на растежа, поне не много
Ако ти е генетично заложено ще пораснеш, все пак си на 15. Нямаш си идея за 2-3 години колко ще се промениш 

На твоите години и аз бях така
Лятото между 15-тата и 16-тата ми година порастнах с 18 см. не знам как и по каква причина.
И при теб ще стане нещо подобно. Интензивният ти растеж ще започне по-късно от на връстниците ти, но ще продължи по-дълго, освен ако родителите ти не са много дребни и това да си ви е ген. В 8-ми клас бях 152 висок, с по една глава под връстниците ми а на 25 години 175 и това си ми остана. Сигурен съм, че и при теб нещо подобно ще се случи, така че не го мисли, няма да ти е проблем. За напълняването, ZelenOtbor ти го е казал добре.

И при теб ще стане нещо подобно. Интензивният ти растеж ще започне по-късно от на връстниците ти, но ще продължи по-дълго, освен ако родителите ти не са много дребни и това да си ви е ген. В 8-ми клас бях 152 висок, с по една глава под връстниците ми а на 25 години 175 и това си ми остана. Сигурен съм, че и при теб нещо подобно ще се случи, така че не го мисли, няма да ти е проблем. За напълняването, ZelenOtbor ти го е казал добре.
Идвай на герена и почни фитнес,само че незнам кой ще ти плати разноские ако си от провинцията..
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
- цска е оТбора
Дай инфо за височината на вашите! Иначе ако не е ген, не си трови организма с късно хранене или по-голямо количество, просто яж на режим, с повече плодове след храненията и преди тях 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”