Коментара на Т.Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Re: Коментара на Т.Русев

Мнениеот Red Hot » 06 апр 2009 01:01

mike28 написа:[offtopic]Ще извиняваш, ама след като партията майка вече я няма, вашия отбор някак си не може да постигне онези успехи, следователно и да е имало комплекси в Левски, нали се сещаш, че те вече не са основателни. Гледам вашия стадион и нашия стадион-, гледам базите за децата- тези неша нямат нищо общо с годините- и там ви превъзхождаме, та за това ми беше мисълта, за комплексите- тази дума е тъпа и всеки във форума я ползва както си иска.
Отделно, че и двата отбора са били доста подпирани през комунизма, когото са си пожелаели- са го имали. Ако не беше всичко толквоа централизирано още от тогава, сега може би още шяхме да имаме футбол и да гледаме в А група, отборите от Русе, Търново, Добруджа, Видин, Плевен, градове , които заслужават не по- малко от Сандански и Дупница да имат свой представител във уж елитната ни група.[/offtopic]

Системата няма да се оправи, съдиите не са проблем, а всичко идва от занемарените школи, президентите на клубовете, които имат сенчест бизнес, разпасаните футболисти и зле подготвените треньори.

@ Red Hot- историята никой не я отрича, тук става въпрос за думата "комплекси", аз поне в последните 20 години, не съм видял нито за момент, тима на Левски да има такива от червения отбор, от много други неща- да, но не и от вас.

Ще ти отговоря много просто:
Формата е временна, класата е вечна...
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 апр 2009 01:03

Аз ще съм още по- кратък: Ха, ха. :lol:

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 06 апр 2009 01:09

mike28 написа:Аз ще съм още по- кратък: Ха, ха. :lol:

Не виждам причина за смях, но ти си имаш някаква. Три полуфинала за КЕШ, пет развенчани Европейски шампиона, един полуфинал за КНК, 31 пъти шампион в 60 годишна история и т.н. и т.н. Така че само ще повторя:
ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА, КЛАСАТА Е ВЕЧНА ;)
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 апр 2009 01:10

Здравейте, г-н Русев
Как сте ? Как се чувствате ? Три часа мъдрихте статия, написахте, после я прочетохте, харесахте и я поставихте ! И наистина ли Ви хареса ?! На мен не ! С нищо не се отличава от злобните писания по този форум, а Вие уже се нагърбвате с непосилната за Вас роля за обединение в българския футбол. Е няма как да стане ! С такива хора като Вас, няма как да стане, хора които не разбират, че не заемат само положение, а имат и отговорности! За повечето ми приятели в този форум не е тайна, че не съм фен на нито един от двата "велики" гранда в БГ футбола. Но някои неща започват да ми идват в повече ! Не видях същото това възмущение от Ваша страна, когато се свиреха дузпи срещу Черно Море (също 2, ама гарнирани и с червен картон, да Ви напомня ли в коя минута ?!)...., не видях същото и когато играхте с Локомотив Пловдив, хехе, айде сега, то тогава съдиите са хора, но ако на Вас не Ви оттърва стават подлоги, свирки правят в тоалетните и не знам къде си..... И ако за Вас е ясен шампионата, то на хора като мене, не е , и аз искам да го догледам и да се надявам, че повече няма да се помага на софийски отбори в провинцията, че ще се появят и отбори като Черно Море ( те къде се намират тия хора, че посмели да "играят " срещу любимия Ви отбор?!).... , много се надявам, че пловдивските отбори ще се вдигнат, тогава да Ви видя как ще плачите и на кого Вие ще се надупвате! И се надявам това всичко да се случи, не защото така сте си свикнали Вие в София, и понеже Ви се дава трибуна, и може да си тръбите мнението навсякъде безотговорно, вместо да си го..........правите каквото си искате......., а се надявам, че с това ще се вдигне нивото на футбола ни, и няма да се чудим кой защитник да извикаме в националният отбор, и че няма да берем срамове на есен в Европа, щото тогава не се срамуват само феновете на сините или червените !!!! Срамуваме се цяла България !!! Някои неща не са дадености, а трябда да се бори човек за тях ! А когато ги постигне, да не се излага и заради едните свирки да се разкрива !
Дано да не Ви е срам г-н Русев !

KZL_KZL

Мнениеот KZL_KZL » 06 апр 2009 01:13

kartago написа:Здравейте, г-н Русев
Как сте ? Как се чувствате ? Три часа мъдрихте статия, написахте, после я прочетохте, харесахте и я поставихте ! И наистина ли Ви хареса ?! На мен не ! С нищо не се отличава от злобните писания по този форум, а Вие уже се нагърбвате с непосилната за Вас роля за обединение в българския футбол. Е няма как да стане ! С такива хора като Вас, няма как да стане, хора които не разбират, че не заемат само положение, а имат и отговорности! За повечето ми приятели в този форум не е тайна, че не съм фен на нито един от двата "велики" гранда в БГ футбола. Но някои неща започват да ми идват в повече ! Не видях същото това възмущение от Ваша страна, когато се свиреха дузпи срещу Черно Море (също 2, ама гарнирани и с червен картон, да Ви напомня ли в коя минута ?!)...., не видях същото и когато играхте с Локомотив Пловдив, хехе, айде сега, то тогава съдиите са хора, но ако на Вас не Ви оттърва стават подлоги, свирки правят в тоалетните и не знам къде си..... И ако за Вас е ясен шампионата, то на хора като мене, не е , и аз искам да го догледам и да се надявам, че повече няма да се помага на софийски отбори в провинцията, че ще се появят и отбори като Черно Море ( те къде се намират тия хора, че посмели да "играят " срещу любимия Ви отбор?!).... , много се надявам, че пловдивските отбори ще се вдигнат, тогава да Ви видя как ще плачите и на кого Вие ще се надупвате! И се надявам това всичко да се случи, не защото така сте си свикнали Вие в София, и понеже Ви се дава трибуна, и може да си тръбите мнението навсякъде безотговорно, вместо да си го..........правите каквото си искате......., а се надявам, че с това ще се вдигне нивото на футбола ни, и няма да се чудим кой защитник да извикаме в националният отбор, и че няма да берем срамове на есен в Европа, щото тогава не се срамуват само феновете на сините или червените !!!! Срамуваме се цяла България !!! Някои неща не са дадености, а трябда да се бори човек за тях ! А когато ги постигне, да не се излага и заради едните свирки да се разкрива !
Дано да не Ви е срам г-н Русев !

Браво пич,изкефи ме!

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 06 апр 2009 01:15

Браво пич, съгласен съм 100% с тебе и то не защото пишеш контра на Томето, а защото има смисъл в текста ти. Докато онова другото на Т.Р. е жалък пасквил и е роднина на омразата, която отблъсква хората от стадионите.
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 06 апр 2009 01:20

какво злобэте бе момци... 2 дузпи... ами дузпи. като има дузпи се свирят. дори за мен първата беше по-дузпа от втората.
справка - евро 2000, мач на бивша югославия срещу Испания. идентична ситуация, центриране в наказателното поле, футболист на плавите поваля играч на испания в борба за топка. колина свири дузпа. целия свят реве - плавите са по добрия отбор, нека те победят. колина им каза - така е, сори пичове ама има нарушение в наказателното и дузпа се свири. точка! ръцете на защитника няма какво да търсят върху гърба на нападателя. просто, точно и ясно! друго няма какво да добавя...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 апр 2009 01:28

Red Hot написа:

Не виждам причина за смях, но ти си имаш някаква. Три полуфинала за КЕШ, пет развенчани Европейски шампиона, един полуфинал за КНК, 31 пъти шампион в 60 годишна история и т.н. и т.н. Така че само ще повторя:

Няма да споря с теб, защото няма смисъл, като ви гледам последните години и стадион и всичко ви е на световна класа, само едно ще ти кажа, по твоята логика, Нотингам Форест са много класен отбор и в момента, нали?

KZL_KZL

Мнениеот KZL_KZL » 06 апр 2009 01:30

Злоба много....Сашо Диков изкара,че имало червен картон за Иван Иванов след един негов чист шпагат .....дори се кълнеше ,че от това по чист картон нямало.До като хора ,като Диков и Русев(не само те) коментират и управляват хорското мнение,добро не ни чака.На никой специалист и коментатор не му прави впечатление бавната игра,лежане за щяло и нещяло,симулации,50% грешно отсъдени засади,фалове за неправилно дишане,само и само да се накъса играта,за да няма бързи и интересни атаки,при които съдията мойе да сгреши.Тия неща никой не ги казва......а се коментират само глупости!

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 06 апр 2009 01:32

mike28 написа:
Red Hot написа:

Няма да споря с теб, защото няма смисъл, като ви гледам последните години и стадион и всичко ви е на световна класа, само едно ще ти кажа, по твоята логика, Нотингам Форест са много класен отбор и в момента, нали?

Стадиона е на ДАМС, а на вас г-н Софиянски ви го подари и пак не е от световна класа. За сметка на това на него идват трактористи и селяци и го "разорават" до следващия път. А Нотингам Форест по-добре не го пипай, особено когато не разбираш... Сори за по-острия език ама много е услужливо човек да има къса памет....
Henry David Thoreau

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”