mike28 написа:[offtopic]Ще извиняваш, ама след като партията майка вече я няма, вашия отбор някак си не може да постигне онези успехи, следователно и да е имало комплекси в Левски, нали се сещаш, че те вече не са основателни. Гледам вашия стадион и нашия стадион-, гледам базите за децата- тези неша нямат нищо общо с годините- и там ви превъзхождаме, та за това ми беше мисълта, за комплексите- тази дума е тъпа и всеки във форума я ползва както си иска.
Отделно, че и двата отбора са били доста подпирани през комунизма, когото са си пожелаели- са го имали. Ако не беше всичко толквоа централизирано още от тогава, сега може би още шяхме да имаме футбол и да гледаме в А група, отборите от Русе, Търново, Добруджа, Видин, Плевен, градове , които заслужават не по- малко от Сандански и Дупница да имат свой представител във уж елитната ни група.[/offtopic]
Системата няма да се оправи, съдиите не са проблем, а всичко идва от занемарените школи, президентите на клубовете, които имат сенчест бизнес, разпасаните футболисти и зле подготвените треньори.
@ Red Hot- историята никой не я отрича, тук става въпрос за думата "комплекси", аз поне в последните 20 години, не съм видял нито за момент, тима на Левски да има такива от червения отбор, от много други неща- да, но не и от вас.
Ще ти отговоря много просто:
Формата е временна, класата е вечна...