Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: РистоскOFF

Мнениеот sedem_!_dva » 04 апр 2009 22:49

Абе дузпа имало или нямало, ние трябваше да бием Черно море, защото те последните 15 минути не можеха нито да изнасят топката, нито да ходят по терена, а още по-малко да тичат, пълни бездарници, цял мач защита и рушене на играта, излезнали с един Миро Манолов напред да се ръга и другото само халфове и защитници. Ма Йовов като не може да вкара, кво да се направи, вместо да я пусне по земята топката, той бие със сила по въздух и бие у гредата. А пък Жоро и той от чиста позиция накрая подава на вратаря... Няма нищо, трябва сега да бием Локо СФ и после най-малко X с Литекс в Ловеч, те ЦСКА ще уреждат навсякъде, защото Супата трябва да стигне рекорда на Тройчо и ще минат на парад утре, след това и в Перник, ако успеем да задържим разликат 3 точки преди дербито и директния мач ги бием 100 % сме шампиони, ако не ги бием значи не заслужаваме да сме такива.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Дуци Симонович треньор на ЛЕВСКИ

Мнениеот L_Messi » 04 апр 2009 22:53

В тоя Дуци май има хляб, но още му е рано да води Левски. Нека поне изкара диплома за треньор 8-)

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 04 апр 2009 22:56

Жалко 4е не бихме,а цецка 6е мине на парад и през слабия ипрез кюмюро..........и през ВИхрен...........наред си копуват ма4овете свинете,сигуренс ъм и 4е във Варна 6е бият.Свинете 6е минават на парад,така 4е трябва наи-много да ни водят 3 то4ки и като ги бием сме 6ампиони.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 апр 2009 22:59

W84me написа:
ogrizko написа:
mbrr написа:Дузпа- 100%, втори жълт картон на Манолов- спестен, даден на Юруков, ей тъй да мине номера. Всяко единоборство, в което е видяно фаул за морето, на Танко ръцете все на врата на Гонзо. Дано просто е толкова прост, а не да е взел премията предварително.

Някакъв друг мач си гледал май ти :) От мястото дето бях на стадиона се видя ясно, че Гонзо симулира... и съдията в случая беше застанал на много добра позиция (съвсем малко вляво от моята гледна точка, колкото да не ми попречи да видя ситуацията), явно ясно е видял и той ситуацията щом и за миг не се поколеба да вдигне жълтия картон! Не знам какви повторения са давали по телевизията и от каква гледна точка, но явно нищо не сте видели. Стига сте пищели с тая дузпа.... ако бяхте по-добри и без нея щяхте да биете! Сега загубата на точки оправдавате с някаква измислена дузпа :)

От моето място пък се видя,че Гонзо беше ритнат!Чак крака на защитника отскочи! ВИЗАНТИЙЦИ ГАДНИ!

Гонзо беше ритнат.... или Гонзо ритна защитника? Прави разлика :)))
Не знам на кое място си седял, ама явно не си видял, че крака на защитника си стои на едно място, а крака на Гонзо не се движи напред, а настрани към защитника :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

snejinkata
Контакти:

Re: Дуци Симонович треньор на ЛЕВСКИ

Мнениеот snejinkata » 04 апр 2009 23:16

мен лично тоя Дуци неме вълнува.факт е обаче че кокала нестава!!!неможе да ми пуска футболист като Хичо,който до вчера беше контузен да ми гледа мача от близо.И да ми връща един от най-острите в този мач Зе Соарес като десен бег :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: И ТАЗИ СЕДМИЦА СТЕ ТЪЖНИ.ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ !

Мнениеот Yasso » 04 апр 2009 23:32

Yasso написа:Ние пък ще използваме паузата да се заредим с бира, чипс и картофки, защото след нейния край е време шоуто да започне :D

Направо съм се направил на гадателка, не ме е срам :D

Кой е тъжен тази седмица? :lol:

Това е едва началото, драги ми сини "приятели" - след трактора ще ви сгази и локомотива :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: И ТАЗИ СЕДМИЦА СТЕ ТЪЖНИ.ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ !

Мнениеот sedem_!_dva » 04 апр 2009 23:38

Yasso написа:
Yasso написа:Ние пък ще използваме паузата да се заредим с бира, чипс и картофки, защото след нейния край е време шоуто да започне :D

Направо съм се направил на гадателка, не ме е срам :D

Кой е тъжен тази седмица? :lol:

Това е едва началото, драги ми сини "приятели" - след трактора ще ви сгази и локомотива :lol:

Ама нали знаеш, че и за вас ще дойдат сериозните мачове с Черно море във Варна, с Локо СФ, с Литекс в Ловеч, с нас на Националния стадион и тогава нещата да не се обърнат, защото няма да минавате навсякъде на парад, както с/у Спартак ВН, Локо ПД, утре със Славия, после в Перник... Айде със здраве, след 9 Май ще си пишем пак, кой тъжен, кой радостен и накрая ще теглим окончателно чертата. :D
NON MOLLARE MAI

Fonzky
Контакти:

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот Fonzky » 04 апр 2009 23:48

Ама немога да разбера как може да говорите прасенца при положение че имате нападател като Евгени Йорданов в отбора си или Златинов или пък новото дърво Саид Ходжа ?! ?!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Re: Ч.Море - Левски

Мнениеот Svetlio » 05 апр 2009 00:02

Такъв антифутбол отдавна не съм гледал . Отидохме с кеф на стадиона с авери да погледаме продукцията на 2 от водещите отбори в първенството , но това което показаха , надмина и най-песимистичните ни очаквания :(

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: дайте прогноза черноморе левски

Мнениеот gambara » 05 апр 2009 00:21

0-0 :D :D :D
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Върни се в “Архив”