Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sedem_!_dva
Re: РистоскOFF
Абе дузпа имало или нямало, ние трябваше да бием Черно море, защото те последните 15 минути не можеха нито да изнасят топката, нито да ходят по терена, а още по-малко да тичат, пълни бездарници, цял мач защита и рушене на играта, излезнали с един Миро Манолов напред да се ръга и другото само халфове и защитници. Ма Йовов като не може да вкара, кво да се направи, вместо да я пусне по земята топката, той бие със сила по въздух и бие у гредата. А пък Жоро и той от чиста позиция накрая подава на вратаря... Няма нищо, трябва сега да бием Локо СФ и после най-малко X с Литекс в Ловеч, те ЦСКА ще уреждат навсякъде, защото Супата трябва да стигне рекорда на Тройчо и ще минат на парад утре, след това и в Перник, ако успеем да задържим разликат 3 точки преди дербито и директния мач ги бием 100 % сме шампиони, ако не ги бием значи не заслужаваме да сме такива.
NON MOLLARE MAI
Re: Дуци Симонович треньор на ЛЕВСКИ
В тоя Дуци май има хляб, но още му е рано да води Левски. Нека поне изкара диплома за треньор 

Жалко 4е не бихме,а цецка 6е мине на парад и през слабия ипрез кюмюро..........и през ВИхрен...........наред си копуват ма4овете свинете,сигуренс ъм и 4е във Варна 6е бият.Свинете 6е минават на парад,така 4е трябва наи-много да ни водят 3 то4ки и като ги бием сме 6ампиони.
W84me написа:ogrizko написа:mbrr написа:Дузпа- 100%, втори жълт картон на Манолов- спестен, даден на Юруков, ей тъй да мине номера. Всяко единоборство, в което е видяно фаул за морето, на Танко ръцете все на врата на Гонзо. Дано просто е толкова прост, а не да е взел премията предварително.
Някакъв друг мач си гледал май тиОт мястото дето бях на стадиона се видя ясно, че Гонзо симулира... и съдията в случая беше застанал на много добра позиция (съвсем малко вляво от моята гледна точка, колкото да не ми попречи да видя ситуацията), явно ясно е видял и той ситуацията щом и за миг не се поколеба да вдигне жълтия картон! Не знам какви повторения са давали по телевизията и от каква гледна точка, но явно нищо не сте видели. Стига сте пищели с тая дузпа.... ако бяхте по-добри и без нея щяхте да биете! Сега загубата на точки оправдавате с някаква измислена дузпа
От моето място пък се видя,че Гонзо беше ритнат!Чак крака на защитника отскочи! ВИЗАНТИЙЦИ ГАДНИ!
Гонзо беше ритнат.... или Гонзо ритна защитника? Прави разлика

Не знам на кое място си седял, ама явно не си видял, че крака на защитника си стои на едно място, а крака на Гонзо не се движи напред, а настрани към защитника

-
- Контакти:
Re: Дуци Симонович треньор на ЛЕВСКИ
мен лично тоя Дуци неме вълнува.факт е обаче че кокала нестава!!!неможе да ми пуска футболист като Хичо,който до вчера беше контузен да ми гледа мача от близо.И да ми връща един от най-острите в този мач Зе Соарес като десен бег

Re: И ТАЗИ СЕДМИЦА СТЕ ТЪЖНИ.ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ !
Yasso написа:Ние пък ще използваме паузата да се заредим с бира, чипс и картофки, защото след нейния край е време шоуто да започне
Направо съм се направил на гадателка, не ме е срам

Кой е тъжен тази седмица?

Това е едва началото, драги ми сини "приятели" - след трактора ще ви сгази и локомотива

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- sedem_!_dva
Re: И ТАЗИ СЕДМИЦА СТЕ ТЪЖНИ.ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ !
Yasso написа:Yasso написа:Ние пък ще използваме паузата да се заредим с бира, чипс и картофки, защото след нейния край е време шоуто да започне
Направо съм се направил на гадателка, не ме е срам![]()
Кой е тъжен тази седмица?![]()
Това е едва началото, драги ми сини "приятели" - след трактора ще ви сгази и локомотива
Ама нали знаеш, че и за вас ще дойдат сериозните мачове с Черно море във Варна, с Локо СФ, с Литекс в Ловеч, с нас на Националния стадион и тогава нещата да не се обърнат, защото няма да минавате навсякъде на парад, както с/у Спартак ВН, Локо ПД, утре със Славия, после в Перник... Айде със здраве, след 9 Май ще си пишем пак, кой тъжен, кой радостен и накрая ще теглим окончателно чертата.

NON MOLLARE MAI
Re: Христо Йофоф - Бижутера
Ама немога да разбера как може да говорите прасенца при положение че имате нападател като Евгени Йорданов в отбора си или Златинов или пък новото дърво Саид Ходжа ?! ?!
Re: Ч.Море - Левски
Такъв антифутбол отдавна не съм гледал . Отидохме с кеф на стадиона с авери да погледаме продукцията на 2 от водещите отбори в първенството , но това което показаха , надмина и най-песимистичните ни очаквания