Сега аз като се замисля , ни очаква два пъти по-голям проблем.Ако се окаже наистина че няма договор между Карвалио и Левски ни грози жестоки глоби от УЕФА.Батков е изправен пред дилемата или да си вземе Базил де Карвальо обратно, или регионалният конфликт ще стане международен. Ако от "Лаута" се оплачат в УЕФА, че Левски им е отмъкнал за 10 дни футболист, който има действащ договор с Локомотив, грози ни жестока санкция - солидна глоба и спиране на трансферите за една година.
На практика щом не признават договора на Карвальо, значи сме отвлекли футболист, който е собственост на друг клуб. Според наредбите на УЕФА един отбор може да започне преговори с чужд играч, едва след като на него му останат по-малко от 6 месеца от настоящия контракт.
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- george_speed75
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
dxl написа:vaskonti написа:flo написа:С тази статия май цялата работа около Карвалио се изаснява.
Изяснява се единствено първият по-сериозен опит Левски да замаже положението и да прехвърли вината върху футболиста. До преди 1 час Локо бяха виновни, сега обаче Базил е виновен. Да видим още колко ниско могат да паднат...
Е, колко ниско да паднат? Да не започнат да плащат на Черноморец, Миньор, Пирин...?И преди да кажеш: "Ми те няма да платят за Карвальо" - нека играе една-две години при нас, тогава...
Що не си гледате кви ги дробят Титаните? Неска чета нещо щели трансферите да ви спират, заради забавени заплата на бивши(!!!) футболисти... Тревожи се за това, не за Карвальо.
Ако е наистина така, както се разбира от статията - един вид Карвальо си е знаел за проблема, насрочил си е операция и... преминава в друг клуб, като ще се оперира по време на сезона? wtf?!
Иначе ок, чувства дискомфорт, отказва да играе така или със шина - негово решение. Все пак здравето преди всички. Обаче - от една страна Левски трябваше да знаят за тоя проблем (колкото и общи да са медицинските прегледи), от друга играча е трябвало да каже за проблема и какви планове има (респективно и Локо-то, ако са знаели).
Че той pfc litex показа една снимка с превръзка на рамото му и предположи, че може да има по-сериозна травма.
Ами според мен Левски в момента не плаща нищо на Черноморец, Миньор и Пирин!

Тая статия дори да е истина въобще не облекчава простотията, която извърши Левски. Просто тази операция няма отношение към ситуацията. Ако при прегледа тази контузия е била забелязана(а би трябвало, защото на резонанса тя буквално ще светне в червено), то на секундата нещата трябваше да се развалят, а не след това да представяте играча за свой, и чак след като се контузи на тренировка на Левски да се сетите, че нещо не е наред. Освен това, ако не е подписван никакъв договор това значи, че при вас тренира играч на друг отбор без да има грам право за това. За ситуацията ви в момента има един термин от шаха - цунгцванг - какъвто и ход да направите, все ще е грешка. Според мен обаче тоя път може би не Батков е толкова виновен, а Гонзо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Виновни са дори в по-голяма степен Локомотив и самия Базил те са знаели,че трябва да се оперира,но са си замълчали!!!??????
защо??? след като са толкова коректни и хрисими,да и ние имаме вина,че не сме хванали контузията,но коректните хора от Лаута
да не се правят на ударени да се срешнат двете ръководства и да се разберат.Кога ще се научат тези хора направиха сейра на половин България!!!определено големи минуси за двете ръководства.
защо??? след като са толкова коректни и хрисими,да и ние имаме вина,че не сме хванали контузията,но коректните хора от Лаута
да не се правят на ударени да се срешнат двете ръководства и да се разберат.Кога ще се научат тези хора направиха сейра на половин България!!!определено големи минуси за двете ръководства.
Ей тоя Vaskonti се скъса да реве от тая простотия която са направили Левски,много яко го е жегнала значи.Но когато стане дума за дълговете на Цска веднага почва да говори,че много шум за нищо се вдигало,че всички отбори само ревали срещу тях не си погледне отбора,който ако е в някоя друга страна вече трябваше да е или с -30точки или да е вън от "А" група.Но сега се е ядосал от простотията,която направили Левски и се опитва да ни приравни до тяхното ниво.Вместо да се е притеснил,че на 14 февруари може към регионалните групи да потеглят.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
vaskonti написа:Ами според мен Левски в момента не плаща нищо на Черноморец, Миньор и Пирин!И преди да ме "законтриш", че няма за какво да плаща ще ти припомня, че ти дадваш тия отбори за някакъв пример, не аз.
Тая статия дори да е истина въобще не облекчава простотията, която извърши Левски. Просто тази операция няма отношение към ситуацията. Ако при прегледа тази контузия е била забелязана(а би трябвало, защото на резонанса тя буквално ще светне в червено), то на секундата нещата трябваше да се развалят, а не след това да представяте играча за свой, и чак след като се контузи на тренировка на Левски да се сетите, че нещо не е наред. Освен това, ако не е подписван никакъв договор това значи, че при вас тренира играч на друг отбор без да има грам право за това. За ситуацията ви в момента има един термин от шаха - цунгцванг - какъвто и ход да направите, все ще е грешка. Според мен обаче тоя път може би не Батков е толкова виновен, а Гонзо.
Ами, явно има липса на комуникация, от някакъв вид, между Базил-Левски-Локо Пд.
Аз в друга тема казах, че според мен Левски са си виновни и колкото и фиктивен да е договора - няма мърдане. Отделно, че не постъпват професионално спрямо Карвальо и Локо Пд.
Иначе и аз смятам, че Гонзо е оплел конците. Батков за това е назначил спортно-технически директор, който да се занимава с почти всички въпроси около клуба и да си носи отговорността.
При всички положения обаче, тва е една много наивна грешка от страна Гонзо.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
-
Стига са се правили на "наранени" нашите .... ами да потърсят цивилизован изход от ситуацията !
Де Карвальо не е лош футболист ... колкото и да имам съмнения, че е кой знае, колко добър, но все пак смятам, че може да помогне много на Левски !
Договорили са го, договорили !
Да не се отмятат !
Има проблеми с рамото човека ... до колкото разбрах, операцията не е сложна и скъпа ...
Да си се оперира, и живи-здрави, най късно към края на Април месец ще е на линия, точно за най важните мачове !
А да не говорим колко полезен би могъл да бъде за следващият сезон, като си проведе една лятна подготовка с нас !
Де Карвальо не е лош футболист ... колкото и да имам съмнения, че е кой знае, колко добър, но все пак смятам, че може да помогне много на Левски !
Договорили са го, договорили !
Да не се отмятат !
Има проблеми с рамото човека ... до колкото разбрах, операцията не е сложна и скъпа ...
Да си се оперира, и живи-здрави, най късно към края на Април месец ще е на линия, точно за най важните мачове !
А да не говорим колко полезен би могъл да бъде за следващият сезон, като си проведе една лятна подготовка с нас !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 20 яну 2011 18:03, променено общо 1 път.
Топчооо написа:Ей тоя Vaskonti се скъса да реве от тая простотия която са направили Левски,много яко го е жегнала значи.Но когато стане дума за дълговете на Цска веднага почва да говори,че много шум за нищо се вдигало,че всички отбори само ревали срещу тях не си погледне отбора,който ако е в някоя друга страна вече трябваше да е или с -30точки или да е вън от "А" група.Но сега се е ядосал от простотията,която направили Левски и се опитва да ни приравни до тяхното ниво.Вместо да се е притеснил,че на 14 февруари може към регионалните групи да потеглят.
[offtopic]Кога точно съм казал, че дълговете на ЦСКА са нищо работа? Що ми се струва, че говориш наизуст общи приказки, колкото да не заспиш? И да, ще говоря за тая простотия защото вие се опитвате да изкарате виновен всеки друг, но не и очевидния такъв.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Топчооо написа:Ей тоя Vaskonti се скъса да реве от тая простотия която са направили Левски,много яко го е жегнала значи.Но когато стане дума за дълговете на Цска веднага почва да говори,че много шум за нищо се вдигало,че всички отбори само ревали срещу тях не си погледне отбора,който ако е в някоя друга страна вече трябваше да е или с -30точки или да е вън от "А" група.Но сега се е ядосал от простотията,която направили Левски и се опитва да ни приравни до тяхното ниво.Вместо да се е притеснил,че на 14 февруари може към регионалните групи да потеглят.
[offtopic]Кога точно съм казал, че дълговете на ЦСКА са нищо работа? Що ми се струва, че говориш наизуст общи приказки, колкото да не заспиш? И да, ще говоря за тая простотия защото вие се опитвате да изкарате виновен всеки друг, но не и очевидния такъв.[/offtopic]
[offtopic]Много си се жегнал май от тази простотия,но когато някой Левскар напише нещо за вашите задължения към разни клубове и вие сте същите почвате веднага да пишете разни оправдания(че еди кой си не ви платил та и за това и вие не плащате)и вие почвате да търсите виновника навсякъде другаде но не и при вас ама сега си тръгнал на праведен да ми се правиш.
Айде гледай си двора,че целия е оакан целия е в ла.на до шията не се бъркай в чуждите работи,ние нашите проблеми ще си ги решиме.[/offtopic]
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Виновни са дори в по-голяма степен Локомотив и самия Базил те са знаели,че трябва да се оперира,но са си замълчали!!!??????
scooool написа:Виновни са дори в по-голяма степен Локомотив и самия Базил те са знаели,че трябва да се оперира,но са си замълчали!!!??????
да не се правят на ударени да се срешнат двете ръководства и да се разберат..
Глупости. Карвальо два пъти есента го сменяха заради проблеми с рамото.
Кой селекционер ще купи играч за 300К евра без да му провери историята на игрите и контузиите?
Баждеков в ефир каза че лекарите са хванали проблема.
Е тогава? Разчитали са че няма да се обостри контузията! - да, ама не, случва се. И след поредната контузия става невъзможно да се отлага операцията - докторът от Германия (Василев ли беше?) го каза направо - не може да се отлага повече
И какъв е проблема? оперира се, след 2 месеца почва тренировки, за 5и-6и кръг е в игра!