Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот george_speed75 » 20 яну 2011 08:46

Сега аз като се замисля , ни очаква два пъти по-голям проблем.Ако се окаже наистина че няма договор между Карвалио и Левски ни грози жестоки глоби от УЕФА.Батков е изправен пред дилемата или да си вземе Базил де Карвальо обратно, или регионалният конфликт ще стане международен. Ако от "Лаута" се оплачат в УЕФА, че Левски им е отмъкнал за 10 дни футболист, който има действащ договор с Локомотив, грози ни жестока санкция - солидна глоба и спиране на трансферите за една година.

На практика щом не признават договора на Карвальо, значи сме отвлекли футболист, който е собственост на друг клуб. Според наредбите на УЕФА един отбор може да започне преговори с чужд играч, едва след като на него му останат по-малко от 6 месеца от настоящия контракт.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 яну 2011 09:05

dxl написа:
vaskonti написа:
flo написа:С тази статия май цялата работа около Карвалио се изаснява.

Изяснява се единствено първият по-сериозен опит Левски да замаже положението и да прехвърли вината върху футболиста. До преди 1 час Локо бяха виновни, сега обаче Базил е виновен. Да видим още колко ниско могат да паднат...

Е, колко ниско да паднат? Да не започнат да плащат на Черноморец, Миньор, Пирин...? :) И преди да кажеш: "Ми те няма да платят за Карвальо" - нека играе една-две години при нас, тогава... :)
Що не си гледате кви ги дробят Титаните? Неска чета нещо щели трансферите да ви спират, заради забавени заплата на бивши(!!!) футболисти... Тревожи се за това, не за Карвальо.

Ако е наистина така, както се разбира от статията - един вид Карвальо си е знаел за проблема, насрочил си е операция и... преминава в друг клуб, като ще се оперира по време на сезона? wtf?!
Иначе ок, чувства дискомфорт, отказва да играе така или със шина - негово решение. Все пак здравето преди всички. Обаче - от една страна Левски трябваше да знаят за тоя проблем (колкото и общи да са медицинските прегледи), от друга играча е трябвало да каже за проблема и какви планове има (респективно и Локо-то, ако са знаели).
Че той pfc litex показа една снимка с превръзка на рамото му и предположи, че може да има по-сериозна травма.

Ами според мен Левски в момента не плаща нищо на Черноморец, Миньор и Пирин! :) И преди да ме "законтриш", че няма за какво да плаща ще ти припомня, че ти дадваш тия отбори за някакъв пример, не аз.
Тая статия дори да е истина въобще не облекчава простотията, която извърши Левски. Просто тази операция няма отношение към ситуацията. Ако при прегледа тази контузия е била забелязана(а би трябвало, защото на резонанса тя буквално ще светне в червено), то на секундата нещата трябваше да се развалят, а не след това да представяте играча за свой, и чак след като се контузи на тренировка на Левски да се сетите, че нещо не е наред. Освен това, ако не е подписван никакъв договор това значи, че при вас тренира играч на друг отбор без да има грам право за това. За ситуацията ви в момента има един термин от шаха - цунгцванг - какъвто и ход да направите, все ще е грешка. Според мен обаче тоя път може би не Батков е толкова виновен, а Гонзо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 20 яну 2011 10:01

Виновни са дори в по-голяма степен Локомотив и самия Базил те са знаели,че трябва да се оперира,но са си замълчали!!!??????
защо??? след като са толкова коректни и хрисими,да и ние имаме вина,че не сме хванали контузията,но коректните хора от Лаута
да не се правят на ударени да се срешнат двете ръководства и да се разберат.Кога ще се научат тези хора направиха сейра на половин България!!!определено големи минуси за двете ръководства.

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 20 яну 2011 11:12

Ей тоя Vaskonti се скъса да реве от тая простотия която са направили Левски,много яко го е жегнала значи.Но когато стане дума за дълговете на Цска веднага почва да говори,че много шум за нищо се вдигало,че всички отбори само ревали срещу тях не си погледне отбора,който ако е в някоя друга страна вече трябваше да е или с -30точки или да е вън от "А" група.Но сега се е ядосал от простотията,която направили Левски и се опитва да ни приравни до тяхното ниво.Вместо да се е притеснил,че на 14 февруари може към регионалните групи да потеглят.
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 20 яну 2011 11:51

vaskonti написа:Ами според мен Левски в момента не плаща нищо на Черноморец, Миньор и Пирин! :) И преди да ме "законтриш", че няма за какво да плаща ще ти припомня, че ти дадваш тия отбори за някакъв пример, не аз.
Тая статия дори да е истина въобще не облекчава простотията, която извърши Левски. Просто тази операция няма отношение към ситуацията. Ако при прегледа тази контузия е била забелязана(а би трябвало, защото на резонанса тя буквално ще светне в червено), то на секундата нещата трябваше да се развалят, а не след това да представяте играча за свой, и чак след като се контузи на тренировка на Левски да се сетите, че нещо не е наред. Освен това, ако не е подписван никакъв договор това значи, че при вас тренира играч на друг отбор без да има грам право за това. За ситуацията ви в момента има един термин от шаха - цунгцванг - какъвто и ход да направите, все ще е грешка. Според мен обаче тоя път може би не Батков е толкова виновен, а Гонзо.

Ами, явно има липса на комуникация, от някакъв вид, между Базил-Левски-Локо Пд.
Аз в друга тема казах, че според мен Левски са си виновни и колкото и фиктивен да е договора - няма мърдане. Отделно, че не постъпват професионално спрямо Карвальо и Локо Пд.
Иначе и аз смятам, че Гонзо е оплел конците. Батков за това е назначил спортно-технически директор, който да се занимава с почти всички въпроси около клуба и да си носи отговорността.
При всички положения обаче, тва е една много наивна грешка от страна Гонзо.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2011 12:17

Стига са се правили на "наранени" нашите .... ами да потърсят цивилизован изход от ситуацията !
Де Карвальо не е лош футболист ... колкото и да имам съмнения, че е кой знае, колко добър, но все пак смятам, че може да помогне много на Левски !

Договорили са го, договорили !
Да не се отмятат !
Има проблеми с рамото човека ... до колкото разбрах, операцията не е сложна и скъпа ...
Да си се оперира, и живи-здрави, най късно към края на Април месец ще е на линия, точно за най важните мачове !
А да не говорим колко полезен би могъл да бъде за следващият сезон, като си проведе една лятна подготовка с нас !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 20 яну 2011 18:03, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 яну 2011 13:24

Топчооо написа:Ей тоя Vaskonti се скъса да реве от тая простотия която са направили Левски,много яко го е жегнала значи.Но когато стане дума за дълговете на Цска веднага почва да говори,че много шум за нищо се вдигало,че всички отбори само ревали срещу тях не си погледне отбора,който ако е в някоя друга страна вече трябваше да е или с -30точки или да е вън от "А" група.Но сега се е ядосал от простотията,която направили Левски и се опитва да ни приравни до тяхното ниво.Вместо да се е притеснил,че на 14 февруари може към регионалните групи да потеглят.

[offtopic]Кога точно съм казал, че дълговете на ЦСКА са нищо работа? Що ми се струва, че говориш наизуст общи приказки, колкото да не заспиш? И да, ще говоря за тая простотия защото вие се опитвате да изкарате виновен всеки друг, но не и очевидния такъв.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 20 яну 2011 14:21

vaskonti написа:
Топчооо написа:Ей тоя Vaskonti се скъса да реве от тая простотия която са направили Левски,много яко го е жегнала значи.Но когато стане дума за дълговете на Цска веднага почва да говори,че много шум за нищо се вдигало,че всички отбори само ревали срещу тях не си погледне отбора,който ако е в някоя друга страна вече трябваше да е или с -30точки или да е вън от "А" група.Но сега се е ядосал от простотията,която направили Левски и се опитва да ни приравни до тяхното ниво.Вместо да се е притеснил,че на 14 февруари може към регионалните групи да потеглят.

[offtopic]Кога точно съм казал, че дълговете на ЦСКА са нищо работа? Що ми се струва, че говориш наизуст общи приказки, колкото да не заспиш? И да, ще говоря за тая простотия защото вие се опитвате да изкарате виновен всеки друг, но не и очевидния такъв.[/offtopic]

[offtopic]Много си се жегнал май от тази простотия,но когато някой Левскар напише нещо за вашите задължения към разни клубове и вие сте същите почвате веднага да пишете разни оправдания(че еди кой си не ви платил та и за това и вие не плащате)и вие почвате да търсите виновника навсякъде другаде но не и при вас ама сега си тръгнал на праведен да ми се правиш.
Айде гледай си двора,че целия е оакан целия е в ла.на до шията не се бъркай в чуждите работи,ние нашите проблеми ще си ги решиме.[/offtopic]
И преди
И сега
Левски значи Свобода

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 20 яну 2011 22:35

Виновни са дори в по-голяма степен Локомотив и самия Базил те са знаели,че трябва да се оперира,но са си замълчали!!!??????
защо??? след като са толкова коректни и хрисими,да и ние имаме вина,че не сме хванали контузията,но коректните хора от Лаута
да не се правят на ударени да се срешнат двете ръководства и да се разберат.Кога ще се научат тези хора направиха сейра на половин България!!!определено големи минуси за двете ръководства.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 21 яну 2011 09:44

scooool написа:Виновни са дори в по-голяма степен Локомотив и самия Базил те са знаели,че трябва да се оперира,но са си замълчали!!!??????
да не се правят на ударени да се срешнат двете ръководства и да се разберат..

Глупости. Карвальо два пъти есента го сменяха заради проблеми с рамото.
Кой селекционер ще купи играч за 300К евра без да му провери историята на игрите и контузиите?
Баждеков в ефир каза че лекарите са хванали проблема.
Е тогава? Разчитали са че няма да се обостри контузията! - да, ама не, случва се. И след поредната контузия става невъзможно да се отлага операцията - докторът от Германия (Василев ли беше?) го каза направо - не може да се отлага повече
И какъв е проблема? оперира се, след 2 месеца почва тренировки, за 5и-6и кръг е в игра!

Върни се в “Архив”