Зимна селекция в Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Галин Иванов: По-добре в чужбина, отколкото в ЦСКА

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 15:17

PFC Litex написа:Нека му е зле на Галин да играе на това стадионче http://www.arminia-bielefeld.de/fileadmin/flash/360/ пред пълни трибуни в една бяла държава, та ако ще отбора да е в емнайсета дивизия.

Да де, вярно! Много е грозен стадиона! Спомням си преди много години попитаха Боримировата жена Афродита, нещо да ви липсва в България? Тя отвърна: Да редът от Германия :|
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 яну 2011 15:48

Супер смешно футболистче. Единствената причина д аотиде там са парите. Да предпочетеш последния във втора бундеслига е смешно
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 14 яну 2011 15:53

След 6 месеца като изпаднат, ще го освободят и ще се моли да го прибереме ;) ... чалгата не прощава :mrgreen:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 16:00

pomiqrat написа:Супер смешно футболистче. Единствената причина д аотиде там са парите. Да предпочетеш последния във втора бундеслига е смешно

Jorkorazporko написа:След 6 месеца като изпаднат, ще го освободят и ще се моли да го прибереме ;) ... чалгата не прощава :mrgreen:

Колеги нищо лично против вас. Кажете ми една причина за преминаването на Галин Иванов във вашият отбор, а не в Арминия :?

П.П. За чалгата Jorkorazporko си 1000 (хиляда) % прав! Но не мисля, че вашите играчи бяха на The Big 4 под строй или пък заспиват с Вагнер ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 14 яну 2011 16:10

Ами за мен е прав и подкрепям мнението на Галин Иванов.Няма значение дали е ще е в ЦСКА,Левски или Литекс щял да играе в европейските турнири ами и да играе и да не играе пътят е ясен Русия в някой средняк,Турция също впрочем това са идеалните варианти или в Румъния,Израел или някоя бивша съветска република.Просто вече самото качество и на първенството и на футболистите ни е такова че да осъществят трансфер в Западна Европа вече е цяло чудо,че след трансфера на Манолев в ПСВ,всички други продажби на български и чужденци играещи в България са в по-горе изброените страни.И затова подкрепям Галин Иванов ако е кадърен и се докаже дори да изпаднат Арминия може да последва по добър трансфер,ако не добре дошъл отново в посредствеността.

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 14 яну 2011 16:19

Не разбрахте ли? Вече никой не иска да подписва с чорбата.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 14 яну 2011 16:22

MCMXIII написа:
pomiqrat написа:Супер смешно футболистче. Единствената причина д аотиде там са парите. Да предпочетеш последния във втора бундеслига е смешно

Jorkorazporko написа:След 6 месеца като изпаднат, ще го освободят и ще се моли да го прибереме ;) ... чалгата не прощава :mrgreen:

Колеги нищо лично против вас. Кажете ми една причина за преминаването на Галин Иванов във вашият отбор, а не в Арминия :?

П.П. За чалгата Jorkorazporko си 1000 (хиляда) % прав! Но не мисля, че вашите играчи бяха на The Big 4 под строй или пък заспиват с Вагнер ;)

Няма наши и ваши! Има футболисти! Те са прости на всички геогравски ширини! Според мен Галин отива в сигурен изпадащ отбор от 2ра Бундеслига, което не е крачка напред в кариерното му развитие! И смятам, че ако лятото ако го освободят и не си намери друг отбор в чужбина ще има пред себеси ЦСКА, Славия или никой друг роден тим! И той ще избере повечкото пари и ЕКТ, и пак ще е на същия хал ;)

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 14 яну 2011 16:24

Арминия ми е любимия отбор извън пределите на България.Харесвам този отбор още от 92-ра, когато за първи път посетих техен мач.Бил съм общо на шест техни мача. Това е един от отборите с най-верни привърженици, Der Arminia Supporters Club (ASC).Тези момчета наистина обичат отбора си.Тъй, като не е тайна, Славия е един от отборите, които наистина ненавиждам вече писах на момчетата да посрещнат "подобаващо" въпросния.За първия мач с Франкфурт, няма да мога да отида, но за мача с Херта съм там.И няма да му бъде спестено наистина нищо на слависта.Не, че на някой ще му пука, каво ще се излее върху Галин, но все пак се познавам вече с доста от момчетата на SchücoArena, и вече съм им писал,за какво става въпрос. Не ме е било толкова яд, нито, когато играеше прасето Андонов, нито Зафиров. Но сега наистина съм бесен. Някой ще каже " Ето, това е българска простотия" , и ще бъде прав.Но на мен не ми пука.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 16:30

Jorkorazporko написа:
Няма наши и ваши! Има футболисти! Те са прости на всички геогравски ширини! Според мен Галин отива в сигурен изпадащ отбор от 2ра Бундеслига, което не е крачка напред в кариерното му развитие! И смятам, че ако лятото ако го освободят и не си намери друг отбор в чужбина ще има пред себеси ЦСКА, Славия или никой друг роден тим! И той ще избере повечкото пари и ЕКТ, и пак ще е на същия хал ;)

Най- вероятно Арминия ще изпадне. Но ако той успее да убеди хората в Германия, че си заслужава все някой ще го купи. Повече хора ще гледат и четат за Арминия отколкото какво става в България в частност при вас. Дето се казва всичко е в неговите ръце. При вас няма какво да търси в момента, а и мисля че Титаните не им се дават пари или нямат.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 яну 2011 16:41

ENTOMBED написа:За първия мач с Франкфурт, няма да мога да отида, но за мача с Херта съм там.И няма да му бъде спестено наистина нищо на слависта.Не, че на някой ще му пука, каво ще се излее върху Галин, но все пак се познавам вече с доста от момчетата на SchücoArena, и вече съм им писал,за какво става въпрос. Не ме е било толкова яд, нито, когато играеше прасето Андонов, нито Зафиров. Но сега наистина съм бесен. Някой ще каже " Ето, това е българска простотия" , и ще бъде прав.Но на мен не ми пука.

[offtopic]Просто ИЗОМРУД :shock: Галин ще си го премести, специално за твоя 7- ми мач :)[/offtopic]

Върни се в “Славия”