Мнениеот ENTOMBED » 14 яну 2011 16:24
Арминия ми е любимия отбор извън пределите на България.Харесвам този отбор още от 92-ра, когато за първи път посетих техен мач.Бил съм общо на шест техни мача. Това е един от отборите с най-верни привърженици, Der Arminia Supporters Club (ASC).Тези момчета наистина обичат отбора си.Тъй, като не е тайна, Славия е един от отборите, които наистина ненавиждам вече писах на момчетата да посрещнат "подобаващо" въпросния.За първия мач с Франкфурт, няма да мога да отида, но за мача с Херта съм там.И няма да му бъде спестено наистина нищо на слависта.Не, че на някой ще му пука, каво ще се излее върху Галин, но все пак се познавам вече с доста от момчетата на SchücoArena, и вече съм им писал,за какво става въпрос. Не ме е било толкова яд, нито, когато играеше прасето Андонов, нито Зафиров. Но сега наистина съм бесен. Някой ще каже " Ето, това е българска простотия" , и ще бъде прав.Но на мен не ми пука.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико