Мнениеот danko_sot » 14 яну 2011 12:25
Относно селекцията, днес за първи път от доста време да видя едно премерено изказване от Костадинов. Четох сега едно интервю в спортала и там той казва: Очаквайте добри трансфери само при продажба. Ами това е най-нормалното нещо на света за ЦСКА в момента. Така трябва да се действа, а не да се купуват само на кило анонимници. Нито съжалявам за този Христов толкова, че не сме го взели, нито щеше да ме е много яд, ако бяхме продали Делев. Аз съм си казвал тук и преди мнението за селекцията. В момента всеки, който получи добра оферта за навън, най-добре да го продават. И Маркос и Делев и другите. Естествено не трябва да се прекалява, за да не се отслаби много отбора и да остане извън зона Европа през следващия сезон. Но тази година целта е това- влизане в евротурнирите. Това значи 3-4 място и купата на Б-я по възможност. Дали сега ще ги продадат Делев или Маркос или лятото няма много голямо значение. Единственото значение е, че не трябва отборът много да отслабва все пак, защото да не се стигне до там, че да останем извън европейските турнири за другия сезон. Иначе, ако сега ги продадем на тяхно място ще играят други и те ще се напасват към отбора и ще се изгради нов облик и това ще помогне за изграждането на новия отбор от Радуканов, което ще започне през лятото. Сега е нещо като преходен период тая зима. Време за чистене на играчи, пробване на други и т.н., защото тоя сезон просто сме изпуснали влака вече, както се казва. Като дойде лятото вече треньорът трябва да заяви кои играчи му трябват, за да изгради състава си и с кои може да се раздели. И тогава вече ще има играчи, с които не трябва и не е желателно да се разделяме и около които ще се игради бъдещия гръбнак на отбора в схемата на Радуканов. Така трябва да е, ако искаме да изградим доббър състав за евротурнирите и за новото първенство.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]