Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот Udoji90 » 14 яну 2011 10:37

emi_loko_plovdiv_usa написа:Ясо, за Томи и Грегъри се знае че се възстабовяват от контузии.

Явно при Томи е по-тежко положението, защото Нелсън е в групата за лагера. Направи ми впечатление, че Грило е в групата - нали уж щяхме да го продаваме? Вместо това преотстъпихме Дечев - грешка, според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 яну 2011 11:29

Udoji90 написа:
emi_loko_plovdiv_usa написа:Ясо, за Томи и Грегъри се знае че се възстабовяват от контузии.

Явно при Томи е по-тежко положението, защото Нелсън е в групата за лагера. Направи ми впечатление, че Грило е в групата - нали уж щяхме да го продаваме? Вместо това преотстъпихме Дечев - грешка, според мен.

Дечев има голям талант, но може би за него е най-добре да играе редовно в друг отбор за известно време. Грило пък не е чак толкова зле, справя се сравнително прилично. ОСвен това на левия бек освен него имаме само Румен Трифонов, който пък цяла есен е в отвратителна форма. Тоест в момента имаме 5 десни бека и 1 и 1/2 леви. Ако Грило се махне съвсем ще закъсаме от ляво, така че по-добре да остане - за сега! Ясно е, че не можем да си позволим да вземем качествен играч като Старокин или Венков например, така че Грило е приличен компромисен вариант.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 яну 2011 11:36

vaskonti написа:Дечев има голям талант, но може би за него е най-добре да играе редовно в друг отбор за известно време. Грило пък не е чак толкова зле, справя се сравнително прилично. ОСвен това на левия бек освен него имаме само Румен Трифонов, който пък цяла есен е в отвратителна форма. Тоест в момента имаме 5 десни бека и 1 и 1/2 леви. Ако Грило се махне съвсем ще закъсаме от ляво, така че по-добре да остане - за сега! Ясно е, че не можем да си позволим да вземем качествен играч като Старокин или Венков например, така че Грило е приличен компромисен вариант.

Да, съгласен съм, ама Грило, макар в първите мачове да ми се струваше стабилен, след това започна да прави някои глупости. Специално срещу Порто, например, Дечев, влязъл като резерва, игра доста по-добре от Грило. Аз си мисля, че К. Стоянов е най-добрият вариант за ляв бек, Минев също може да играе на тази позиция, Виданов и Бандаловски също са играли като ляв бек... При всяко положение Грило няма чак такъв афинитет към атаката, а това е важно за един бек.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 яну 2011 11:41

Значи кой къде може да запълва дупки е отделен въпрос. Ясно е, че ако се наложи има кой да играе в ляво. Елементарното правило гласи обаче, че левият бек трябва да играе добре с левия крак. В ЦСКА освен Румен само Грило е левичар. Освен това се включва добре в атака, за разлика от Дечев. Това е мое мнение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 яну 2011 12:13

Васконти, нека прекратим спора засега. Ок, донякъде мога да се съглася с нещата, които си написал, но не напълно и не с всичко. Спорът за фалита на отбора е само хипотетичен. Какво можело да стане, юридически-неюридически и ала бала.... ЦСКА никога няма да фалира и да играе във "В" група. Аз ти казах защо това няма да стане. Ако пък по някакви свръхнереални обстоятелства се стигне до фалит, за което шанса е 0,1 процента някъде, то аз ти казвам, че ще се намери вратичка, по която ЦСКА отново да бъде създаден, ако ще и дълговете му да бъдат опростени от държавата.
Относно "Вън червените боклуци", сам се замисли защо се стигна до там 20 хиляди и повече да скандират тези обидни думи. Да не мислиш, че Титан ще се трогнат, ако някой скандира "Продавай". Феновете може да са малко емоционални като категория хора и има и доста странни субекти, които се наричат фенове и не мислят много с главата. Но повечето са си нормални хора. Не може 20 хиляди да скандират и ти да кажеш, че всички тези 20 хиляди са идиоти. Повечето фенове са достатъчно интелигентни и разуми хора и могат да си направят преценка какво да скандират и какво не. Защо феновете скандираха срещу Селския и Банев? А сега и срещу Титан. Защо не скандират срещу Гриша Ганчев или Николай Гигов или Венци Стефанов?
Питаш ме защо Титан да не продадат, ако имат оферта. Ами аз ти казах от къде да ги знам кво са замислили. Селския що не щеше да продава? По същата причина и Титан може да не искат да продават. може да перат пари, може да искат да трупат пари от комисионни, по много причини може да не искат да продават.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 яну 2011 12:25

Относно селекцията, днес за първи път от доста време да видя едно премерено изказване от Костадинов. Четох сега едно интервю в спортала и там той казва: Очаквайте добри трансфери само при продажба. Ами това е най-нормалното нещо на света за ЦСКА в момента. Така трябва да се действа, а не да се купуват само на кило анонимници. Нито съжалявам за този Христов толкова, че не сме го взели, нито щеше да ме е много яд, ако бяхме продали Делев. Аз съм си казвал тук и преди мнението за селекцията. В момента всеки, който получи добра оферта за навън, най-добре да го продават. И Маркос и Делев и другите. Естествено не трябва да се прекалява, за да не се отслаби много отбора и да остане извън зона Европа през следващия сезон. Но тази година целта е това- влизане в евротурнирите. Това значи 3-4 място и купата на Б-я по възможност. Дали сега ще ги продадат Делев или Маркос или лятото няма много голямо значение. Единственото значение е, че не трябва отборът много да отслабва все пак, защото да не се стигне до там, че да останем извън европейските турнири за другия сезон. Иначе, ако сега ги продадем на тяхно място ще играят други и те ще се напасват към отбора и ще се изгради нов облик и това ще помогне за изграждането на новия отбор от Радуканов, което ще започне през лятото. Сега е нещо като преходен период тая зима. Време за чистене на играчи, пробване на други и т.н., защото тоя сезон просто сме изпуснали влака вече, както се казва. Като дойде лятото вече треньорът трябва да заяви кои играчи му трябват, за да изгради състава си и с кои може да се раздели. И тогава вече ще има играчи, с които не трябва и не е желателно да се разделяме и около които ще се игради бъдещия гръбнак на отбора в схемата на Радуканов. Така трябва да е, ако искаме да изградим доббър състав за евротурнирите и за новото първенство.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 яну 2011 14:50

Неочакван обрат в ЦСКА: Трекаричи остава, Чавдаров също

Неочакван обрат в събитията около аржентинеца Лукас Трекаричи настъпи днес. Футболистът остава в отбора и заминава за първия подготвителен лагер в Гърция. Днес той се е разбрал с ръководството на „червените” и се е съгласил на предложените му условия.

До вчера се знаеше, че Лукас Трекаричи напуска ЦСКА, след като не се съгласи заплатата му да бъде намалена с 50 процента. Явно обаче двете страни са стигнали до споразумение.

Обрат има и при групата на вратарите, след като стана ясно, че Здравко Чавдаров остава в отбора за сметка на младия Божидар Стойчев.

Първоначално Чавдаров бе предложен за преотстъпване в Академик София, но тази сделка не се осъществи. Сега футболистът тръгва с отбора за Гърция, а в това време Стойчев ще бъде преотстъпен в Чавдар Бяла Слатина.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 14 яну 2011 15:57

Селекцията на ЦСКА е добра, не отлична. Можеше да се вземат и други по-добри играчи от България. Явно ще се мисли в переспектива, защото Костов, Садула и Макенджиев са в младежка възраст. Дано това не попречи да играем в Европа през лятото. Какъв ще е състава на отбора ще стане ясно след подготовката и трансферите. Добра новина е завръщането на Делев, аа още по-хубаво ще е ако и Маркиньос остане. Не ми се вярва, защото Титан искат свежи пари и само Маркос може да им ги донесе. Тръгне ли си обаче ще трябва трансфер на играч тип плеймейкър, защото няма да имаме такъв. Имах големи надежди за Томи Костадинов, но явно контузията му е по-сериозна и ще почива още. Ще видим, какво ще донесът от Бразилия Томанов и Димов и тогава ще се знае, за какво може да се бори отбора. За сега по линии отбора е добре комплектован. Имаме трима почти равностойни вратари и ще пази този, който се прояви през подготовките. Защитата зависи от това дали Акуаро и Минев ще останат, но и да си тръгнт Апостол Попов и Бандаловски могат да ги заменят. Лошото е, че при контузия на някой бранител избора става много малък. Щеше да е хубаво да се върне Вальо Илиев, но едва ли ще стане. Явно трябва още един футболист на поста централен защитник. При халфовете и почти същото, защото ако Маркиньос остане не ни трябва никой друг. Разбрах, че е дошло някакво момче от Сливен, но дали ще остане знае само треньора. В нападение всичко е ясно Шеридън или Платини, но аз се надявам и младока Костов да получава шансове за изява. Иначе ще му се спре развитието и язък за таланта на момчето. По всичко личи, че в момента имаме добър отбор, но важни ще са трансферите.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 яну 2011 16:09

Определено не ни чака нищо добро и през пролетта !
Това е май слабият отбор на ЦСКА за всички временна .Трябваше да се вземат 2-3 играчи, но класни ,да дойде Стойчо и да започне да се работи от нула защото тези футболисти нямат нужните качества за ЦСКА .
Не може само с Тошко и К,Стоянов да правим отбор , Марко и Делев не са лоши, но определено нямат нужната класа за ЦСКА .
новите момчета може и да не са лоши ,но те няма да помогнат този сезон ,а от както титан са на власт се показа ,че ЦСКА не може да развива млади футболисти ,при нас положението в момента е един голям пазар ,а така няма как да се изгради нормален отбор !
Колкото и да не ми се иска не ни чака нищо добро през пролетта и ще преживеем нови кофти моменти !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 яну 2011 16:35

Това, което трябваше да стане в началото на тази година е не толкова да купим някои значими играчи още тази зима, а просто като за начало да се смени Емо. Роската Кирилов беше добърр вариант да ни стане спортно-технически директор. И след това Титан да дадат всички правомощия по спортно-техническите въпроси, трансфери и т.н. на тях двамата с Милен, а те да сформират един хубав сплотен екип, в което не се съмнявам, защото както може би знаете те са отрасли от деца заедно. Аз мисля, че те двамата са честни хора, с големи амбиции, а и качества и просто трябваше да им се даде един срок от 1-2 години да сглобят един отбори да се види как ще им тръгнат нещата. Вместо това Борисов реши да остави Емо Костадинов на поста. Не може с този човек, той просто не става за тая работа. Има си бизнес, шефски пост в БФС, просто Костадинов един път завинаги трябва да разбере, че феновете на ЦСКА не го щат на този пост и че не става за тая работа

Върни се в “Архив”