Блекпул-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Блекпул-Ливърпул
Наистина в този отбор няма свежест. Няма класа. Нямам думи. Цялата ни халфова линия вчера беше една дупка. Кени Далглиш каза, че ще върне увереността на Торес и каза имайте малко търпение. И след около 3 дена Фернандо Торес изглеждаше по съвсем различен начин. Нищо общо с онзи Торес, който беше от началото на сезона до сега. Просто и в положението в което се намираме не виждам как ще вземем класни играчи. Снощи от Мейрелеш, Поулсен, Лукас, Каут и Йоиванович не видях нищо запомнящо се. Явно че нападател не ни е нужен чак толкова. На първо време двама класни полузащитници, които да помагат на Стиви Джи и един централен бранител. Общо взето през зимния трансферен прозорец трябва да се снабдим с такива играчи, защото май и с Кени Далглиш няма да видим повече от 10-то място.
Пак паднахме, но беше нормално, при условие, че Йованович, Поулсен, Каут, Лукас играят. Дадохме им средата. А пък централните ни защитници са много неориентирани, трябва незабавно подобрение, иначе всеки ще ни бие и ще изпаднем.
Кени просто опипва състава.Трябва си време.
Разбира се, че предстои много усилена работа. Тренировки до припадък. Няма да се плашите, занапред ще громим! YNWA!
Кени просто опипва състава.Трябва си време.
Разбира се, че предстои много усилена работа. Тренировки до припадък. Няма да се плашите, занапред ще громим! YNWA!
За мен назначаването на Далглиш бе грешка.
Знам че думите ми звучат кощунствено за феновете, обаче този човек кога за последно е бил треньор??
В края на 90те, а успехите му в Ливърпул бяха още през 80те. Оттогава футбола е претърпял огромно развитие.
Аз съм за присъствието на Далглиш в клуба, но не като мениджър.
Знам че думите ми звучат кощунствено за феновете, обаче този човек кога за последно е бил треньор??
В края на 90те, а успехите му в Ливърпул бяха още през 80те. Оттогава футбола е претърпял огромно развитие.
Mighty Reds написа:Трансфери на класни футболисти е разковничето за излизане от кризата.
Въпроса е че нещо се бавим по въпроса.Средата на трасферния прозорец мина,а ние още никой не сме взели.
vanko99 написа:За мен назначаването на Далглиш бе грешка.
Все пак е назначен от няколко дни.Малко странно е за толкова време да си правим изводи.
Според мен поне от към желание има голяма разлика.
-
- Контакти:
vanko99 написа:За мен назначаването на Далглиш бе грешка.
Далгиш води Селтик до 2000г. Така че от 10 години не е бил мениджър. Но все пак той само ще избира тактиката, играчите и ще мотивира футболистите преди всеки мач. А Стив Кларк е доказан професионалист и той ще води тренировките. Много играчи са казвали, че неговите тренировки са универсални. Много добре подготвял футболистите преди всеки мач. Влизал им под кожите.

Е, мисля, че след тоя мач Кени вече не мисли, че съставът ни е достатъчно добър и няма нужда от попълнения...
Загубата би дала все пак нещо положително, ако треньорът придобие съвсем ясна представа за „плявата” в отбора и ги постави в трансферния лист.
Нормално е да бъда разочарован. Играчите показаха голямо желание на терена и това не може да се пренебрегне. Обаче повечето нямаха нужната увереност.
"Трябва да работим усилено, за да си върнем увереността и самочувствието, защото само това може да помогне на отбора да се измъкне от тежкото състояние, в което се намира", каза шотландецът.
Загубата би дала все пак нещо положително, ако треньорът придобие съвсем ясна представа за „плявата” в отбора и ги постави в трансферния лист.
Нормално е да бъда разочарован. Играчите показаха голямо желание на терена и това не може да се пренебрегне. Обаче повечето нямаха нужната увереност.
"Трябва да работим усилено, за да си върнем увереността и самочувствието, защото само това може да помогне на отбора да се измъкне от тежкото състояние, в което се намира", каза шотландецът.
nemo написа:...Не мога да разбера защо Екълстън ще ходи под наем в Чарлтън, за да може Йованович да е играе титуляр ли? Та тоя не става и за публика на Анфийлд!...
Вярно в срещата нямаше много добра игра от страна на Ливърпул, но според мен се забеляза хъс и желание. Играчите се опитваха да играят атакуващ футбол, а не да ритат топката балонно напред към Торес. Фернандо пък определено загатна, че ще се върне към най-добрите си времена, нещо което и Краля каза, че ще стане, но му е нужно време. Определено имаше позитиви и не мисля, че трябва да се отчавайме, а точно обратното, защото защото в края на бурята е златното небе.
- liverpool-4ever
- Контакти:
liv_fc написа:Вярно в срещата нямаше много добра игра от страна на Ливърпул, но според мен се забеляза хъс и желание. Играчите се опитваха да играят атакуващ футбол, а не да ритат топката балонно напред към Торес. Фернандо пък определено загатна, че ще се върне към най-добрите си времена, нещо което и Краля каза, че ще стане, но му е нужно време. Определено имаше позитиви и не мисля, че трябва да се отчавайме, а точно обратното, защото защото в края на бурята е златното небе.
Пич, с цялото ми уважение, ама спри с дрогата и то по време на мач на Ливърпул. Та ние само давахме извеждащи към Торес и той се укъка. Трябва да играем с Торес, така както играхме с Челси. И как така "нямаше много добра игра от страна на Ливърпул", та ние играхме 2мин и 47сек добре, а в останалото време ни съсипаха. И лично аз не видях нито хъс, нито желание...
За мен liv_fc е горе долу прав.Поне имаше някакво желание имаше.
-
- Контакти:
styopa написа:За мен liv_fc е горе долу прав.Поне имаше някакво желание имаше.
Да и аз съм съгласен с вас, че желание имаше. За жалост обаче класата на някои футболисти не е присъща за отбор от ранга на Ливърпул. Писна ми вече с тези загуби, защото всички фенове на МЮ това чакат и като ме видят и почват да се подиграват и дразнят. То друг е въпроса, че когато отбор е в криза не е хубаво да се радваш на падението му, защото пък не се знае какво ще стане и с отбора на МЮ. Айде ако беше ситуацията както през сезон 2008/09 щях да ги изтърпя. Ама сега ми късат нервите. Искам най-сетне да се вдигнем, но на 99% съм сигурен, че в следващото си гостуване Ливърпул няма да победи Уулвс. А и на техния стадион нямаме победа вече около 30 години. Ще видим накъде ще тръгнем след като затвори трансферния прозорец и като минат 6/7 мача на Кени начело на Ливърпул.