Блекпул-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Блекпул-Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 яну 2011 10:02

Наистина в този отбор няма свежест. Няма класа. Нямам думи. Цялата ни халфова линия вчера беше една дупка. Кени Далглиш каза, че ще върне увереността на Торес и каза имайте малко търпение. И след около 3 дена Фернандо Торес изглеждаше по съвсем различен начин. Нищо общо с онзи Торес, който беше от началото на сезона до сега. Просто и в положението в което се намираме не виждам как ще вземем класни играчи. Снощи от Мейрелеш, Поулсен, Лукас, Каут и Йоиванович не видях нищо запомнящо се. Явно че нападател не ни е нужен чак толкова. На първо време двама класни полузащитници, които да помагат на Стиви Джи и един централен бранител. Общо взето през зимния трансферен прозорец трябва да се снабдим с такива играчи, защото май и с Кени Далглиш няма да видим повече от 10-то място.

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 13 яну 2011 10:48

Пак паднахме, но беше нормално, при условие, че Йованович, Поулсен, Каут, Лукас играят. Дадохме им средата. А пък централните ни защитници са много неориентирани, трябва незабавно подобрение, иначе всеки ще ни бие и ще изпаднем.
Кени просто опипва състава.Трябва си време.

Разбира се, че предстои много усилена работа. Тренировки до припадък. Няма да се плашите, занапред ще громим! YNWA!

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 13 яну 2011 11:31

За мен назначаването на Далглиш бе грешка.
Знам че думите ми звучат кощунствено за феновете, обаче този човек кога за последно е бил треньор??

В края на 90те, а успехите му в Ливърпул бяха още през 80те. Оттогава футбола е претърпял огромно развитие.
Аз съм за присъствието на Далглиш в клуба, но не като мениджър.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 яну 2011 12:59

Mighty Reds написа:Трансфери на класни футболисти е разковничето за излизане от кризата.

Въпроса е че нещо се бавим по въпроса.Средата на трасферния прозорец мина,а ние още никой не сме взели.

vanko99 написа:За мен назначаването на Далглиш бе грешка.
Знам че думите ми звучат кощунствено за феновете, обаче този човек кога за последно е бил треньор??

Все пак е назначен от няколко дни.Малко странно е за толкова време да си правим изводи.
Според мен поне от към желание има голяма разлика.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 яну 2011 13:18

vanko99 написа:За мен назначаването на Далглиш бе грешка.

В края на 90те, а успехите му в Ливърпул бяха още през 80те. Оттогава футбола е претърпял огромно развитие.
Аз съм за присъствието на Далглиш в клуба, но не като мениджър.

Далгиш води Селтик до 2000г. Така че от 10 години не е бил мениджър. Но все пак той само ще избира тактиката, играчите и ще мотивира футболистите преди всеки мач. А Стив Кларк е доказан професионалист и той ще води тренировките. Много играчи са казвали, че неговите тренировки са универсални. Много добре подготвял футболистите преди всеки мач. Влизал им под кожите. :mrgreen: :mrgreen: Така че, единственото, което ме притеснява, е наличието на твърде малко класни футболисти в Ливърпул и наличието на твърде много загуби при гостуванията от началото на сезона. 4-тия най-слаб гост сме в Лигата. :oops: :cry:

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 13 яну 2011 16:34

Е, мисля, че след тоя мач Кени вече не мисли, че съставът ни е достатъчно добър и няма нужда от попълнения...
Загубата би дала все пак нещо положително, ако треньорът придобие съвсем ясна представа за „плявата” в отбора и ги постави в трансферния лист.

Нормално е да бъда разочарован. Играчите показаха голямо желание на терена и това не може да се пренебрегне. Обаче повечето нямаха нужната увереност.
"Трябва да работим усилено, за да си върнем увереността и самочувствието, защото само това може да помогне на отбора да се измъкне от тежкото състояние, в което се намира", каза шотландецът.

nemo написа:...Не мога да разбера защо Екълстън ще ходи под наем в Чарлтън, за да може Йованович да е играе титуляр ли? Та тоя не става и за публика на Анфийлд!...

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 13 яну 2011 17:27

Вярно в срещата нямаше много добра игра от страна на Ливърпул, но според мен се забеляза хъс и желание. Играчите се опитваха да играят атакуващ футбол, а не да ритат топката балонно напред към Торес. Фернандо пък определено загатна, че ще се върне към най-добрите си времена, нещо което и Краля каза, че ще стане, но му е нужно време. Определено имаше позитиви и не мисля, че трябва да се отчавайме, а точно обратното, защото защото в края на бурята е златното небе.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 13 яну 2011 18:49

liv_fc написа:Вярно в срещата нямаше много добра игра от страна на Ливърпул, но според мен се забеляза хъс и желание. Играчите се опитваха да играят атакуващ футбол, а не да ритат топката балонно напред към Торес. Фернандо пък определено загатна, че ще се върне към най-добрите си времена, нещо което и Краля каза, че ще стане, но му е нужно време. Определено имаше позитиви и не мисля, че трябва да се отчавайме, а точно обратното, защото защото в края на бурята е златното небе.

Пич, с цялото ми уважение, ама спри с дрогата и то по време на мач на Ливърпул. Та ние само давахме извеждащи към Торес и той се укъка. Трябва да играем с Торес, така както играхме с Челси. И как така "нямаше много добра игра от страна на Ливърпул", та ние играхме 2мин и 47сек добре, а в останалото време ни съсипаха. И лично аз не видях нито хъс, нито желание...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 яну 2011 19:25

За мен liv_fc е горе долу прав.Поне имаше някакво желание имаше.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 яну 2011 19:41

styopa написа:За мен liv_fc е горе долу прав.Поне имаше някакво желание имаше.

Да и аз съм съгласен с вас, че желание имаше. За жалост обаче класата на някои футболисти не е присъща за отбор от ранга на Ливърпул. Писна ми вече с тези загуби, защото всички фенове на МЮ това чакат и като ме видят и почват да се подиграват и дразнят. То друг е въпроса, че когато отбор е в криза не е хубаво да се радваш на падението му, защото пък не се знае какво ще стане и с отбора на МЮ. Айде ако беше ситуацията както през сезон 2008/09 щях да ги изтърпя. Ама сега ми късат нервите. Искам най-сетне да се вдигнем, но на 99% съм сигурен, че в следващото си гостуване Ливърпул няма да победи Уулвс. А и на техния стадион нямаме победа вече около 30 години. Ще видим накъде ще тръгнем след като затвори трансферния прозорец и като минат 6/7 мача на Кени начело на Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”