PFC Litex написа:Blue_Girl написа:PFC Litex написа:Македонската връзка в Литекс отдавна е спазарила Костов, така че просто чакаме да стане 10.01 и да обявим трансферите.
Иска ти се!

Пиша това, тъй като имам информация от кухнята (близък съм до човек в отбора) и той ми сподели, че сме взели Костов, дали е вярно ще разберем скоро, иначе Santiago Munezz вече ти е отговорил, на прима виста ще ти споделя, че от там са
Станислав Манолев
Николай Бодуров
Петър Занев
Дошли и успели при нас, което значи, че момчета от този край, добре им влияе климата при нас.
Тримата стигнаха националният отбор, Манолев се трансферира в силен клуб, а Занев и Бодуров са по петите му.
Може и да си прав , но може и да не си. Вашият сайт изпраска новината , че Попов вече е играч на Блекбърн , та даже и трансферна сума оповести , а това се оказаха пълни тъпотии и цялата лъжа лъсна още на другия ден , така че един съвет от мен - Не вярвай на близките до отбора хора , защото и те не знаят какво става при вас и кой , къде отива и така-нататък .
Между другото разни хора от форума заявяваха как Димов мрази Левски , как има оферти от чужбина и всеки момент заминава , как Тича му е втори дом и не би го предал. От управата на Черно Море заявиха , че едва ли би поел към Левски и би го направил при много голяма оферта. Е заряза Тича и шефовете му го дадоха за огромната сума от 150 хил. евро. Димов остави Ч.Море , защото знае къде отива , а шефовете му също знаят . Не избра да играе в забутано село в Русия или Швейцария. Как би заиграл Костов на забутано място в най смотания и с най малко фенове измислен отбор на джуджето Гришко. Все пак Левски играе и постига неща там , където полуотбора на Ловеч само може да мечтае да играе , камо ли да направи нещо - в Европа
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел