Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 03 яну 2011 23:20

PFC Litex написа:
Blue_Girl написа:
PFC Litex написа:Македонската връзка в Литекс отдавна е спазарила Костов, така че просто чакаме да стане 10.01 и да обявим трансферите.

Иска ти се!
:mrgreen:

Пиша това, тъй като имам информация от кухнята (близък съм до човек в отбора) и той ми сподели, че сме взели Костов, дали е вярно ще разберем скоро, иначе Santiago Munezz вече ти е отговорил, на прима виста ще ти споделя, че от там са
Станислав Манолев
Николай Бодуров
Петър Занев
Дошли и успели при нас, което значи, че момчета от този край, добре им влияе климата при нас.
Тримата стигнаха националният отбор, Манолев се трансферира в силен клуб, а Занев и Бодуров са по петите му.

Но, нали знаеш, че все някога традицията се нарушава?
Така че Костов този път може да не облече оранжевият екип.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 03 яну 2011 23:23

PFC Litex написа:
Blue_Girl написа:
PFC Litex написа:Македонската връзка в Литекс отдавна е спазарила Костов, така че просто чакаме да стане 10.01 и да обявим трансферите.

Иска ти се!
:mrgreen:

Пиша това, тъй като имам информация от кухнята (близък съм до човек в отбора) и той ми сподели, че сме взели Костов, дали е вярно ще разберем скоро, иначе Santiago Munezz вече ти е отговорил, на прима виста ще ти споделя, че от там са
Станислав Манолев
Николай Бодуров
Петър Занев
Дошли и успели при нас, което значи, че момчета от този край, добре им влияе климата при нас.
Тримата стигнаха националният отбор, Манолев се трансферира в силен клуб, а Занев и Бодуров са по петите му.

Може и да си прав , но може и да не си. Вашият сайт изпраска новината , че Попов вече е играч на Блекбърн , та даже и трансферна сума оповести , а това се оказаха пълни тъпотии и цялата лъжа лъсна още на другия ден , така че един съвет от мен - Не вярвай на близките до отбора хора , защото и те не знаят какво става при вас и кой , къде отива и така-нататък .
Между другото разни хора от форума заявяваха как Димов мрази Левски , как има оферти от чужбина и всеки момент заминава , как Тича му е втори дом и не би го предал. От управата на Черно Море заявиха , че едва ли би поел към Левски и би го направил при много голяма оферта. Е заряза Тича и шефовете му го дадоха за огромната сума от 150 хил. евро. Димов остави Ч.Море , защото знае къде отива , а шефовете му също знаят . Не избра да играе в забутано село в Русия или Швейцария. Как би заиграл Костов на забутано място в най смотания и с най малко фенове измислен отбор на джуджето Гришко. Все пак Левски играе и постига неща там , където полуотбора на Ловеч само може да мечтае да играе , камо ли да направи нещо - в Европа
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2011 01:07

Gateca написа:Може и да си прав , но може и да не си. Вашият сайт изпраска новината , че Попов вече е играч на Блекбърн , та даже и трансферна сума оповести , а това се оказаха пълни тъпотии и цялата лъжа лъсна още на другия ден , така че един съвет от мен - Не вярвай на близките до отбора хора , защото и те не знаят какво става при вас и кой , къде отива и така-нататък

Все пак зависи кои са тези близки хора нали и какво общо има това със официалният сайт, аз дори и не го чета, тъй като там няма какво да прочета.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 яну 2011 07:26

Абе, какво спорим, сякаш Костов е Меси на младини ... :lol:
На нас е ясно, че ни трябва конкуренция на постовете - зад нападателя и дясно крило !
Костов със сигурност има бъдеще, но неможе да се намаже и на малкия пръст на това, което играеше Дани Младенов в Пирин миналата година ....
А ние спорим, сякаш е кой знае какъв играч .... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 04 яну 2011 10:32

Костов е надценен има 2-ва гола за титуляр всеки мач изобщо не съм впечатлен,предпочитам Чаворски и Коен пред него + това той е нападател не е крило не ни трябва имаме 3-ма нападатели.Силно се надявам да задържим ГАРРА това ще е най-силния ни трансфер,много ми се иска да вземем Галин Иванов наш юноша знае какво значи името Левски такива футболисти искам.Гледах клипове на Беди Дювал не изглежда зле изобщо даже може да се окаже попадение http://www.youtube.com/watch?v=vEuEGdXlk5c какво ще кажете за това?????

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 яну 2011 11:43

THE G.A.M.E написа:Абе, какво спорим, сякаш Костов е Меси на младини ... :lol:
На нас е ясно, че ни трябва конкуренция на постовете - зад нападателя и дясно крило !
Костов със сигурност има бъдеще, но неможе да се намаже и на малкия пръст на това, което играеше Дани Младенов в Пирин миналата година ....
А ние спорим, сякаш е кой знае какъв играч .... :lol:

Еми той Дани Младенов в Пирин играеше зад нападателя и се справяше отлично,само че ние ги мъчим на дясното крило.

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Георги Петков отива в Япония

Мнениеот forumx3 » 04 яну 2011 11:56

Следващата седмица трябва да стане ясно срещу какви пари от "Герена" са склонни да го пуснат в чужбина. Вратарят на "Левски" Георги Петков най-вероятно ще продължи кариерата си в Япония. Най-сериозен интерес към него има от няколко тима от азиатската страна. Желанието на бившия капитан на "сините" е да остане на "Герена", но той не е искан в тима от спортния директор Георги Иванов и старши треньора Ясен Петров, пише "Тема спорт". Преди Нова година Петков проведе разговор с Гонзо. Шефът се опита да убеди вратаря да разтрогне с клуба по взаимно съгласие, но той категорично отказа, тъй като има да получава пари от "Левски".

За мен това е една страшно добра новина , писна ми от този неадекватен човек :) Той не може повече да носи фланелка на Левски ! Сигурно някои от вас ще кажат той е дал много на левски ... е дал е ама и много е взел ! Никога не съм го харесвал като вратар , добра новина за мен :) И не съм псевдо фен който не знае историята не Левски и т.н :)
Image Image

blue
Контакти:

Re: Георги Петков отива в Япония

Мнениеот blue » 04 яну 2011 12:13

Типично по български-винаги забравяме добрите неща.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2011 12:39

forumx3 написа:Следващата седмица трябва да стане ясно срещу какви пари от "Герена" са склонни да го пуснат в чужбина. Вратарят на "Левски" Георги Петков най-вероятно ще продължи кариерата си в Япония. Най-сериозен интерес към него има от няколко тима от азиатската страна. Желанието на бившия капитан на "сините" е да остане на "Герена", но той не е искан в тима от спортния директор Георги Иванов и старши треньора Ясен Петров, пише "Тема спорт". Преди Нова година Петков проведе разговор с Гонзо. Шефът се опита да убеди вратаря да разтрогне с клуба по взаимно съгласие, но той категорично отказа, тъй като има да получава пари от "Левски".

За мен това е една страшно добра новина , писна ми от този неадекватен човек :) Той не може повече да носи фланелка на Левски ! Сигурно някои от вас ще кажат той е дал много на левски ... е дал е ама и много е взел ! Никога не съм го харесвал като вратар , добра новина за мен :) И не съм псевдо фен който не знае историята не Левски и т.н :)

Когато ни вадеше в мачовете защо не написа същото ?! Аман от такива фенове като тебе !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 04 яну 2011 12:39

Гошо е велик Левскар и заслужава уважение.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Върни се в “Архив”