Надценени и подценени футболисти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Надценени и подценени футболисти

Мнениеот Madridist » 02 яну 2011 22:19

Frankie Lampard написа:
Madridist написа:Ами доста надценен за мен футболист е Балак. 8-)

Мадридисте,това е един от малките случаи,в които не мога да се съглася с теб.Не мисля,че Балак е надценен.Виж колко гола вкарва,а същевременно как помага и на защита.Според мен Балак си е много добър играч,не знам защо мислиш,че е надценен.

Убеден съм,че ти си му гледал доста повече мачове от мен и имаш по-добра представа,но просто в тези,които аз съм го гледал не ми е направил никакво впечатление.Не казвам,че е слаб играч, но просто прекалено много му се "рекламира" името. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 яну 2011 22:19

Към списъка на подценените играчи нека добавим имената и на Нуно Гомес , Ариен Робен , Руй Коща , Фернандо Коуто , Виктор Байа .
А към надценените нека добавим Рой Макай, Ласана Диара , Диего ,Ван Бомел .

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 яну 2011 22:20

Madridist написа:
Frankie Lampard написа:
Madridist написа:Ами доста надценен за мен футболист е Балак. 8-)

Мадридисте,това е един от малките случаи,в които не мога да се съглася с теб.Не мисля,че Балак е надценен.Виж колко гола вкарва,а същевременно как помага и на защита.Според мен Балак си е много добър играч,не знам защо мислиш,че е надценен.

Убеден съм,че ти си му гледал доста повече мачове от мен и имаш по-добра представа,но просто в тези,които аз съм го гледал не ми е направил никакво впечатление.Не казвам,че е слаб играч, но просто прекалено много му се "рекламира" името. ;)

Всеки си има мнение.За мен не е надценен...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 яну 2011 22:22

Добре,всеки си има мнение нали?За мене Лампард е надценен,той не е футболист от най-висша класа каквито са Меси,Шави,Снайдер,Пирло,Иниеста,Фабрегас.Той е ниво под тях,това е личното ми мнение.А ако селектирах аз отбор,то първия ми играч в 11-ката щеше да се казва Меси,втория Шави,но третия - без никакво съмнение - Найджъл Де Йонг.Той цели да контузи съперника,да счупи нечий крак,да,но е убийствено ефективен с тази си безмилостност в играта.Той кара съперниковите халфове да играят със страх и просто няма какво да говорим изобщо!Пъпчивото лице Милнър какъв играч е,или печката Адебайор?Петролното петно Манчъстър Сити е 2-3 играча на кръст,Тевез,Туре...и водещия Де Йонг,най-вече - Де Йонг!Без този касапин,който да тормози по-класните играчи на Челси,Манчестър Ю,дори Тотнъм,да не забравя и Арсенал...Сити са под 6-тото място твърдо.Могат само да издигнат паметник на Де Йонг,а като махнем грубостите разиграва отлично топката и подава много добре,в това отношение е може би най-добрия дефанзивен халф,на фона на крайно разрушителната си роля е и най-градивния в Сити.Груб или не,чобанин,касапин-много голям играч е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 02 яну 2011 22:27

madrista е прав отвсякъде Балак е много надценен реално той си е едно дръвце, което в много малко мачове е бил добър та той като беше капитан на Байерн не само, че не беше лидер ами и отбора не можеше да поведе. Може би само в Леверкузен беше лидер и направи хубав сезон.

Към Коща и Гомес бих добавил и Златко Захович и тримата много подценени футболисти, но дълги години влачеха Милан, Бенфика и националните отбори на Португалия и Словения на гърба си.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 02 яну 2011 22:30

Най-хубавата защита на думите са фактите.Говорете с факти и статистики.Лампард е от най-ефективните халфове миналата година поне.36 3220 22 17 Мачове Минути голове асистенции.А да видим кой е направил толкова като халф последните 10 години!Извадете суха статистика на някой халф,който е вкарал 22 гола и е направил 17 асистенции!Изработени са от него 39 гола.Надценени играчи според мен са:
Давид Н'Гог,Саломон Калу,Лукас,Иниеста(тази година)
Подценени:
Стилиян Петров,Райън Гигс(и на тея години е от най-добрите в света),Раул(заради това,че никога не е спечелвал Златната Топка,а я заслужаваше 2 пъти)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 яну 2011 22:38

Подценени:Aдам Джонсън,Милош Красич,Райън Гигс,Есиен,Тим Кейхил,Артета.

Надценени:Калу,Аршавин,Ван Буйтен,Мигел Велосо,Акуафареска,Канаваро.

savatabs
Контакти:

Мнениеот savatabs » 02 яну 2011 22:38

серхио агуеро от Атлетико Мадрид е според много подценяван

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 яну 2011 22:47

Интересно :? Толкова много хора четат,а никой не пише.Какво ви става хора :roll:

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 02 яну 2011 22:51

Frankie Lampard написа:Подценени:Aдам Джонсън,Милош Красич,Райън Гигс,Есиен,Тим Кейхил,Артета.

Надценени:Калу,Аршавин,Ван Буйтен,Мигел Велосо,Акуафареска,Канаваро.

За Кейхил и Артета съм много съгласен , че са подценени :) Клинт Демпси от Фулъм също.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”