Мнениеот ShooterMan » 02 яну 2011 22:22
Добре,всеки си има мнение нали?За мене Лампард е надценен,той не е футболист от най-висша класа каквито са Меси,Шави,Снайдер,Пирло,Иниеста,Фабрегас.Той е ниво под тях,това е личното ми мнение.А ако селектирах аз отбор,то първия ми играч в 11-ката щеше да се казва Меси,втория Шави,но третия - без никакво съмнение - Найджъл Де Йонг.Той цели да контузи съперника,да счупи нечий крак,да,но е убийствено ефективен с тази си безмилостност в играта.Той кара съперниковите халфове да играят със страх и просто няма какво да говорим изобщо!Пъпчивото лице Милнър какъв играч е,или печката Адебайор?Петролното петно Манчъстър Сити е 2-3 играча на кръст,Тевез,Туре...и водещия Де Йонг,най-вече - Де Йонг!Без този касапин,който да тормози по-класните играчи на Челси,Манчестър Ю,дори Тотнъм,да не забравя и Арсенал...Сити са под 6-тото място твърдо.Могат само да издигнат паметник на Де Йонг,а като махнем грубостите разиграва отлично топката и подава много добре,в това отношение е може би най-добрия дефанзивен халф,на фона на крайно разрушителната си роля е и най-градивния в Сити.Груб или не,чобанин,касапин-много голям играч е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.