Ейре - България 1:1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

TcViro
Контакти:

Re: Ейре - България 1:0

Мнениеот TcViro » 28 мар 2009 22:44

nqkoisitam написа:1.Това е Националния ни отбор,забравете тъпите си пристрастия !

Обясни го ако можеш не 90 % от хората който пишат тук.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 мар 2009 22:45

Ирландците са гола вода! Правете си сметката какви са нашите след като падат!!!
А съдията се оказва не ... , а пълен pederast!!!
П.П. За умните няма цензура!!!
Последна промяна от Deliba6 на 28 мар 2009 22:48, променено общо 2 пъти.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 мар 2009 22:45

Айде,наздраве и да живей България!!!

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 28 мар 2009 22:47

какво му има на съдията, дузпа ли трябваше да свири :Д

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 28 мар 2009 22:47

broadbander хм не съм възпитан да обиждам така,и ще си замълча...пък и аз не искам само играчи на ЦСКА в отбора,не ме разбирайте погрешно просто тези в момента са пълни палячовци Мъри никога не е бил треньор няма и да бъде,прекалено миши характер има и го показа за пореден път...надявам се да ви топли "добрата" игра на отбора след загубата от Ирландия...и разбира се ще оставим Минчо Празников да гради състав за следващия цикъл...Влезе един светъл лъч...Велизар ама Телкийски още е на терена .... това е да си тактик !
Последна промяна от Angoff на 28 мар 2009 22:51, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

dimobs

Мнениеот dimobs » 28 мар 2009 22:48

@ broadbander
Абе млъкни малко, бе, рогатий юруде! Това ли е България, тъпа муцуноо? Тоз ниския циганин не го чух цяло полувреме, а пък оня отзад Йокодзуна ли беше, Котоошу ли беше е най-слабия коминочистач за всички времена. Аз съм сигурен, че ти дори не знаеш какво е "комплекс"! Мисля, че имаш някакъв проблем. Това си го чул от големите и нямаш друго какво да кажеш. Спри да мучиш. Още един път, ако те чуя да мучиш така ще те натъртя, че ще ти съединя двете дупки. Аман от рогати клошари. Караш ме да излизам от нормалния тон.

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Мнениеот sin_gobg » 28 мар 2009 22:48

И аз мисля, че играем добре. А за Мечо си прав. Трябва да го извадят. Мисля, че второто полувреме ще се освестим от шока и дано обърнем мача. Какво толкова го хвалят тоя Манолев като си изпусна човека в началото на мача и трябваше Коловати да се намесва-между другото чист шпагат според мен на Илиян Стоянов. Както и да е. Хайде Българи Юнаци!!!Ще ги обърнем тия дървени глави

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 28 мар 2009 22:49

cska_90 написа:
broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си ;)

Абе никой не ликува,ако ще и 11 левскари да игарят пак съм за България.Ама питам факт ли е че Томашич беше виновен за гола,факт ли е че Стоянов направи сумати грешки,факт ли е че Телкийски беше най-слабия през първото полувреме и не пипна топката.

Ми не съм напълно съгласен. При гола имаше отклоняване на топката от "близката" към далечната греда, при нашите се изтегляха в засада, но един не можа да се изтегли на време, така че грешката е колкото на Томашич, толкова и на Благо, аз бих казал, че е колективна.
Не знам какви грешки е направил Стоянов, но е факт, че ирландците нямаха друга опасност освен гола. А Телкийски, ако не друго поне изведе Манолев по крилото, когато стана най-чистото положение за нашите и заедно с Манолев си партнират добре отдясно.

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 28 мар 2009 22:50

dimobs написа:@ broadbander
Абе млъкни малко, бе, рогатий юруде! Това ли е България, тъпа муцуноо? Тоз ниския циганин не го чух цяло полувреме, а пък оня отзад Йокодзуна ли беше, Котоошу ли беше е най-слабия коминочистач за всички времена. Аз съм сигурен, че ти дори не знаеш какво е "комплекс"! Мисля, че имаш някакъв проблем. Това си го чул от големите и нямаш друго какво да кажеш. Спри да мучиш. Още един път, ако те чуя да мучиш така ще те натъртя, че ще ти съединя двете дупки. Аман от рогати клошари. Караш ме да излизам от нормалния тон.

Ти само майка си можеш да натъртиш, мърльо.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 мар 2009 22:50

Quentin написа:какво му има на съдията, дузпа ли трябваше да свири :Д

Що да не я свири като се видя, че има удар! Ти ще дойдеш "неякъф" шиптар хърватски?!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”