nqkoisitam написа:1.Това е Националния ни отбор,забравете тъпите си пристрастия !
Обясни го ако можеш не 90 % от хората който пишат тук.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
nqkoisitam написа:1.Това е Националния ни отбор,забравете тъпите си пристрастия !
cska_90 написа:broadbander написа:Ето още един ликуващ чорбар. Лека-полека почват да изпълзяват от дупките си
Абе никой не ликува,ако ще и 11 левскари да игарят пак съм за България.Ама питам факт ли е че Томашич беше виновен за гола,факт ли е че Стоянов направи сумати грешки,факт ли е че Телкийски беше най-слабия през първото полувреме и не пипна топката.
dimobs написа:@ broadbander
Абе млъкни малко, бе, рогатий юруде! Това ли е България, тъпа муцуноо? Тоз ниския циганин не го чух цяло полувреме, а пък оня отзад Йокодзуна ли беше, Котоошу ли беше е най-слабия коминочистач за всички времена. Аз съм сигурен, че ти дори не знаеш какво е "комплекс"! Мисля, че имаш някакъв проблем. Това си го чул от големите и нямаш друго какво да кажеш. Спри да мучиш. Още един път, ако те чуя да мучиш така ще те натъртя, че ще ти съединя двете дупки. Аман от рогати клошари. Караш ме да излизам от нормалния тон.
Quentin написа:какво му има на съдията, дузпа ли трябваше да свири :Д
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта