Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Разбиха ни отбора ,,Черно море '' .

Мнениеот smallmouse » 31 дек 2010 00:10

ShooterMan написа:А като могат да изкарат не лев,а поне 100 000 за Юруков защо го изритаха и за без пари?Тука логиката ти се губи.И междудругото - искаш ли да се хванем на Бас,че не са поискали Старокин или който и да е от Черноморец->не е станало веднага факт?Не Левски,не ЦСКА,не Литекс,Марин Митев само да каже "искам" и Митко Събев ще го докара искания играч на бегом във Варна и то на гръб да ни го донесе?В организация и съдии са на светлинни години.Кога онези щяха на ни бият без съдията си?Никога.Видяхме ги колко струват в Лисабон и как разсмяха всичко живо в Европа.За ЦСКА изобщо какво да говорим?Във ВСЯКА нормална страна(не комунистическа) този отбор щеше да е изхвърлен от А група.А колко са им светлинните години се видя пак вчера,когато им лъснаха задниците на Левски,ЦСКА и Литекс след като УЕФА открито ги обвини в нагласени мачове и далавери.Така функционират тези отбори и ми се струва,че мнозина искат и Черно Море да функционира така,да бъде мръсен и подмолен клуб,мразен в цяла България,плют където и да играе и сравняван с дявола?това ли искаме?Където и да ходи Левски и ЦСКА ги псорещат с псувни,няма стадион в България където да не са посрещани с омраза и храчки заради мръсните и методи на съществуване?Рано или късно мафиотските им прийоми ще бъдат неприложими,рано или късно комунизма в България ще си отиде и това не е толкова далеч...тогава ЦСКА които даваш за пример ще изхвърчат в аматьорските лиги и самата мисъл,че ще играят с Черно Море дори би ги полъскала.Тези клубове са ОБРЕЧЕНИ да последват Дукла Прага.А ние?Ние си следваме нашия път.Относно Димов стига,ама наистина стига сълзливи оправдания.Развивал се,искал да се развие,за по-добри пари всеки сменял фирмата....да,ама не и фирмата на баща си нали?Не и родната фирма,защото аз пък опреличавам действията му на един блуден син,който защото баща му не му дава достатъчно джобни го заплюва в лицето и отива да живее при комшията като негов доведен син!Това направи Димов!.А глупостите,че играчите искали да си ходят - хахахахахахахаха,това беше най-голямата глупост която чух,особено след като дори изгонените плакаха,а Юруков каза,че искал да си изпълни договора,сребролюбеца Милен пък каза,че никога не би работил с толкова коректни шефове.Защото в много отбори НЕ се плаща на време,в много отбори НЕ вземат пари с месеци,в много отбори ядат лютеница и маргарин,но играят!?!?Какво е обяснението?Не знам кой какво разбива,но този отбор не го създаде филанкишията,нали?А играчи като Юруков,Жоро Илиев - те не бяха свободни агенти,те струваха ПАРИ и то повече пари за всеки един от тях се дадаха отколкото се взеха за Димов(ако слушаме Ганя).Но това се забрави.Или този отбор дето взе медалите го завари готов сглобен и днес го разбиват на инат?От момента да идването им до изграждането на силния ни отбор остана 1,5 играча - Станислав Стоянов и ветерана 3-ти вратар Краси Колев.Това е истината,всичко друго се събра с много труд и много пари от хората,които сега търпят критики....затова,че едно КЕЛЕМЕ не събра смелост да постъпи като Даксон черната печка или дори мелеза Дани Кики,да събере смелост и да бъде мъж.Затова те не са виновни,напротив.
А ние остава да се надяваме поне човека на долната снимка да не излезе такова КЕЛЕМЕ,а човекът долу е талант и футболист много по-голям от Димов и ще видите тази пролет какъв футбол ще играе Черно Море и бързо бързо черните дяволи шефовете пак ще станат големи благодетели...
Изображение

Човека на долната снимка е добър само като футболист.Като човек е пълен боклук.Съвсем отговорно го заявявам.Той ми знае ника.Казал съм му го в очите недейте чака на него,освен ако не српе да се налива.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 дек 2010 00:16

Това много ме притеснява.Че ти даде такова инфо за най-добрия ни играч.Ако ще градим отбор,игра,нещо,то определено Ратников ще е диригента,а ти даде лошо инфо за него.Може да е страхотен играч,невероятен талант,но както случая с Шабленския показа-идва момент в който човешките качества вземат връх и тогава?Силно се надявам да не дойде сюблимен момент в който Естонския Меси да ни продаде като другия,след като ние феновете го върнахме в играта.Не знам дали си му го казвал това в очите,но е хубаво да му го кажеш следващия път,на терена го върнаха феновете и Тодор Марев,дано не го забрави,защото качествата които има като играч подплатени с редовна игра му гарантират скоро да се попрочуе повечко и ако се самозабрави и той вече не зная :cry:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 31 дек 2010 00:18

Този отбор,който завърши миналата година седми,а тази година засега е девети задължително трябва да се разбие за да се придвижи по-напред догодина.Трябва да се разбие като се привлекат нови играчи и се махнат излишните еднотипни играчи.Не върви за един от малкото финансово обезпечени отбори,без задължения към играчи и институции да губи с 4:0 и да се намира на това място в класирането.НАПРЕД МОРЯЦИ.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 дек 2010 00:40

Аз искам най-накрая да докарат поне един наистина класен чужденец, стига с тия измислени бразилци, нямащи нищо общо със бразилския футболен талант, толкова дървени, че чак един Ратников ви взе ума, а не е чак толкоеа добър колкото го описват някои, просто на фона на останалите бездарни чужденци изглеждаше горе-долу добре, въпреки че неговата фигура и физика нямат нищо общо с такава на футболист
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 дек 2010 00:56

Напротив :idea: .Не само много добър,Ратников е невероятно добър и показа колко важна фигура може да е,на края на есента просто ни реши няколко важни мача,да не кажа,че ни спаси и сезона засега в Монтана.И сравнен с бразилците е като Лео Меси,техниката и фантазията му са повече отколкото на Адемар+Тиаго+Маркес накуп.Ратников е най-качествения чужденец в Черно Море след Рикардо и Периш и имащ всички качества да е най-добрия плеймейкър в А група,да направи така,че да е новия Алекс.Но това което казва нашия човек за него,за ниския му морал....това е притеснително.Като едното нищо може да ни продаде за 30 сребърника....Но да не мислим толкова надалеч,без да го надценявам или подценявам - от първи ден като дойде го казах - толкова футбол и креативност съм виждал само в Кривия.Жалко,че Прическата беше по-инат и от магаре :x .

ПС:Не знам как виждате вие,но за мен това е единствения доказано при това играч,който и в най-лошата си форма(а то беше в такава) като го сложиш на терена е класа над всички и решава мачове.Просто природен талант,но дано не надделее селското у него и да се превърне като Димов,просто в келеме :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

rico_pic
Контакти:

Мнениеот rico_pic » 31 дек 2010 01:15

Нека ръководството направят една пресконференция,да кажат най-подробно какво се случва и какво предстои!Обаче да говори някой от босовете,не Генов или някой от другите мишки.Ръководителите трябва да обеснят на хилядите фенове за които Черно Море е Религия на къде отиват нещата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само Тича

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 дек 2010 01:28

за тва говоря, на тебе специално наистина Ратников ти е взел ума :lol: една балерина е и той, подскача малко около топката, нито фалове може да бие, корнери, статични, центриания, иначе щял да бъде плеймейкър :mrgreen: как го казваше ти, без аналог в България :lol: като ти центрира топката като тиква голям плеймейкър

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 дек 2010 01:30

Фалове,корнери,дузпи..хахаха,важното е да ПОДАВА,а той подава,а и ВКАРВА голове,бързина,фантазия...и ще ги повтарям качествата му,за да не дойде пак някоя Прическа да се прави на големия треньор като го прати на пейката.А че бил балерина...нека,видяхме го дърводелеца какво направи оня ден и с кого подписа и какви ги наговори,нека е балеринка,ама с неговите пасове и голове отборът върви 8-)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 дек 2010 01:33

ShooterMan написа:Фалове,корнери,дузпи..хахаха,важното е да ПОДАВА,а той подава,а и ВКАРВА голове,бързина,фантазия...и ще ги повтарям качествата му,за да не дойде пак някоя Прическа да се прави на големия треньор като го прати на пейката.А че бил балерина...нека,видяхме го дърводелеца какво направи оня ден и с кого подписа и какви ги наговори,нека е балеринка,ама с неговите пасове и голове отборът върви 8-)

Той Ратников един хубав дълъг пас не може да даде, ще е някаква свръх случайност, топката му е прекалено тежка за тва, все едно гледаш как рита тиква, късите пасчета ги може, тва не е плеймейкър

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 дек 2010 01:40

Аз мисля,че точно късите пасчета и комбинациите ни липсват.Това е футбола.Барса с дълги пасове ли играе,Шави колко пасове над 20 метра дава....Само безидейните отбори ритат дълги пасове,от защитника напред...както бяхме ние - Дяков боц напред и каквото стане.Това не е футбол.Виж,няма смисъл да спорим,сам виждаш как играе Черно Море с Ратников и как играе без него,мисля,че и всички оценихме разликата

Върни се в “Черно море”