ShooterMan написа:А като могат да изкарат не лев,а поне 100 000 за Юруков защо го изритаха и за без пари?Тука логиката ти се губи.И междудругото - искаш ли да се хванем на Бас,че не са поискали Старокин или който и да е от Черноморец->не е станало веднага факт?Не Левски,не ЦСКА,не Литекс,Марин Митев само да каже "искам" и Митко Събев ще го докара искания играч на бегом във Варна и то на гръб да ни го донесе?В организация и съдии са на светлинни години.Кога онези щяха на ни бият без съдията си?Никога.Видяхме ги колко струват в Лисабон и как разсмяха всичко живо в Европа.За ЦСКА изобщо какво да говорим?Във ВСЯКА нормална страна(не комунистическа) този отбор щеше да е изхвърлен от А група.А колко са им светлинните години се видя пак вчера,когато им лъснаха задниците на Левски,ЦСКА и Литекс след като УЕФА открито ги обвини в нагласени мачове и далавери.Така функционират тези отбори и ми се струва,че мнозина искат и Черно Море да функционира така,да бъде мръсен и подмолен клуб,мразен в цяла България,плют където и да играе и сравняван с дявола?това ли искаме?Където и да ходи Левски и ЦСКА ги псорещат с псувни,няма стадион в България където да не са посрещани с омраза и храчки заради мръсните и методи на съществуване?Рано или късно мафиотските им прийоми ще бъдат неприложими,рано или късно комунизма в България ще си отиде и това не е толкова далеч...тогава ЦСКА които даваш за пример ще изхвърчат в аматьорските лиги и самата мисъл,че ще играят с Черно Море дори би ги полъскала.Тези клубове са ОБРЕЧЕНИ да последват Дукла Прага.А ние?Ние си следваме нашия път.Относно Димов стига,ама наистина стига сълзливи оправдания.Развивал се,искал да се развие,за по-добри пари всеки сменял фирмата....да,ама не и фирмата на баща си нали?Не и родната фирма,защото аз пък опреличавам действията му на един блуден син,който защото баща му не му дава достатъчно джобни го заплюва в лицето и отива да живее при комшията като негов доведен син!Това направи Димов!.А глупостите,че играчите искали да си ходят - хахахахахахахаха,това беше най-голямата глупост която чух,особено след като дори изгонените плакаха,а Юруков каза,че искал да си изпълни договора,сребролюбеца Милен пък каза,че никога не би работил с толкова коректни шефове.Защото в много отбори НЕ се плаща на време,в много отбори НЕ вземат пари с месеци,в много отбори ядат лютеница и маргарин,но играят!?!?Какво е обяснението?Не знам кой какво разбива,но този отбор не го създаде филанкишията,нали?А играчи като Юруков,Жоро Илиев - те не бяха свободни агенти,те струваха ПАРИ и то повече пари за всеки един от тях се дадаха отколкото се взеха за Димов(ако слушаме Ганя).Но това се забрави.Или този отбор дето взе медалите го завари готов сглобен и днес го разбиват на инат?От момента да идването им до изграждането на силния ни отбор остана 1,5 играча - Станислав Стоянов и ветерана 3-ти вратар Краси Колев.Това е истината,всичко друго се събра с много труд и много пари от хората,които сега търпят критики....затова,че едно КЕЛЕМЕ не събра смелост да постъпи като Даксон черната печка или дори мелеза Дани Кики,да събере смелост и да бъде мъж.Затова те не са виновни,напротив.
А ние остава да се надяваме поне човека на долната снимка да не излезе такова КЕЛЕМЕ,а човекът долу е талант и футболист много по-голям от Димов и ще видите тази пролет какъв футбол ще играе Черно Море и бързо бързо черните дяволи шефовете пак ще станат големи благодетели...
Човека на долната снимка е добър само като футболист.Като човек е пълен боклук.Съвсем отговорно го заявявам.Той ми знае ника.Казал съм му го в очите недейте чака на него,освен ако не српе да се налива.