Ballancee написа:Кардиф и аз не ги харесвам много още от едно време !
Какво да им харесаш-те дори не са англичани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ballancee написа:Кардиф и аз не ги харесвам много още от едно време !

Forest_fan написа:Днес е дербито между Нотингам Форест и Дарби КаунтиСамо 25 км делят двата града, а магистралата между тях е известна като "Пътя на Брайън Клъф"! Всъщност легендарният Брайън Клъф е една от основните причини за омразата между феновете на двата отбора. В средата на 70-те години на ХХ век Брайън Клъф след скандали с президента на Дарби Каунти напуска клуба и след 44 бурни дни начело на Лийдс (уволнен) поема втородивизионния Нотингам Форест и както се казва "останалото е история"
На практика, това което не може да постигне в Европа с Дарби, Клъф го постига с Форест.
В момента мача все още е малко под въпрос заради гъстата мъгла, която се е настанила в Нотингам, но се предполага, че все пак видимостта на Сити Граунд ще е достатъчна, за да видят феновете головете във вратата на Дарби
)) (поне така ми се иска).

... но все пак има още цяло полувреме и нищо не е сигурно.
 ... но все пак има още цяло полувреме и нищо не е сигурно. ... Пожелавам си през Новата година да се спре с тази лоша тенденция с контузиите в клуба и да можем да излезем с най-доброто срещу вас, пък "каквото сабя покаже"!!!
 ... Пожелавам си през Новата година да се спре с тази лоша тенденция с контузиите в клуба и да можем да излезем с най-доброто срещу вас, пък "каквото сабя покаже"!!!
 ... както казваш "не може вечно да вали" ... не, че при нас се е скъсало да вали
 ... както казваш "не може вечно да вали" ... не, че при нас се е скъсало да вали 

Forest_fan написа:Категорична победа пред пълните почти на 100% трибуни на Сити Граунд!
На Дарби им станаха 5 поредни загуби, а на нас 30 поредни мача без загуба у дома (за първенство). Тези серии все някога ще приключат... както казваш "не може вечно да вали" ... не, че при нас се е скъсало да вали
Иначе Форест, в лицето на Маркъс Туджай май намериха най-после партньор в атака на Роби Ърншоу
Хубав край на годината за Форест
 ... Като прибавим и другият с два гола в мача, т.е. партньорът му в атака, за който говориш /Роби Ърншоу/, който премина пък директно от Дарби при вас + Лий Камп /който ви е и капитан, ако не се лъжа/ и Били Дейвис...
 ... Като прибавим и другият с два гола в мача, т.е. партньорът му в атака, за който говориш /Роби Ърншоу/, който премина пък директно от Дарби при вас + Лий Камп /който ви е и капитан, ако не се лъжа/ и Били Дейвис...   ... като си спомня колко клетви хвърлихте по Крис Комънс
 ... като си спомня колко клетви хвърлихте по Крис Комънс  

!!! Е?!! Както виждате всичко се връща!!!
 !!! Е?!! Както виждате всичко се връща!!! 

) Ситуацията малко ми напомня на тази от преди 30-на години и тогава един мениджър минал през Дарби идва във Форест
  ) Ситуацията малко ми напомня на тази от преди 30-на години и тогава един мениджър минал през Дарби идва във Форест  (няма да е лошо тази история да се повтори, но по-скоро е в сферата на фантастиката).
 (няма да е лошо тази история да се повтори, но по-скоро е в сферата на фантастиката).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост