Ballancee написа:Кардиф и аз не ги харесвам много още от едно време !
Какво да им харесаш-те дори не са англичани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ballancee написа:Кардиф и аз не ги харесвам много още от едно време !
Forest_fan написа:Днес е дербито между Нотингам Форест и Дарби КаунтиСамо 25 км делят двата града, а магистралата между тях е известна като "Пътя на Брайън Клъф"! Всъщност легендарният Брайън Клъф е една от основните причини за омразата между феновете на двата отбора. В средата на 70-те години на ХХ век Брайън Клъф след скандали с президента на Дарби Каунти напуска клуба и след 44 бурни дни начело на Лийдс (уволнен) поема втородивизионния Нотингам Форест и както се казва "останалото е история"
На практика, това което не може да постигне в Европа с Дарби, Клъф го постига с Форест.
В момента мача все още е малко под въпрос заради гъстата мъгла, която се е настанила в Нотингам, но се предполага, че все пак видимостта на Сити Граунд ще е достатъчна, за да видят феновете головете във вратата на Дарби
)) (поне така ми се иска).

Forest_fan написа:Категорична победа пред пълните почти на 100% трибуни на Сити Граунд!
На Дарби им станаха 5 поредни загуби, а на нас 30 поредни мача без загуба у дома (за първенство). Тези серии все някога ще приключат... както казваш "не може вечно да вали" ... не, че при нас се е скъсало да вали
Иначе Форест, в лицето на Маркъс Туджай май намериха най-после партньор в атака на Роби Ърншоу
Хубав край на годината за Форест

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта