ЦСКА и 2011

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: ЦСКА и 2011

Мнениеот lisynger » 29 дек 2010 15:11

redpride написа:Мисль, че ще продължим да играем в А група и през пролетта, колкото и да се заканват от БФС. Михайлов знае, че без ЦСКА българското първенство е обречено. Първо конкуренцията свършва, безинтерестни мачове, изчезва тръпката в града ти да гостува ЦСКА. Второ без ЦСКА телевизионните права ще изчезнат. Кой ще дава пари за първенство без истинско дерби. Аз лично се надявам след зимата Титан да ги няма и отбора да тръгне нагоре. Останат ли не ни чака нищо хубаво.

+
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 29 дек 2010 15:23

Мисля, че с тези собственици не ни чака нищо добро. 2011 г. ще е тежка от икономическа гледна точка за цяла България и Титан не правят изключение, а напротив. Надявам се някой фен на отбора от топ 50 на най-богатите българи да си припомни, че симпатизира на този отбор, да намери икономическа причина и да ни купи. Ако не от билети и фен артикули, то поне от трансфери и ЕКТ може да се печели и то добри пари /ако Батков шитне Гарата и Грийн, със сигурност ще излезе на доста сериозна печалба за 2010 г. например/. Лошото е, че не се шуми, както преди три години, когато Титаните ни купиха, което е показателно че няма да се случи това нещо. Напълно реално е да ни изхвърлят от ЕКТ още веднъж, защото нашите собственици не могат да изтрезнеят, за да отидат на Изпълком и да си отстояват правата. От А група няма причина да ни изхвърлят /икономическа/, щото ако дължим на Пирин 70 хил. лв за Галчев, цялата А група ще загуби около 500-600 хил. лв от спаднал рейтинг на тв излъчването на мачовете по БТВ екшън без мачове на ЦСКА. Не мога да си обясня и друго - защо феновете ни си мълчат. Преди три години, когато изобщо не бяхме затънали толкова финансово, когато всички знаем как загубихме лиценза /според мен сега сме много по-зле финансово от тогава/, феновете се гавреха с Лупи, замеряха го, обиждаха го и т.н. Сега всички си мълчим, все едно сме цъфнали и вързали. Не е ли работа на председателя на фен клуба да се срещне с потенциални купувачи, да им гарантира че ще застане зад тях, че на първите 10-15 мача феновете ще подкрепят отбора, независимо как играем, кои са ни играчите и кой треньор. Идват и изборни времена - защо не се проведе среща с министър-председателя, навремето той ни ги докара тия двамата, като им връчи с това и концесията за боклука на София. Сега е момента да го подсетим с какво ни е натоварил.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 29 дек 2010 15:41

"Защитникът на ЦСКА Мартин Дечев премина в хита от Източната „Б" група Лудогорец. Дечев потвърди лично, че ще играе във втородивизионния тим като преотстъпен за шест месеца.

Младият бранител сподели, че е избрал да се състезава в Лудогорец, заради треньора на тима Ивайло Петев и президентът. Дечев загатна за многобройните проблеми в ЦСКА.

"Реших да приема предложението на Лудогорец. Това е тим с амбиции. Целите са ни влизане в „А" група. Защо избрах тази опция ли? Не е заради това, че нямам шанс за изява в ЦСКА, а заради нещо друго. Лудогорец направи добра селекция. Приех най-вече заради Ивайло Петев и президентът на тима", сподели пред Topsport.bg Мартин Дечев."

Ааааааааахахахахаа
Ето това е ЦСКА и 2011. Лудогорец да ни взема играчите... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 29 дек 2010 17:41

Какво очаквам през 2011г. от Цска? Ами с тези собственици ще има агония и пак агония. Това вече го знае всяко хлапе. Те ви са проблема, никой друг. Имам чувството, че изобщо не им пука за отбора и недоумявам защо. Ясно е, че няма да ви изхвърлят от А група, но ще останете без качествени играчи и като нищо може да се превърнете в един средняк.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 29 дек 2010 19:15

Докато са ''Титаните'' всяка мечта за по-добро бъдеще е нелогична. Така ,че се надявам като начало тима да има нови собственици , който да дават нещо за този отбор, а не само да гледат как да спечелят от него пък нищо да не се дава и да искаме всичко да е розово.

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 29 дек 2010 21:02

edmon_dantes написа:Какво очаквам през 2011г. от Цска? Ами с тези собственици ще има агония и пак агония. Това вече го знае всяко хлапе. Те ви са проблема, никой друг. Имам чувството, че изобщо не им пука за отбора и недоумявам защо. Ясно е, че няма да ви изхвърлят от А група, но ще останете без качествени играчи и като нищо може да се превърнете в един средняк.

За съжаление има много истина в това. Не знам какво да очаквам - просто си е ....Но то си е за целия футбол. Аз едно не мога да си обясня. През лятото им горещо, през зимата им е студено, през пролетта и през есента са уморени от чалготеки - може ли пък толкова!
Абе Весели празници на всички!
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 29 дек 2010 23:22

Борисов: Нито продавам ЦСКА, нито някой иска да го купи
29.12.2010 20:48
"Ще се издължим на клубовете, ще паднат запорите над Шеридън и Маркиньос", обещава босът на червените
Борисов: Нито продавам ЦСКА, нито някой иска да го купи

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че за след Нова година са планирани промени в клуба.

"След Нова година ще има доста положителни новини в ЦСКА, ние ще ги оповестим. Ще има доста промени в организацията в клуба. Ние ще останем в клуба, но може би ще има друго управление под нас", заяви Борисов пред "Гонг".

"Изминалата година не ни донесе особени спортно-технически резултати. Нито продаваме ЦСКА, нито някой се обажда да купува клуба. Тези информации се появяват в интернет, където всеки е способен и има възможност да си изкаже мнението. След това вестниците го преписват и така се получават нещата", заяви Борисов.

Той обеща запорите върху двамата футболисти Килиън Шеридън и Маркиньос да отпаднат.

"След 5 януари просто тези запори няма да ги има. Ние в момента имаме задължения, които изплащаме".

Борисов говори и за зимната селекция на червените. "Тази селекция е продиктувана изцяло от желанията на Милен Радуканов. Ще се различава коренно от лятната селекцията. Много от настоящите играчи на ЦСКА ще бъдат освободени или продадени. Мисля, че отборът ще има нормално цифрово изображение. Ние не купуваме много българи".

Червеният бос отдели внимание и на чужденците, които тотално разочароваха.

"Те не бяха селектирани правилно. Не бяха наблюдавани. Един-двама бяха наблюдавани – като Грило, но той ни разочарова. Той си е намерил отбор в Италия, както и Еспозито. С Тибони преговаряме да прекратим договора му. Тиеро също си заминава. Костадинов преговаря с клубове в Португалия. Към Маркиньос има интерес, но все още няма конкретна оферта. Саидходжа си търси отбор, Митко Илиев също".

По повод коментара на Борислав Михайлов, че съществува реален риск ЦСКА да не започне през пролетта заради дългове, Борисов каза:

"Той е прав дотолкова, че ние дължим определени пари, но ще се разплатим и няма да има проблем. Не мога да кажа защо той говори за датата 14 февруари като краен срок. Може би защото е Трифон Зарезан".

"Смятам, че ако ЦСКА играе добре през пролетта и изгради един сериозен и стабилен отбор, ще се класираме за европейските турнири. Не допускаме друг вариант. Не влиза в нашата стратегия да не играем в евротурнирите". 

Това очаквам и аз през 2011 година

gol.bg

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 дек 2010 03:26

Ще изложа едно мнение в празничен дух, без капка ирония, без сарказъм и без никакви нападки, но мнение през моите очи:

1) Ясно е че има проблем с бази и стадион. Това полека-лека заробва отбора...стадион "Българска армия" вече е бита карта, "Васил Левски" е компромисен вариант...ама ще е до време. След две години става негоден за международните стандарти, което...го праща в музея, понеже като гледам никой не се е засилил да го ремонтира. Това пичове ви се явява основен проблем...не се знае къде ще сте домакини :roll:
2) Не искам да сипвам сол в раните, но тези "спортни" люде, които се зоват собственици си нямат хал-хабер от футбол, футболен маркетинг, политика, бизнес, далавера, и т.н. С две думи, идея си нямат как се управлява клуб като Цска. Имаха някакви планове в началото...да, не се сбъднаха, но не успяха да си подсигурят почвата, което говори за липса на всякакъв управленски интелект, направо безхаберие.
3) Все още имате публика, аз лично имам много добри приятели с червени сърца, с тези пичове съм водил яростни дискусии, спорове, басове...и те като мен си защитават любимия отбор, евала за което. Но преди време тези пичове имаха огън в очите при всяка дума за Цска....в момента просто се чудят какво да кажат. Та мисълта ми е че огънят в очите на тези момчета почва да угасва, просто защото са злополучни свидетели на разрухата.
4) Трансферна политика. Ами...спорих с доста хора по този въпрос и ...май стигнахме до извода че играят интреси: мениджърски, Коща, агентчета разни, процентчета...абе пунта мара...поредното доказателство бе последната селекция.
5) Уволнението на Любо Пенев-човекът който насочи тима в правилната посока, и едва ли не си тръгна със сълзи на очите...това вече показа и на слепите, че в клуба не командват футболни хора...просто има интересчета и дребни далаверки...живеем днес за утре.
6) Медийна политика: доста проблеми идват оттам, всеки лъже и маже...ама без никаква координация с другарчето. Затова лъснаха и много истини, които свалиха общественото мнение.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

теча
Контакти:

Мнениеот теча » 30 дек 2010 12:00

YoTheReal написа:Ако има справедливост, през 2011 не трябва да има ЦСКА. Поне не в А група.

P.S. Не съм неутрален. Левскар съм. Но не и античорбар.

Умри в лайна говедо пеосто ,марш в обора ко правиш тук.

Върни се в “ЦСКА”