Ще изложа едно мнение в празничен дух, без капка ирония, без сарказъм и без никакви нападки, но мнение през моите очи:
1) Ясно е че има проблем с бази и стадион. Това полека-лека заробва отбора...стадион "Българска армия" вече е бита карта, "Васил Левски" е компромисен вариант...ама ще е до време. След две години става негоден за международните стандарти, което...го праща в музея, понеже като гледам никой не се е засилил да го ремонтира. Това пичове ви се явява основен проблем...не се знае къде ще сте домакини
2) Не искам да сипвам сол в раните, но тези "спортни" люде, които се зоват собственици си нямат хал-хабер от футбол, футболен маркетинг, политика, бизнес, далавера, и т.н. С две думи, идея си нямат как се управлява клуб като Цска. Имаха някакви планове в началото...да, не се сбъднаха, но не успяха да си подсигурят почвата, което говори за липса на всякакъв управленски интелект, направо безхаберие.
3) Все още имате публика, аз лично имам много добри приятели с червени сърца, с тези пичове съм водил яростни дискусии, спорове, басове...и те като мен си защитават любимия отбор, евала за което. Но преди време тези пичове имаха огън в очите при всяка дума за Цска....в момента просто се чудят какво да кажат. Та мисълта ми е че огънят в очите на тези момчета почва да угасва, просто защото са злополучни свидетели на разрухата.
4) Трансферна политика. Ами...спорих с доста хора по този въпрос и ...май стигнахме до извода че играят интреси: мениджърски, Коща, агентчета разни, процентчета...абе пунта мара...поредното доказателство бе последната селекция.
5) Уволнението на Любо Пенев-човекът който насочи тима в правилната посока, и едва ли не си тръгна със сълзи на очите...това вече показа и на слепите, че в клуба не командват футболни хора...просто има интересчета и дребни далаверки...живеем днес за утре.
6) Медийна политика: доста проблеми идват оттам, всеки лъже и маже...ама без никаква координация с другарчето. Затова лъснаха и много истини, които свалиха общественото мнение.