Нови правила във Футбола?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Re: Нови правила във Футбола?

Мнениеот krum_futbolista » 29 дек 2010 20:02

Е,добре ако махнете засадата и примерно един футболист си седи пред вратаря и не мърда цял мач чака си топката ? Няма ли да е глупаво :lol: И аз съм "за" видеоповторенията 8-) ;)
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GaL4o
Контакти:

Мнениеот GaL4o » 29 дек 2010 20:02

Аз бих въвел видео повторения, но да бъде по подобие на тениса. Да кажем всеки отбор да има право на повториние по 1, най-много 2 пъти. Не мисля че трябва да се уголемят вратите, защото те все пак са профисионалисти и трябва да вкарват дори на по-малки врати. ;) ;) ;)

nemo
Контакти:

Мнениеот nemo » 29 дек 2010 20:15

Имам един въпрос към тези, които защитават идеята вратаря да може да улови топката с ръце, ако е върната от негов съотборник. Вие някога гледали ли сте мач от времето когато това беше позволено?

Ако не сте, свалете си от някъде и изгледайте последните 15-20 минути на мач при резултат 2:0 и после си кажете мнението, дали все още ви харесва това правило.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 дек 2010 20:19

nemo написа:Имам един въпрос към тези, които защитават идеята вратаря да може да улови топката с ръце, ако е върната от негов съотборник. Вие някога гледали ли сте мач от времето когато това беше позволено?

Ако не сте, свалете си от някъде и изгледайте последните 15-20 минути на мач при резултат 2:0 и после си кажете мнението, дали все още ви харесва това правило.

Абсолютно съм съгласен с теб. Едно от най-хубавите промени в правилата на футбола е именно тази. Аз лично съм слушал от баща си,че едно време,това е бил най-сигурния и често използван начин за бавене на времето 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 29 дек 2010 20:19

lucio написа:При влизане на лекарски екип на терена, футболиста да седи вън 5 минути . По този начин ще се елиминират симулациите.

Има логика.. ама замислял ли си се че тея дето наистина има нужда от помощ и 1 минута им е достатъчна примерно да му замразят крака от къде на къде ще страда отбора му за дето някой съперник му е направил секира..
иначе тва за 6фала дълга дуспа не звучи сериозно.. верно ше има мн по-малко нарушения ама след секи мач ше има "в 63тата минута нямаше никакъв фаул съдията обаче го отсъди те ни изравниХа" ...........
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 дек 2010 20:29

infallible написа:иначе тва за 6фала дълга дуспа не звучи сериозно.. верно ше има мн по-малко нарушения ама след секи мач ше има "в 63тата минута нямаше никакъв фаул съдията обаче го отсъди те ни изравниХа" ...........

Сега липсват ли тези оправдания :roll:
Последна промяна от Tommi на 29 дек 2010 20:45, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 дек 2010 20:31

krum_futbolista написа:Е,добре ако махнете засадата и примерно един футболист си седи пред вратаря и не мърда цял мач чака си топката ? Няма ли да е глупаво :lol: И аз съм "за" видеоповторенията 8-) ;)

Няма да е глупаво а ще се промени изцяло концепцията за защита и ще е по-интересно, освен това ще се премахнат съдийските грешки, които спират много голови атаки. Почти няма мач в който да не е отсъдена погрешно засада а головете от засади са твърде много за да се пренебрегнат.
И понеже се обсъжда бавенето на играта, мисля, че не е лоша идея да се играе чисто време както в баскетбола и хокея например. Само че 45 мин са много. 35 минути на полувреме без субективната преценка на съдията колко да продължи, като някои продължения са до гол.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 дек 2010 20:43

A какво мислите относно правилото-при изпълнение на дузпа, вратарят трябва да стои само на голлинията. :roll: За мен,лично това правило е излишно,защото се прилага избирателно,а в някои случаи и тенденциозно-понякога съдията решава да се повтори дузпата, друг път-не. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 дек 2010 20:50

Santiago Munezz написа:И аз не бих направил никаква промяна във футболните правила.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 29 дек 2010 21:18

MCMXIII написа:Аз искам само 3 неща :idea:
1. Чип в топката, за да се знае дали е преминала гол линията;
2. Всяко докосване с ръка в наказателното поле да се наказва с дузпа, а не да спорим с години дали е волно, неволно, полуневолно, от 3 метра, ама топката се движи със 150 км./ч. и прочее;
3. Онова нещо което направи Анри с/у Ирландия трябвае да го накажат да не играе няколко месеца, та друг път всеки да бъде мъжкар, а не мирзливец като него! Тоест наказания по видео материал, за симулация, неспортменска проява и т.н.
Иначе никакви повторения на мач. Представете си 15 мин. спор това гол ли е или не?

+1
Махам засадите и да настава голова анархия

a пък това наистина ме расмя

а това за видео повторението е пълна глупост(за мен)
с пет съдии е по-добре вие искате да премахнете всякакъв човешки фактор от тази игра :)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Върни се в “Свободна зона”