Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
nemo написа:Имам един въпрос към тези, които защитават идеята вратаря да може да улови топката с ръце, ако е върната от негов съотборник. Вие някога гледали ли сте мач от времето когато това беше позволено?
Ако не сте, свалете си от някъде и изгледайте последните 15-20 минути на мач при резултат 2:0 и после си кажете мнението, дали все още ви харесва това правило.
lucio написа:При влизане на лекарски екип на терена, футболиста да седи вън 5 минути . По този начин ще се елиминират симулациите.
infallible написа:иначе тва за 6фала дълга дуспа не звучи сериозно.. верно ше има мн по-малко нарушения ама след секи мач ше има "в 63тата минута нямаше никакъв фаул съдията обаче го отсъди те ни изравниХа" ...........
krum_futbolista написа:Е,добре ако махнете засадата и примерно един футболист си седи пред вратаря и не мърда цял мач чака си топката ? Няма ли да е глупавоИ аз съм "за" видеоповторенията
![]()
Santiago Munezz написа:И аз не бих направил никаква промяна във футболните правила.
MCMXIII написа:Аз искам само 3 неща![]()
1. Чип в топката, за да се знае дали е преминала гол линията;
2. Всяко докосване с ръка в наказателното поле да се наказва с дузпа, а не да спорим с години дали е волно, неволно, полуневолно, от 3 метра, ама топката се движи със 150 км./ч. и прочее;
3. Онова нещо което направи Анри с/у Ирландия трябвае да го накажат да не играе няколко месеца, та друг път всеки да бъде мъжкар, а не мирзливец като него! Тоест наказания по видео материал, за симулация, неспортменска проява и т.н.
Иначе никакви повторения на мач. Представете си 15 мин. спор това гол ли е или не?
Махам засадите и да настава голова анархия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта