Български гранд забъркан в афера за милиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Български гранд забъркан в афера за милиони

Мнениеот JohnnieWalker » 29 дек 2010 14:51

pumpo написа:За мене отбора е Левски, а един или ако не и двата мача с Тампере.Мачът в Рим също мирише ;)

Като цяло не мисля, че в тази "новина" има истина ;) И дори да има, този дето я е съобщил не е знаел :mrgreen:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 дек 2010 14:56

IOTUR4O написа:
JackPackage написа:Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
Литекс - те 4 мача в ЕКТ играят за 2 години :mrgreen:
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо) :?

Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина" :?[/qu

хахахаха ако победата на ЦСКА във Виена е уреден мач - дай боже всеки уреден мач да е такъв - бях на този мач и знам, че беше битка до последната минута, а това че не ти се нрави, че ЦСКА е победил си е изцяло твой проблем

Колкото до темата - мисля си, че Спортал просто се опитват да привлекат внимание пускайки евтини сензации

Не го твърдя със сигурност, дори се радвах за тази ваша победа, просто на терена излязоха 2 коренно различни отбора от мача в София (в предвид факта че шансовете и на двата тима да продължат бях нищожни след първите два кръга +вашите собственици и "честните" австрийски отбори, може да е имало някаква врътка там) :lol:
Все пак и аз не вярвам особено на тази новина ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

xa4o

Мнениеот xa4o » 29 дек 2010 14:57

pumpo написа:За мене отбора е Левски и става дума поне за единия мач срещу Тампере.Мачът в Рим също мирише ;)

А то пък мачовете с магаренцета хич не миришат.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 29 дек 2010 15:00

JackPackage написа:Не го твърдя със сигурност, дори се радвах за тази ваша победа, просто на терена излязоха 2 коренно различни отбора от мача в София (в предвид факта че шансовете и на двата тима да продължат бях нищожни след първите два кръга +вашите собственици и "честните" австрийски отбори, може да е имало някаква врътка там) :lol:

Отборите бяха едни и същи, просто мачовете се стекоха различно. Пък и е налудничево да се мисли, че Рапид не са желали победата, ако бяха били ставаха с 6 точки и имаха реален шанс да се класират.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 дек 2010 15:01

xa4o написа:
pumpo написа:За мене отбора е Левски и става дума поне за единия мач срещу Тампере.Мачът в Рим също мирише ;)

А то пък мачовете с магаренцета хич не миришат.

ако говориш за Киево - значи си някой много гениален ум, колко би спечелил един отбор ако уреди да загуби мач за влизане в ШЛ и дали приходите му биха били повече :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 дек 2010 15:03

Гуу написа:
JackPackage написа:Не го твърдя със сигурност, дори се радвах за тази ваша победа, просто на терена излязоха 2 коренно различни отбора от мача в София (в предвид факта че шансовете и на двата тима да продължат бях нищожни след първите два кръга +вашите собственици и "честните" австрийски отбори, може да е имало някаква врътка там) :lol:

Отборите бяха едни и същи, просто мачовете се стекоха различно. Пък и е налудничево да се мисли, че Рапид не са желали победата, ако бяха били ставаха с 6 точки и имаха реален шанс да се класират.

Както казах, никой не ангажирам с моето мнение, не твърдя и че е на 100% вярно, а шансовете на Рапид за продължаване при положение че гостуват в Турция и домакинстват на Порто биха били нищожни, както и да е, да се надяваме че е поредната глупост на Спортал и няма никой замесен ;)

markovark
Контакти:

Мнениеот markovark » 29 дек 2010 15:04

Единствения български отбор, който е разследван от УЕФА беше Черно море, за мачовете си с някакъв македонски отбор от турнира за Интертото. Друг е въпроса доколко може да се счита за гранд.......

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 дек 2010 15:09

JackPackage написа:
IOTUR4O написа:
JackPackage написа:Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
Литекс - те 4 мача в ЕКТ играят за 2 години :mrgreen:
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо) :?

Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина" :?[/qu

хахахаха ако победата на ЦСКА във Виена е уреден мач - дай боже всеки уреден мач да е такъв - бях на този мач и знам, че беше битка до последната минута, а това че не ти се нрави, че ЦСКА е победил си е изцяло твой проблем

Колкото до темата - мисля си, че Спортал просто се опитват да привлекат внимание пускайки евтини сензации

Не го твърдя със сигурност, дори се радвах за тази ваша победа, просто на терена излязоха 2 коренно различни отбора от мача в София (в предвид факта че шансовете и на двата тима да продължат бях нищожни след първите два кръга +вашите собственици и "честните" австрийски отбори, може да е имало някаква врътка там) :lol:

А сещаш ли се, че с Рапид в София треньор беше Йовановски, а за мача във Виена - Радуканов.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 29 дек 2010 15:12

Няма по-платена публикация, честно. Просто Спортал така ми пада в очите, че......... :x
САМО ЛЕВСКИ

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 29 дек 2010 15:13

Чесно казано всичките ни грандове мачовете им са крайно съмнителни! Левски изби рибата с този уникално измислен автогол срещу Лил...след като разследват Поморие-Ботев Враца заради автогол на човек, който е с гръб към вратата, трябва и този мач да е разследван! Загубата с 0:5 на Левски от Спортинг се котираше с много стабилен коефициент за над 4,5 гола! Мачовете им миналия сезон всичките загуби бяха просто умопомрачително съмнителни! ЦСКА...как ще бият Рапид, пък няма да бият Академик София??? Как по-точно ще бият Динамо Москва в Москва ей така? Литекс от къде на къде ще бият там само 1:0 някакви анонимници в предварителните кръгове?
Всичко е уникално съмнително и тези отбори трябва да се вземат от държавата и съответните им собственици да бъдат моментално разследвани!

Върни се в “Футбол - България”