pumpo написа:За мене отбора е Левски, а един или ако не и двата мача с Тампере.Мачът в Рим също мирише
Като цяло не мисля, че в тази "новина" има истина

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
pumpo написа:За мене отбора е Левски, а един или ако не и двата мача с Тампере.Мачът в Рим също мирише
IOTUR4O написа:JackPackage написа:Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
Литекс - те 4 мача в ЕКТ играят за 2 години![]()
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо)![]()
Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина"[/qu
хахахаха ако победата на ЦСКА във Виена е уреден мач - дай боже всеки уреден мач да е такъв - бях на този мач и знам, че беше битка до последната минута, а това че не ти се нрави, че ЦСКА е победил си е изцяло твой проблем
Колкото до темата - мисля си, че Спортал просто се опитват да привлекат внимание пускайки евтини сензации
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
pumpo написа:За мене отбора е Левски и става дума поне за единия мач срещу Тампере.Мачът в Рим също мирише
JackPackage написа:Не го твърдя със сигурност, дори се радвах за тази ваша победа, просто на терена излязоха 2 коренно различни отбора от мача в София (в предвид факта че шансовете и на двата тима да продължат бях нищожни след първите два кръга +вашите собственици и "честните" австрийски отбори, може да е имало някаква врътка там)![]()
Все пак и аз не вярвам особено на тази новина
xa4o написа:pumpo написа:За мене отбора е Левски и става дума поне за единия мач срещу Тампере.Мачът в Рим също мирише
А то пък мачовете с магаренцета хич не миришат.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Гуу написа:JackPackage написа:Не го твърдя със сигурност, дори се радвах за тази ваша победа, просто на терена излязоха 2 коренно различни отбора от мача в София (в предвид факта че шансовете и на двата тима да продължат бях нищожни след първите два кръга +вашите собственици и "честните" австрийски отбори, може да е имало някаква врътка там)![]()
Отборите бяха едни и същи, просто мачовете се стекоха различно. Пък и е налудничево да се мисли, че Рапид не са желали победата, ако бяха били ставаха с 6 точки и имаха реален шанс да се класират.
JackPackage написа:IOTUR4O написа:JackPackage написа:Не мога да се сетя 4 съмнителни мача на Левски в последните години (победата с 1:0 като гост на Лацио е май единствената, провалите с Жилина и Дебрецен не мисля че са)
Литекс - те 4 мача в ЕКТ играят за 2 години![]()
На мен лично (не го приемайте като заяждане) само тази година 3 от резултатите на ЦСКА ми се струват съмнителни (2:2 с DHL там, и разменените победи с Рапид В, където и в двата мача домакина беше фаворит, а игра безобразно слабо)![]()
Както и да е, ще видим какво ще излезе от тази "новина"[/qu
хахахаха ако победата на ЦСКА във Виена е уреден мач - дай боже всеки уреден мач да е такъв - бях на този мач и знам, че беше битка до последната минута, а това че не ти се нрави, че ЦСКА е победил си е изцяло твой проблем
Колкото до темата - мисля си, че Спортал просто се опитват да привлекат внимание пускайки евтини сензации
Не го твърдя със сигурност, дори се радвах за тази ваша победа, просто на терена излязоха 2 коренно различни отбора от мача в София (в предвид факта че шансовете и на двата тима да продължат бях нищожни след първите два кръга +вашите собственици и "честните" австрийски отбори, може да е имало някаква врътка там)![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта